Reklama

Pás cudnosti

roman (Po, 30. 7. 2018 - 09:07)

chci přítelovi pořídit T...nam se osvědčil plastovy holiandre ten delši ....krasně sedi a da se nosit i deši dobu .....manželka ho koupila na webu spoutana.cz ....cena myslim 1200

Hana (Ne, 29. 7. 2018 - 23:07)

chci přítelovi pořídit T pás cudnosti z osobních důvodů je pohodlný na dlouhodobé nošení ? který je vhodný ? mám na to 7000kč . doporučíte nějaký ?
nutné

Jožin z bažiny (Čt, 7. 2. 2019 - 22:02)

Za ty si kup nejdříve půlku na železo, za zbytek se ožerte a pak mu ho uřízni - máš 100% jidtotu, že už si nezamrzá a ty si možná už nevrzneš niˇceho!

Jana (Po, 1. 5. 2017 - 14:05)

Bohužel ano tento modní...proč asi aby nešel jinam.

Eduard Nud (Ne, 29. 7. 2018 - 15:07)

Pás cudnosti? Doma jsem praktikoval bederní roušky. Ručník, šátek, kapesníčky. To byl můj dokonalý pás cudnosti.

Tomáš (Ne, 29. 7. 2018 - 13:07)

Ještě dodám co ostatní nepřiznají. Občas jsem si sní šnup dal. Je to více vzrušující a pokud máte velký penis jako já 19/6 je těžké nasadit cb6000s, ale po matro tak nehorázně scvrkne a nehrozí erekce při zamykání. Experimentování je velmi fajn. Ale nestydím se za to, že si občas zahulím nebo šnupnu.

Tomáš (Ne, 29. 7. 2018 - 13:07)

Náhodou mě se strašně líbí krásné ženy bez komplexů. A chtějí ten penis jen pro sebe. Já takovou poznal zatím jednu, která se tomu semnou věnovala aktivně. To vzrušení o kterém jen někteří píšete. Když mě dráždí zamčeného. Nebo když jen kecá, odemkne, dovede mě k vrcholu, ale ne pokaždé chce, abych stříkal, tak zamkne. A jde dělat úplně něco jiného. Já ji zároveň nabídl i ballbusting, kterého se spousta mužů bojí skrz velkou bolest. Koule bolí, ale stačí, aby mi přesně přejela kundičkou a bolest je pryč.
Teď už s ní nejsem. ale hledám dál: fb:thomas skoda

zvědavý (Ne, 29. 7. 2018 - 07:07)

Lukáš, môj brat má tiež...Ahoj,
proc nosí tvůj bratr pás a kdo má od něj klíče ?

David (So, 29. 4. 2017 - 13:04)

Co je to za modu nosit pás...Bohužel ano tento modní výsřelek dorazil i na venkov.Já to neodsuzuji ani nehledám. Dle chuti každého soudruha.Přijde mě to ale komické já osobně jsem se musel vnitřně smát.Pán kolem 40 udržovaný docela sportovní postavu a na penisu zamčený .Ani bych si toho nevšiml ale ten zámeček z mosazi byl komickej.Měl v tom ptáka nacvaklýho ,že mu trčel dopředua hrozně stažený koule.Nevím asi to moc pohodlný nebude.Měl kupodivu boxerky ale poznat to nebylo.Když jsem pak uviděl jeho partnerku protiopak 100kg diktátor.Asi si ho musí hlídat.Podotýkám ,že chodíme plavat do bazénu kousek za Brnem.

Jiri (So, 28. 7. 2018 - 14:07)

Proč by měl utíkat, když...moc se mi líbí, co jsi psala. Chtěla by jsi se seznámit? Mně je 32let, jsem vysoký, štíhlý, sportovní postavy 185cm/77kg VŠ, úspěšný a moc rád bych byl pod zámkem: [email protected]

veronika (So, 28. 7. 2018 - 02:07)

Ještě pořád ho mám...Lukáš, môj brat má tiež 16 a pás cudnosti nosí už skoro 2 roky. Neboj, je to len o zvyku, tiež mu trvalo niekoľko
týždňov kým si na to zvykol a teraz to uz berie normálne. Ta tekutina čo ti vyteká nie je sperma, ale
tzv. predejakulačná tekutina, to je tiež normálne, kedže si asi bol doteraz zvyknutý masturbovať. Možno
budeš mať v spánku aj polúcie.Neviem
ako to máte s erekciou ale tiež si myslím že si penis zvykne. Je fajn že máš priatelku ktorej matka
poradila aby si nosil pás, aj keď ti to tak možno nepripadá. Určite musíte byť obaja vzrušení tak sa skús
trochu sústrediť na potreby priateľky. A to že ty nemôžeš mať fyzicky sex, neznamená že sa nemôžete
milovať. Na jej upokojenie môžeš použiť aj iný orgán, nie len penis. :)

N (So, 28. 7. 2018 - 01:07)

Tak dnes jsem rozbalil svůj...Aby to bylo funkcni je asi dulezite najit osobu co bude mit klic

Tom (Pá, 28. 4. 2017 - 19:04)

Co je to za modu nosit pás...Tak to je zrovna příklad kdy ho používají aby je dítě nepřistihlo při nemravnostech.

luci (Pá, 27. 7. 2018 - 23:07)

Tak dnes jsem rozbalil svůj...Jen aby ti to okouzlení pásem vydrželo.

Karel (Pá, 28. 4. 2017 - 18:04)

Co je to za modu nosit pás cudnosti,kde se to vzalo.Chodíme docela pravidelně plavat do bazénu a už jsem pár viděl v šatně co ho mají zamčenýho v plastiku nebo v kleci. Většinou tam jsou se svýma partnerkama a kupodivu i dětma.Tatínkové od rodin. Udivuje mě že se ani nestydí

Tomáš (Pá, 27. 7. 2018 - 22:07)

Tak dnes jsem rozbalil svůj první pás cudnosti k krabičky,když jsem ho držel v ruce ohromilo mě jak je veliký, vzal jsem druhý největší kroužek a šel se vysprchovat, namydlil jsem šamšulu a varlata a nasadil kroužek, šlo to docela snadno, ale okamžitě varlata zmodrala a ztvrdla, jsem se lekl jestli jsem ho neuškrtil a tak jsem chtěl kroužek sundat ale tím že varlata ztvrdla a zvětšila oběm nešel kroužek dolů, začal jsem tedy myslet na chudáky děti migrantů a po chvíli se vše uklidnilo a kroužek jsem stáhl.
Po chvíli mi to nedalo a nasadil kroužek znovu a rychle než ztvrdl i penis jsem nasadil a uzamkl i klícku.Během pár vteřin se celá klícka vyplnila a najednou byla tak uzká. nošení bylo překvapivě bezbolestné, a uplně jsem cítil jak tepe krev.začal jsem si ho osahávat a nic naprosto nic jsem necítil bylo to jako bych osahával telefon , prostě nic jsem přes ten plast necítil,chvíli jsem s ním chodil po baráku a dělal různé běžné činnosti a vždy když se uklidnil a já se začal hýbat penis začal v klícce bloncat a dotýkat se stěn a to způsobilo vždy to že se zase ztopořil. Ještě váhám jestli si ho nechat na sobě do rána. Zatím jsem ohromen.

Láďa (Ne, 30. 12. 2018 - 13:12)

Neodemykej a zkus vydržet co nejdéle pokud se ti to povede cca 10 dní pak budeš sám chtít delší a delší dobu zkusil jsem čirou náhodou. Kamarád mi přinesl kovoví HOLITRAINER na úpravu obroušení otřepů a vyleštění . Upravil jsem a vzal domů ukázal jsem i v hospodě a doma kroutil jsem hlavou a nechápal jak si někdo natož chlap po 30 letech manželství může něco takového nasadit na penis váha cca 310 g a hodil jsem tu hovadinu do šuplíku .Druhý den (sobota) Manželka po snídani začala loudit ať to zkusím nasadit že nechápe jak to tam drží a podobně . No neplnit přání někomu koho miluješ 30 let to prostě nejde . Nechtělo se mi ale asi po 45 min se mi povedlo PC nasadit a miláčkovi ukázat prohlédla potěžkala a chtěla hned sundat aby se našemu pinďourovi nic nestalo že je to hrůza ale že mi sluší . Moje odpověď ji trochu zarazila, není to nic nepříjemnýho to klidně můžu nosit místo trenek. A bylo klec nasazena až do neděle a hned jsem objednal na CUDNOSTI svůj první pás cudnosti v pondělí jsem předal upravený kamarádovy a v úterý jsem nasazoval vlastní po roce mám druhý je pohodlnější a vlastně už v tom lítám rok . Kdo nezkusil neví a ať prosím nekomentuje pás cudnosti ja sice mezi stehny ale vše začíná mezi ušima. Všem zamčeným hodně cudných zážitků a hezký zamčený rok 2019.

ono až bude tvo (Pá, 28. 4. 2017 - 17:04)

manželce třeba padesát budeš obhospodařovat jinde jen to fikne. Pokud to bude mladší masíčko než doma tak jsi pašák pokud půjdeš do stejnýho nebo ještě hůř tak budeš vůl. Nikdy neříkej nikdy.

Jara (Pá, 28. 4. 2017 - 16:04)

Dobré odpoledne všem.
Manželka je v 6m těhotenství a dr. Ji již zakázal jakýkoliv sex.
Jelikož svoji ženu miluji nechci aby se jí něco stalo ale nadruhou stranu si nedovedu představit že bych měl mít od teď 6mesicu půst.
Samoobsluha mě neuspokojí a proto manželka s mim svolení objednala pás cudnosti tvaru T pro pohodlné nošení. Ono 6mesicu v pásu si už vyžaduje něco lepšího.
Obětoval jsem se pro manželku a z lásky k ní. Snad nebudu litovat.
Dnes začínám.

luci (Pá, 27. 7. 2018 - 10:07)

Proč by měl utíkat, když...No proto se jim to nasazuje to je účelem. Vydráždit a použít.

Reklama

Přidat komentář