Reklama

Herbalife je svinstvo

Petule (Út, 19. 12. 2006 - 15:12)

Muzu se nekoho z vas zeptat na zkusenosti s Herbalife? Opravdu je to neco,co nestoji za to vyzkouset?Dekuju!!

Zita (Út, 19. 12. 2006 - 11:12)

Z toho bych měla taky strach, jojo efekt je pěkný svinstvo, a nemusí to bejt jen po herbalajfu...

Návštěvník (Út, 19. 12. 2006 - 11:12)

Podle vlastních zkušeností si tělo po dvou-třech pokusech o zhubnutí zvykne a obrní se schopností nehubnout. Klasický jo-jo egfekt. Ty kydy kolem Herbafujtajblu jsou jenom o dojení pěnez. Omlouvat se budu do konce života, coby pachatel prodavačský tohoto jedu.

Petra (Út, 19. 12. 2006 - 10:12)

Ajindro, jak ses pak cítila, bylo Ti dobře?
A co dělala váha potom, když jsi to vysadila?

Ala (Po, 18. 12. 2006 - 20:12)

k tomu nepotrebujes herbalife,kdyz stejne nemuzes jist Staci kdyz budes jist jako kure kazdy 3-4h a uvidis jak vaha pujde dolu i bez svinstva nazvem H....
VYHOZENY PENIZE !!

ajindra (Po, 18. 12. 2006 - 18:12)

Před lety jsem se nechala zlákat také na Herbalife. Za 3 měsíce jsem zhubla o 12 kg. Ovšem nevím, zda to bylo díky H. Opravdu jsem dodržovala přesné dávky jídla, H. jsem měla k snídani a večeři, oběd normální jídlo a mezi vždy malou svačinu. Žádné sladké. Chtělo to jen pevnou vůli nežrat.

olga (Ne, 17. 12. 2006 - 12:12)

herbalife se nutně nemusí mixovat v mléce.pokud se dodržuje vše jak má tak se shodí hodně. po velmi vážné nemoci jsem se díky bylinám z herbalife postavila na nohy a zhubla od kvěkna do října 20Kg.žádná třesavka ,hlad,ani nervy prostě vpohodě
.

Jana (Út, 12. 12. 2006 - 08:12)

A ani by sis tak neničil zdraví.
I když mléko organismus dospělého člověka nedokáže zpracovat, pořád to ještě není takové svinstvo jako herbalife.

Gošín (Po, 11. 12. 2006 - 20:12)

Já jsem díky Herbalife zhubnul 5kg ale bylo to díky dietě kterou mi napsal dealer že musím dodržovat. Kdybych místo Herbalife pil mléko a tuto dietu přitom dodržoval,zhubnul bych stejně a nemusel bych platit za Herbalife.

Iva (Po, 11. 12. 2006 - 17:12)

Zde'nko, přepni si na malá písmena, nedá se to číst!

ZDEŇKA (Po, 11. 12. 2006 - 14:12)

NEVÍM JAK KDO, ALE JÁ BYLA SPOKOJENA TAKÉ AŽ NA DRUHÝ POKUS-POD DOHLEDEM ZKUŠENÉHO PORADCE A STÁLO TO ZA TO!ZA 2 MĚSÍCE 12KG DOLE!NESMÍ SE ALE PODVÁDĚT,PAK TO FAKT FUNGUJE.HODNĚ ŠTĚSTÍ.OPĚT JDU DO TOHO

Pan x (Po, 13. 11. 2006 - 20:11)

Vážená p. Doušová,
z Vašeho dotazu jsem nezjistil jestli jste narazila na inzerát na hubnutí nebo na inzerát na práci.

Nezlobte se, ale nebudu Vám říkat jak dlouho v tom již pracuji, protože bych byl velice nerad, kdyby mě nějaký dealer podle toho vystopoval a udal z důvodu, že tady píšu co píšu.
Jak jsem psal výše, tak naprostá většina MYCH klientek má svou redukci váhy úspěšnou, záleží opravdu jen na koho narazíte. Je potřeba být v kontaktu s opravdu dobrým poradcem.
Práce se opravdu řídí z internetu, ale samozřejmě můžete i chodit po domech a nabízet. Toto je samozřejmě časově velice náročné. Funguje to tím stylem, že dostanete své stránky, na které musíte udělat reklamní kampaň.

Pokud máte někdo nějaké další otázky, rád odpovím

Pan x (Po, 13. 11. 2006 - 20:11)

Neprospívá to lidem, kteří mají problémy s játry nebo trpí cukrovkou (je nutná konzultace s doktorem) dále není vhodné pro alergiky na med, osoby trpící celáklií a osoby s laktózovou intolerancí. Také program někomu nemusí sednout (mohou být i nějaké skryté problémy). Během prvního týdne dochází k tzv. detoxikaci, normálně se vyskytují bolesti hlavy, průjmy atd. Pokud bolesti neustanou do 10. dne užívání doporučuji ihned ukončit program (je přece blbost do sebe rvát něco, co Vám dělá úplně špatně)

Návštěvník (Ne, 12. 11. 2006 - 12:11)

DOBRÝ DEN PANE X DOSTALA SE MY TATO NABÍDKA ZAJÍMALO BY MĚ CO MY RADÍTE A JAK DLOUHO V TOM DĚLÁTE NEBO DĚLAL VY?A JESTLI TO JSOU SKUTEČNĚ PODVODY NERADA BYCH ABY Z TOHO MĚL DOTYČNÝ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY.A JESTLI SE TATO PRÁCE SKUTEČNĚ ŘÍDÍ Z INTERNETU JAK MY BYLO ŘEČENO NEBO JESTLI JE TO PRÁCE LÍTÁNÍ PO LIDECH A NABÍZENÍ PRODUKTŮ DĚKUJI DOUŠOVÁ .K

Jana (Ne, 12. 11. 2006 - 08:11)

Hm, tak to ta skupina lidí, kteří to těžce a někdy trvale odnáší zdravotně, je opravdu obsáhlá, podle toho, jak se mnou lékařka jednala.

DT (Ne, 12. 11. 2006 - 03:11)

Chcem sa opytat panaX, ktorym ludom to neprospieva. Dakujem

Pan x (So, 11. 11. 2006 - 23:11)

Pokud by někdo měl nějaké otázky k čemukoliv ohledně HERBALIFE, tak ochotně poradím.

Pan x

pan z (St, 11. 9. 2019 - 19:09)

prodáváte ještě Herbalife?
jaké je přesné složení koktejlu F1? (jedno v jaké příchuti)

Pan x (So, 11. 11. 2006 - 23:11)

Milí návštěvníci těchto stránek,
předem říkám, že jsem jsem dealerem společnosti Herbalife. Všechny tyto věci, které se tady píšou mohu posoudit z obou stran, tak bych o tom něco rád napsal.

1) Rozumím, že některým lidem tyto programy nemusí vyhovovat. Nic přece není 100%. Jeden výrobek NEMUZE být pro všechny účinný. Dealer měl předem oznámit pro koho nejsou tyto programy vhodné. Jsou totiž určité skupiny lidí, pro které to není vhodné, to poté může vyvolat velice nežádoucí účinky, které jsem četl výše. Když se na to ale podívám ze svého osobního dealerského hlediska, tak mám klienty, kteří opravdu zhubli, váhu si udrželi a přitom neměli žádné komplikace. Některým se podařilo svou zdravotní stránku i zlepšit.

2)Dealeři se dají rozdělit do dvou skupin, na ty vysoko v MLM žebříčku a na ty "nováčky" Pokud se dostanete do rukou vysokého dealera, tak ten většinou všechno zná, umí opravdu profesionálně poradit, je to skoro něco jako dietolog na telefonu. Horší jsou ale zmínění nováčci. Ti Vám přečtou návod k použití a víc nic neví. Dle mého názoru se na herbalifu dá zhubnout, ale musíte narazit na někoho vysokého. Ale pokud narazíte na někoho vysokého, nemáte ještě vyhráno. Ještě ten "vysoký" musí být poctivý! Takových lidí je pomálu.

3) S tím, že by na dealery byl vyvíjen tlak nesouhlasím. Jde spíš jen o to, že na ně byl udělán podvod. Celkem museli v několika kolech zaplatit 10000 Kč, aby vůbec mohli prodávat. a dále si musí hradit reklamní náklady, účet za telefon (ten není VUBEC malý! jeden hovor s klientem trvá asi 20 minut! se sazbou 5 kč za minutu to je slušná částka. Připomínám, že začátečníkovi může trvat i 20 hovorů, než zákazník o to projeví zájem-to ještě neříkám, že si ho koupí)a jiné náklady. Většinou tedy "dealerů" skončí se stavem -20000 Kč. Pokud tedy opravdu není obchodně schopný.

4) Nátlak na školeních je opravdu velký. Celé školení je vytvořeno až do detailu "psychologicky", tak aby lidé z toho byli nadšení. Toto podivné nadšení mi osobně připadá jako nadšení vlků, kteří celí hladoví v kruté zimě zjistili, že ob údolí je potrava, ale nedošlo jim, že než tam dojdou tak všichni umřou hlady.

5) Pokud chcete užívat Herbalife, pamatujte si, že jsou tzv. rozpočtové programy, ketré začínají od 1340 Kč. Na nich se dá taky úspěšně hubnout. Nevyhazujte 3-6 tisíc za programy, které jsou strašně obsáhlé!

6) Pamatujte si, že do 30 dní máte možnost požádat o navrácení peněz (samozřejmě bez poštovného)

Z Vám jistě pochopitelných důvodů se podepisuji Pan x

Jana (So, 11. 11. 2006 - 07:11)

Taky jsem to musela vysadit. Já jsem po užívání dostala taky zácpu, hrozně se mi nafouklo břicho a pak už jsem i zvracela. Vydržela jsem to něco do měsíce. Nerada na to vzpomínám. Doktorka mi řekla, že můžu být ráda, že mi po tom nezůstala žádná alergie. Jaterní testy mi dělala taky a ty mi naštěstí vyšly, ale tak tak. Ještě chci mít děti, už bych takto hloupě neriskovala.

Dan je jistě další z dealerů. Slyšela jsem, že je na ně ze strany prodejce takový nátlak, že jsou to v podstatě oběti taky, stejně jako uživatelé.

Reklama

Přidat komentář