Reklama

Aroma vagíny

Venca (Po, 29. 3. 2004 - 22:03)

A není to náhodou tak, že se prostě potřebuje na něco vymluvit, impotent?

jajaja jaenom j (Po, 29. 3. 2004 - 21:03)

Na jakemsi kurzu komunikace nam lektro rekl: Pokud ti partner rekne, ze te nemuze uz ani videt, je to jeste OK. Pokud ti ale rekne, ze te uz nemuza ani citit, je to KO.Neni tim mysleny zapach tela, je to opravdu neco podvedomeho, ... blabla

jan (Po, 29. 3. 2004 - 18:03)

myslím, že to je na bazi feromonů, některé samičky lákají některé samečky a jiné ne...hlavu si z toho nedělej a zkus to opravdu natvrdo probrat se svým přítelem,pokud váš vztah funguje, neměl by v tom být problém, pokud ovšem partner zatím neskrývá něco jiného

Pavla (Po, 29. 3. 2004 - 15:03)

Jak píšeš o tom,že tvůj partner má problémy s erekcí,nechce on to přehodit zbaběle na tebe?Neber si to moc osobně,tohle chlapi rádi dělají,týrají ženu,jen aby nevyplula na povrch jejich nedostatečnost.Pokud jsi čistotná,není co řešit.Tohle on ti na rovinu nikdy neřekne.

Martin (Po, 24. 6. 2019 - 07:06)

Přehodit na tebe. Taká piča. To, že vám smrdí jak tuňák je všeobecně známo, ale někoho sardinky holt nevzrusuji. Tak moc nespekuluj. Vina je v tomto případě jasná.

kokrouč (Po, 29. 3. 2004 - 14:03)

Třeba to nemyslel až tak dramaticky, kdysi jsem četl, nevím co a nevím od koho, že partneři si "musí" v posteli vonět. Bylo to podáno jako ne vůně v tom smyslu slova, ale něco jako mimosmyslového a určitě ne směrem k pohlavním orgánům. Osobně bych to přirovnal třeba k vůni jara, teď, v tuto vteřinu jdi k oknu a přivoň si, cítíš jaro a neumíš to pojmenovat, smyslově nevíš, co cítíš. Hloupé je, že ten autor psal o tom, že pokud ona vzájemná "vůně" chybí, vztah nevydrží a v podstatě se nenajde důvod rozchodu, ten druhotný je "špatný sex", ale ta příčina, to nevonění, nikdo nepojmenuje, alespoň já nikoho neznám.Nezoufej a zkus to se svým partnerem probrat, natvrdo, ať řekne co a jak. A konečně, co nevoní jednomu, může vonět jinému :-)

Evča (Po, 29. 3. 2004 - 13:03)

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Bydlím se svým partnerem teprve rok a v poslední době není náš pohlavní život moc častý. Včera mi partner po milování řekl (musím uznat, že docela taktně), že mu v posteli "nevoním", jestli náhodou nemám nějaký výtok. Že prostě kvůli tomu nemívá na sex chuť (a pravdou je, že mu při sexu často brzy ochabne - no a pak už to prostě nejde). Dříve jsem si myslela, že prostě má problém s erekcí, tak jsem se snažila být tolerantní, a proto mi včera doslova vyrazil dech. Celou noc jsem se převalovala a přemýšlela, bylo mi strašně, straště trapně. Komu by nebylo, kdyby mu partner řekl, že mu smrdíš???? Ráda bych ještě podotkla, že velmi dbám o hygienu, sprchuji se VŽDY večer, pravidelně se holím. Výtok nemám, kalhotky mám úplně čisté....jsem zoufalá, prosím pomozte mi! Mám strach, že se rozejdeme. Velmi si ve všem jinak rozumíme, proto by to velmi bolelo. Ale vztah bez sexu....Ještě mě napadá - nemůže to být dáno stravou? Miluji zeleninu a jím denně kedluben, mrkev a zelí. Prý to také nějak ovlivňuje aroma v pochvě. Nemáte někdo zkušenost?

Default User Image
Skript (Pá, 29. 9. 2023 - 22:09)

Smrdí ti minda, protože nejsi panna. Jsi projetá jak Letenskej tunel a všechny ty odporné infekce, které sis do toho tvého smrdítka natahala z ohavných šulinů předchozích chlapů, se ti tam teď množí, bují, kvasí a hnijou. Proto ta tvoje zasyflená žumpa smrdí jak syrečky zabloudivší na rybí trh v Bangkoku.

Návštěvník (Čt, 1. 1. 1970 - 01:01)

Připadá mi, že aroma... to víš že jsem toho aroma všimnul, už v sedmé třídě u Marušky Kadibudkové a šlo to se mnou i na intru. Intr to byl dům kurev; tady každý kluk musel mít holku, jinak byl společensky vyřízený, i buzerant Milošek chodil s Petýnkovou. Iva nebyla zrovna vzorná mrdna, ale zato za ní táhlo sedm holek jedna větší jak druhá, samá dorota. Vládkyní byla Eva Al. moje drahá. Aroma bylo všude, na papíře, školním sešitu a dokonce i na penálu. jo to byl čas, kdy nám bylo všechno jedno, i vízo";" Rolf Předkožka

Reklama

Přidat komentář