Reklama

Diamantová voda

prof. Ing. Jndř (Čt, 26. 4. 2012 - 06:04)

!! Snížení spotřeby PHM až o 20% !!
Chcete snížit spotřebu Vašeho auta až o 20%? S Diamantovou vodou to jde!!! V laboratořích ČVUT dosahujeme skvělých výsledku, podařilo se nám vylepšit původní vzorec diamantové vody a úspory na PHM dosahují neuvěřitelných 60% !!! S původní diamantovou vodou to jde až k 20%, stačí ji nalít do nadrže v odpovídajícím poměru 1:10. Energie která se z vody uvolnujě při spalování s uhlovodíky (benzinem) pochází ze 4 dimenze. Pokud toto opravdu nefunguje věřte že nemáte opravdovou Diamantovou vodu a naletěli jste podvodníkovi!!! Již se o naši speciálně upravenou Diamantovou vodu zajímají i statní bezpečnostní orgány ČR, pravděpodobně ji chtějí využívat jako přídavnou složku do paliva. My tento mix pak budeme kupovat za drahé peníze a stát bude mít neuvěřitelné zisky s minimálním úsilím!!!

bobek (So, 7. 4. 2012 - 23:04)

jukněte, trumpety:
http://www.kpufo.cz/portal/view.php?cisloclanku=2005052601

Emilie (So, 7. 4. 2012 - 01:04)

Diamantová voda je...Zdravím!
Mám zájem, jsem z Olomouce.
Můj mail: [email protected]

Jox (So, 11. 2. 2012 - 17:02)

André Ducatillon nově...Omlazení? Aby se někteří nepropracovali až do stadia zygoty! :-DDD

Xoj (So, 11. 2. 2012 - 17:02)

Aby zázračné účinky...André Ducatillon nově naprogramoval diamantovou vodu tak, aby žádný způsob dekomprimace nemohl ohrozit úroveň její harmonizace. Vztahuje se to samozřejmě jako vždy na veškerou diamantovou vodu na této planetě.

Pan Ducatillon nyní pracuje na tom, aby diamantová voda dosáhla své nově nabyté vibrační úrovně i se zpětnou platností, takže jestli jste ji v minulosti hojně užívali, můžete se těšit na náhlé a zdánlivě bezdůvodné omlazení!

Jox (So, 11. 2. 2012 - 16:02)

Jojo, instantní a emailem,...Aby zázračné účinky harmonizované vody a vesmírná energie v ní obsažená přežily dekomprimaci. Bude stačit Winzip? :-DDD

Xoj (So, 11. 2. 2012 - 16:02)

Instatní, že?Jojo, instantní a emailem, zabalenou v zip archívu

Jox (So, 11. 2. 2012 - 13:02)

Nechte mi na sebe email....Instatní, že?

Roman.M (So, 11. 2. 2012 - 10:02)

Nechte mi na sebe email. Pošlu Vám vodu jen za cenu poštovného.

milada (Út, 24. 1. 2012 - 10:01)

od 1.června 2010 je možné...Dobrý den, chtěla bych se zeptad, kolik stojí kilo sušené diamantové vody a jestli si ji můžu nějak usušit doma.

Bosska (Út, 24. 1. 2012 - 00:01)

Vodu som so objednala cez internet v internetovej predajni pol litra za 4 eurá
plus s poštovným 2 eurá. Iba,že vyskúšam. Za tie účinky ktoré som
si prečítala o DV som to riskla.A verte mi, že účinky vody sú naozaj také ako píše pani Oľga. Zázračné. Pochopitelne, že takmer každú fľašu, ktorú plním, pohár, ktorý pijem s úctou k tejto tekutine
nezabudnem s láskou poďakovať za jej účinky a požiadať o svoje prianie, požiadať o pomoc o akú žiadam a odmena sa dostaví. Hlavne poďakovať nezabudnem.A verte mi je to tak. Vyskúšajte... Je to vesmírna energia. Reiki prúdiaca v tejto vode. Blahoslavení ktorí uverili.

franazeman@sezn (Po, 23. 1. 2012 - 12:01)

Diamantovou vodu lze sehnat...Dobrý den.
Kolik by mne stála zásilka Diamantové vody na dobírku? Děkuji za odpověď. Fanda
Zeman

Vaclav (So, 24. 12. 2011 - 14:12)

Máte nějaké zkušenosti s...Paní Olgo,nenechte si Vaše nadšení v diamantovou vodu vzít.Vaše nadšení představuje energii, kterou diamantová voda dokáže reprodukovat a zesilovat.Profitujete na tom nejen tím,že očištujete sebe a svět kolem Vás, ale i za dobro, které rozdáváte,dostáváte větší díl positivní energie,která je stravou Vašeho ducha a ten se umí odvděčit.Na důkaz,jak dokáže čistá voda reagovat na positivní a negativni energii, přinesl jistý,,Emoto Samaru,,najděte český překlad na Google a nebudete se stačit divit.Jen hloupí lidé snižují kvalitu Vašich myšlenek, ale i hlopost je jen nedostatek informací.

Vaclav (So, 24. 12. 2011 - 12:12)

Ad: "Moderní věda dnes...Nechtěl jsem zasahovat do plitiky,ale moderní věda dnes již ví, že máme dvě vědy, jedna bádá a druhá dává pozor aby jste se nic nedozvěděly.V česku si říkají,,Sisyfos,, a udělují,,Řád bludného kamene,,ve stšedověku si říkali,,Inkvizice,,jsem jen rád,že již tu Moc nemají.Na závěr jen staré pořekadlo,,kdo se směje na posled........

Foxy (So, 24. 12. 2011 - 10:12)

Ad: "Moderní věda dnes již ví o elktromagnetické rezonanci hmoty..."
Ano, moderní věda o této idei ví, a tato bláznivá teorie je zdrojem pobavení pro ty, kdo se moderní vědou skutečně zabývají.

Přeji hezké vánoce a stejně tak i šťastný nový rok.

Vaclav (So, 24. 12. 2011 - 10:12)

Máte nějaké zkušenosti s...Pro paní Olgu, a všem kteří fandí diamantové vodě.Název diamantová voda dostala po jedné Abatyši,která již v roce 1200 experimentovala s pravými diamanty a měla úspěch,ale kdo má dnes pravý diamant.Moderní věda dnes již ví o elktromagnetické rezonanci hmoty.Tato rezonance se nejlépe šíří vodou a člověk je z 80ti procent z vody.Pokud jde o léčebné vlastnosti této vody, musí být absolutně čistá a tuto čistotu zajištuje v prvé fázi několikanásobně navibrovaná voda od Jeana Decatilona, který již asi před 30ti lety sestavil přístroj, který energeticky navibruje vodu,,pozn.jakoukoliv,,která ze sebe vyžene toxické látky, chemické látky atd.prostě všechny éterické látky, které jsme my lidé do ní nanesly.Až na 60 druhů těžkých kovů, vyžene vše do vzduchu.Svou vyrační silou se tím dostane na vodu, která zde byla tak před tisíci lety.Pokud se dostaneme na takovou vybrační hodnotu u jakékoliv vody,přenáší tato voda energetické impulsy,čili energii, ale to by musel člověk vědět, že i pouhá myšlenka má energetický kód, který ta voda detekuje a přenáší.Váš Imunsystém,si totiž neví rady s energetickými blokádami v těle,které sám vytvořil.Tato energetická informace musí přijít z jiné dimenze a to je absolutně čisté voda,zatím diamantová,jinou nemáme,která je navibrovaná jenom Vaším přáním a pak se dějí ony zázraky.Ještě vysvětlení proč u některéých jedinců to nefunguje.Je třeba vědět,že intenzitou této energie je,,víra v to co říkáme a přání v které věříme,,prostě, skeptik nikdy nic nedokáže ani v životě, protože na to nevěří.Jenom člověk,který věří ve svůj úspěch to dotáhne do konce, a tím se lyšíme.Víra je energie a energie je víra.Tato jednoduchá definice ovládá život človška ale on o tom neví, nebot věří na něco jiného.Mou dvacetiletou praxi a studium vody nelze vtěsnat do jednoho příspěvku ale bude li zájem,zase se ozvu.Omlouvám se za případné gramatické chyby nebot žiji příliš dlouho v cizině.

Atatag12 (Ne, 17. 3. 2019 - 09:03)

Dobry den, mate na to nejaky vedecky dukaz?

Sklenář (Út, 13. 12. 2011 - 21:12)

Diamantová voda, dá se tou vodou řezat sklo? Teda když je diamantová?

poleno (Út, 13. 12. 2011 - 20:12)

Tak už vím. Diamantovou...Zalejte ji i normální a uvidíte.

Lukáš (Út, 13. 12. 2011 - 20:12)

Máte nějaké zkušenosti s...Rozpustí plasty? no...

Reklama

Přidat komentář