Reklama

Vidím auru, vím, co se stane.. - problém.

Miki (Čt, 13. 4. 2006 - 18:04)

Ahoj Katka, ja sice auru nevidim no obcas viem co sa stane podla svojich snov, no nie vzdy si dam namahu snom porozumiet pochopit a spravat sa zodpovedne, vacsinou si ich len zapisujem.
Stretol som ludi co vraj maju podobne schopnosti, ak sa chcem obcas poradit ako sa zachovat tak pouzivam karty, i-ting, i ked nie vzdy si dam poradit tak zapracuju zvyky a podvedomie.
Michal Kosice

simka (So, 18. 2. 2006 - 15:02)

prosím, co je to přesně ta aura a proč je tak špatný, když se naruší. chodím totiž do solárka, a to prý může auru rozříznout. co je na tom pravdy?

hunter (So, 18. 6. 2005 - 20:06)

heh,koukam ze lidska inletigence dorazila i sem...jen tak dal borce a JD...predpokladam ze JD je dalsi rize technikcy ateisticky clovek,ktery neveri nicemu na co si nemuze sahnout...Ale nic ti neberu,ver si cemu chces.Mejte se

borec (Pá, 1. 4. 2005 - 09:04)

Nevidím auru, ale cítím smrad,asi jsem se posral!

JD (Pá, 1. 4. 2005 - 08:04)

Prosím vás, nedělejte z lidí idioty! Aura sice existuje, ale normálně okem je neviditelná!! Žasnu, jak to všichni žerete a jací jste všichni odborníci! Zeptejte se na to Dr.Jiřího Grygara, tak se vám vysměje! Vy samospasitelé lidstva!!

Ma (Čt, 31. 3. 2005 - 19:03)

Ahoj Katy.Máš několik možností. Jednak, máš vždy možnost požádat o uzavření těchto zážitků. Případně vyslat své duši prosbu o příjemnost své cesty. Jsi to ty, kdo tyto schopnosti obdržel( nebo spíše je neztratil,či nezapoměl..), tudíž ti byla dána do vínku i síla na jejich ukočírování.Jak říká Tatínek, hlavně si žádejte o cestu i život příjemný, vždyť ono duchovno je jen a jen náš život. My si určujeme vše a pokud počítáš se setrvačností každé své myšlenky, víš, že se plní jak to dobré, či to čeho se bojíš. Proto pokud tuto svou schopnost budeš brát jako problém, tak i bude. Zároveň ale také máš možnost vždy, když ti přijde, co se bude dít, možnost to ovlivnit !! Požádej vždy o radu i pomoc, či o vyřešení jinou cestou. Je to tvá duše, která si sem přišla pro pár skouknutí známých a vyřešení věcí, které se jí minule nezdařili, tak jak si přála. Ji žádej o vše.Ví si rady se vším . Je potřeba velký kus lásky, zodpovědnosti i pokory, ale ať se ti nad tím vším vždy rozprostírá radost, štěstí a úsměv a otevřené srdce !!!

ynnos (So, 5. 2. 2005 - 03:02)

nemyslíš, že když víš, že se pohádáte, můžeš to změnit???Je to dar a mel by se rozvijet, tedy pokud ty chces.kdyz vidis budoucnost, ktera s tebou primo souvisi, zkus ji zmenit.

katy (Pá, 3. 12. 2004 - 12:12)

Ahojky, moc díky za reakci!JO, beru tak nějak podobně jako ty, usoudila jsem, že lidé se ode mě nemají dovědět nic víc, než sami znají, protože my k tomu máme zároveň jistým způsobem určené myšlení, víme, jak s tím zacházet, jak to pociťovat, je to přirozené, ale druzí v tom vidí zisk a senzaci. Někdy je to vážně těžké, nejhůř asi snáším, když se chci s někým bavit, ale předem vím, že to dobře nedopadne, že se někdy s tím člověkem ošklivě pohádám. Také se ti to stává? Je fakt, že tohle mi vadí, nejraději bych to nevěděla, díky tomu žiju život jakoby z povzdálí, odstupu, jen pozoruji, protože tohle jde, ale zapojit se, to je hodně těžké.Měj se co nejlíp a kdyžtak zase napiš, budu se těšit!

schatera (Pá, 3. 12. 2004 - 12:12)

Jeste ti radim, tohle jsem udelala ja, zvykni si na to co vidis a vis, ber to jako samozrejmnost, stejne kdyz vidis nekoho volat z mobilu. Vis ono mozna trochu je neprijemne znat, ze tebe nekdo pomlouva, ale neber to blizko k srdci, je to totiz bezna zalezitost, lidi jsou takove, nekdo se rad bavi o pocitacich, nekdo o jidle nebo o zenach (mizich) jine radi pomlouvali. Ja si toho nevsimam, ale pravda je ze obcas sarkasticky naznacuji osobe, ktera me pomlouva, ze to vim, a tim padem ji trochu poskadlim (ostatne mam z toho aspon srandu).

schatera (Pá, 3. 12. 2004 - 12:12)

Jeste ti radim, tohle jsem udelala ja, zvykni si na to co vidis a vis, ber to jako samozrejmnost, stejne kdyz vidis nekoho volat z mobilu. Vis ono mozna trochu je neprijemne znat, ze tebe nekdo pomlouva, ale neber to blizko k srdci, je to totiz bezna zalezitost, lidi jsou takove, nekdo se rad bavi o pocitacich, nekdo o jidle nebo o zenach (mizich) jine radi pomlouvali. Ja si toho nevsimam, ale pravda je ze obcas sarkasticky naznacuji osobe, ktera me pomlouva, ze to vim, a tim padem ji trochu poskadlim (ostatne mam z toho aspon srandu).

schatera (Pá, 3. 12. 2004 - 12:12)

Ahoj Katko, mam take podobne schopnosti. Sice auru jsem nevidela ale citila jsem neco jako teplotu a chlad, ktery vychazel z cloveka. V miste, kde jsem citila chlad, vetsinou lidi mivali postizene misto nemoci. Taky jsem videla neco jako budoucnost, mohla rict cloveku co ho ceka. Nedokazu popsat jak to presne vypada, ja jsem to nevidela ale proste jsem to vedela jakobych to uz zazila. Moje znami vse co jsem jim rikala o jejich budoucnosti poznamenavali a pak po letech to srovnavali. Vesteni se naplnilo. Ano, byla jsem z toho taky nestastna, protoze kazdy chtel vedet co ho ceka a tak me tyhle veci strasne vycerpavali. A protoze kazdy ve meste znal, ze vse co reknu se naplni za mnou chodilo hodne lidi. A cim vice jsem do toho zapadala tim vic jsem se bala spatnych nasledku. Zacala jsem pocitovat jakoby nejaka sila me pozorovala, stale jsem citila ten vzhled ale nevedela jsem co to je. Kdyz jsem se odstehovala do mesta , kde me nikdo neznal, snazila jsem se zapomenout. Od te doby nikomu nevestim a ani na to nemyslim i kdyz treba citim spoustu veci radeji lidem o tom nerikam. Bojim se totiz toho co neznam toho ceho jsem se pokousela zbavit, jakoby nejaka sila me chtela ovladat nebo jsem zasahovala do sveta, ktery nezname a z nej mam takovy strach. Ostatne dnes je mi lip. Ostatne hodne lidi mi nerozumelo, pry jsem byla jina. Ano jsem jina, ale nikdo to nemusi vedet nebo nemusis to davat najevo ze neco vis, pokud to neciti stejne nepochopi to.

katae (St, 1. 12. 2004 - 15:12)

Katko, zkus se podívat na stránky http://wahlgrenis.wz.cz/ , tam Ti může být poraděno víc než tady.

Katy (St, 1. 12. 2004 - 15:12)

Ahojky Katko, děkuji ti za rady a tipy na knížky. Rozhodně to neberu jako žádnou senzaci, s kterou bych se vytahovala a dělala si reklamu - naopak, nikdo o tom neví, právě proto, abych druhým nepřišla jiná, divná, vyjímečná... Od 3 let se rozvíjím zejména duchovně, ony schopnosti jsou až na druhém místě, ale někdy už je toho moc, čím jsem starší, tím hůř vše přijímám a vyrovnávám se s tím. Proto jsem sem psala. Jsem trošku samotářská, ale ne nějak odstrčená, vybrala jsem si to sama. Neboj se, s ničím nehazarduji, prakticky o tom nikdo neví, ani rodiče...Přeji hezký den!

Lavoska77 (Čt, 12. 12. 2019 - 10:12)

Dobry den potrebovala bych pomoc kdyz jsem byla mala v 7 letech za mnou neustale chodili duchove nechtela jsem je prijmnout byli na me potom zli vim co se stane do predu myslim si to a stane se to kazdy mi rika ze kdyz neco vim at to reknu kazdy mi rika ze je to dar ale bojim se o prijmnout pry bych mohla pomahat lidem umim uklidnit lidi a dat je na dobrou cestu ! Potrebuju pomoc ! Stale chci jen plakat nevkm co se to semnou deje nekdo ldo o tom vic mohl by mi nekdo napsat do emailu ?

Kateřina (St, 1. 12. 2004 - 10:12)

Katko, tato schopnost jistě není dána každému, ale chápu, že někdy může být nepříjemná. Nemyslím si ale, že je rozumné ji rozvíjet, mohlo by to pro tebe být velmi nebezpečné! Lidé na silách vidí jen to, že jsou vyjímeční, mají něco co jiní nemají a jen si posilují si vlastní ego. Mnohem důležitější je duchovní růst. Přečti si knížky naší mystičky paní Míly Tomášové (Za čas a prostor, Světlo vědomí, Třpyt prázdna). Pokud o těchto věcech nevíš vůbec nic, pak si přečti vynikající knihu Cesta k životu, autorů Mullerová-Paloučková Marcela - MUDr. Palouček Jan. Nezahrávej si s tím, obezřetnost je na místě!

Katy (St, 1. 12. 2004 - 06:12)

Ahojky Zu,nemůžu nařídit, abych zrovna věděla to, co potřebuji, ale nebyl by to špatný nápad, v tom případně bych musela školu zvládat v pohodě:) Takhle to bylo dřív, ještě na základní škole, ale časem se to vytrácí anebo naprosto znevidomí... A s čím bys chtěla pomoci? Na 60% ti nepomůžu, je mi líto. Ale zajímalo by mě to, jestli ti to nevadí.Měj se co nejlépe!

Zu (Út, 30. 11. 2004 - 23:11)

Ahojky,myslim si,ze mas uzasny dar a je nutne ho rozvijet-vim,ze mu jkamarad mel podobny "problem" ale naucil se to zvladat a nyni je v pohode...Chtela jsem se zeptat,jestli to co vidis,se tyka jen tebe nebo i jinych,popr. mohla by jsi nejak pomoct i me?-sobecke,ze:-)?Diky moc Zu

Miloš (Po, 1. 11. 2004 - 21:11)

Grofovy neznám. Ale na životní cestě jsou vždy problémy a každý se dá dříve či později překonat. A každý překonaný problém rovná se růst. Nejlepší je poprosit vyšší síly o pomoc.

Jo (Po, 1. 11. 2004 - 15:11)

No, někdy to právě problém je a říká se tomu třeba krize duchovního vývoje a tak podobně. (Píšou o tom např. St. a Chr. Grofovi)

Miloš (Po, 1. 11. 2004 - 09:11)

milá katko, kterou auru vidíš - první energetickou, která je lehká jakoby vytvořena z cigaretového kouře? TU vídí vpodstatě všichni, někteří o tom ani nevědí, protože se stímto jevem nesetkali a to není žádný problém. Pokud cítíš děje následující, tyto v různém stupni cítí nejméně 50% lidí v podobě "dežavi"- žádný problém. Pokud vidíš auru v podobě velkého vejce kolem celé bytosti a barevně je to dar a třeba ho rozvíjet a to není zase až tak velký problém. Můžeš tímto pomoci spoustu lidem a tím pomoci především sobě.

Reklama

Přidat komentář