Reklama

Pás cudnosti

Zájemce (Čt, 19. 1. 2012 - 13:01)

Ahoj,
Jsme 4 spolužačky...Hezky napsáno a co takhle nějaký kontakt? Napiště na sebe třebas e-mail.

No comment (Čt, 19. 1. 2012 - 08:01)

Ahoj,
Jsme 4 spolužačky jsme tak trošku bi a rády ponižujeme a mučíme pány, ovšem vše pouze dle našich pravidel. Setkání by probíhalo následovně:
Vysvleknu by jsi se úplně do naha a připoutáme tě za ruce a nohy, dále bude následovat to že se každá vyčůráme do skleničky a nalijeme ti to do pusy a ty to vše budeš pít pokud se budeš vzpouzet tak ti do pusy dáme trychtýř a prostě to do tebe nalijeme, čím více se budeš vzpouzet, tím z toho budeme mít větší legraci a nalijeme do toho tím víc. Taky ty se budeš muset vyčůrat do skleničky a vypít to. Takhle budeš muset pít průběžně celou dobu co budeš s námi těžko říct jak se které bude chtít to jistě chápeš.
Dále ti budeme mučit penis a koule, především různě mačkat, kroutit , pleskat mlátit vařečkou a podobně. Taky máme provázky tak tě budeme podvazovat a možná pověsíme na tvoje genitálie i nějaké závaží, vosk… nezapomeneme ani na tvoje bradavky.
Jinak se nesmíš vystříknout to musíš hlásit a my přestaneme s drážděním. To ale neznamená že se neuděláš jen ti před tím na penis dáme šroubovací svorku a velmi pevně utahneme a potom až ti dovolíme mít orgasmus ale semínko zůstane hezky v tobě a při tom ti budeme pleskat po kulkách. Svorku povolíme až po nějaké době, musí to asi šíleně bolet podle toho jak někteří pánové u toho křičí.
Pokud se ti to bude líbit a budeš mít zájem o další setkání tak ti nasadíme pás cudnosti a budeš muset alespoň týden tak vydržet.
Setkání by probíhalo tak že bys nás vyzvednul v Olomouci a jelo by se ke mně k Prostějovu mám tam po dědovi starší domek a něco jako dvoj-garáž je tam předělaná jako klubovna kam chodíme s holkama a taky tam ponižujeme pány.
Podmínky jsou především diskrétnost, co se týče financí tak já nepožaduji nic, já to dělám protože mě to baví ale neodmítnu dárek třeba bičík, důtky, pouta nebo něco takového asi chápeš co myslím, jinak kamarádky budou chtít něco na kredit, klidně kupon za dvě sta každé stačí.
Něco o nás:
Já jsem Karolína 19/178 – ráda mužům silou mačkám koule a poslouchám jak prosí abych přestala
Kamarádka Nikola 19/176 – velmi dominantní, ráda mlátí vařečkou velmi silně pány tak dlouho dokud se nerozbrečí.
Kamarádka Katka 18/170 – moc ráda provokuje tak že hladí pány a taky se na ně nahatá tiskne a vzrušuje je tak, taky si to před nima ráda sama dělá.
Kamarádka Lucinka 18/167 – je velmi perverzní , ráda dělá piss a taky ráda zasunuje různé předměty do penisu.
Pokud máš nějaké dotazy tak se ptej pokud se ti něco nezamlouvá nebo bys chtěl pozměnit tak raději ani neodepisuj.
V žádném případě žádný sex, možná tě ale taky kousneme do penisu ale to asi až když se více poznáme.
Čas máme od úterý do pátku vždy po škole po 14hod. akorát čas mámě většinou všechny krom lucky ta má čas jen v úterý středu a pátek.
Pokud tedy máš zájem tak napiš a hlavně pošly foto, bez fota nebudu odpovídat, pokud budeš chtít tak mohu poslat naše fotky

Max (Ne, 7. 2. 2021 - 19:02)

Dobrý den, stále někoho hledáte?
Napište na snap: jjura941

XT (Po, 16. 1. 2012 - 18:01)

Zdravím, žádnou jasnou...Ahoj Markét, se sportovní verzí mám osobní zkušenosti. co by tě zajímalo?

XT (Po, 16. 1. 2012 - 18:01)

Ahoj mám CB6000 a mám s...Ahoj, rada je jednoduchá, CB 6000 ti nevyhovuje, tělo na něj reaguje odmítavě, proto by jsi jej měl přestat používat, aby nedošlo k újmě na zdraví.

Petr11 (Po, 16. 1. 2012 - 14:01)

Zdravím, žádnou jasnou...Markéto, ozvi se mi na [email protected]. Pár zkušeností a typů bych pro tebe měl.

Markéta (So, 14. 1. 2012 - 16:01)

Zdravím, žádnou jasnou příčinu sem nezadávala. Už to tak bereme jako samozřejmost v našem vztahu. Pás je sice robustní ale nosit jde i déle, takže i pro milenku by byl vhodný (Michale). Už sem ale říkala, že je to dost nápor na nervy. Já už se dneska dočkala, ale půst mám nařízený až do úterka, tak mám na co se těšit. Nemá ještě nějaká žena zkušenosti? Hlavně chci manžela přesvědčit na ten sportovní pás tak jestli o tom někdo víte...

podivnykun (Pá, 13. 1. 2012 - 10:01)

Ahoj mám CB6000 a mám s ním problém. Když ho mám delší dobu na sobě, asi tak den a víc tak mi oteče předkožka. Po pár hodinách venku se zase srovná. Nicméně nepřipadá mi to jako správný stav a chtěl bych se zeptat jestli jste měl někdo podobný problém a jak to řešit.

Petr11 (Pá, 13. 1. 2012 - 10:01)

Ahoj Ivo, říkala jsem o...Ahoj Markéto, ty jsi přirození submisivní, že tě tento návrh ani nikdy moc nerozházel (posuzuji podle tvých vyjádření) a na nošení pásu a svá uzamčení jsi tak klidně a bez zjevných důvodů přistoupila? Tvůj manžel je přirozeně žárlivý nebo jsi mu zavdala nějakou příčinu, aby si tě takhle pojistil? Kolik let už vlastně takhle zamykaná? Asi jsme se tady všichni na tebe vrhli, takže nestačíš odpovídat, ale tady podobných případů včetně tvé otevřenosti mnoho není. Nu, otázek bych měl ještě spoustu...

Cornuto (Čt, 12. 1. 2012 - 23:01)

Ahoj Markéto, myslíš, že...Ťa práve prebrali po 500 rokoch z hybernácie alebo si sem prišiel nejakou dierou v časopriestore zo stredoveku? Milenka ťa rýchlo kopne do riti ak ju budeš chcieť zamykať, aby ti nešukala pomimo.
Si to tu prečítaj. Pásy cudnosti dnes nosia 90% chlapi lebo ich to vzrušuje. Dnes je to čisto fetišistická záležitosť.

XT (Čt, 12. 1. 2012 - 10:01)

Ahoj Markéto, myslíš, že...Ahoj Michale,

Pokud ji chceš zamykat na delší dobu, tak rozhodně investuj raději více než méně. Určitě pro komfort nošení super ergonomický, sportovní s Lankem. V prvních měsících měj prosím trpělivost! Představa, že sotva pas příjde, tak jej nasadíš, zamkneš a odjedeš na 14 dní pryč by byla surová ješitná a neohleduplná hloupost. Přítelkyně by tě za to nejspíše nenáviděla. Každé tělo je jiné a pás se po nějaké době nošení trošku zformuje, nošení by mělo být na pár hodin denně po dobu několika týdnu. Pokud chceš přesně vědět o čem hovořím, tak si pořiď vlastní pás a vyzkoušej :o)))

XT (Čt, 12. 1. 2012 - 10:01)

Ahoj XT, já sportuju spíš...Ahoj Markét, podle odkazu máš na sobě opravdu robustní pás. Mněla jsi promyslet koupi ergonomického sportovního modelu ( tvarovaný do pasu – přes boky, sportovní s Lankem na místo plátu s výkrojem ) Jak jsem již psal, mám Neosteel ergonomický, sportovní – ten mám nejraději a pak totální. Ten nenosím rád, jsem jak v kleštích. Dneska jsem zamčený již 4 den, jsem nadržený – normálně jsem se uspokojoval až 2 x denně, jsem roztěkaný a také bych si přál, aby mne přítelkyně odemkla. Je to po čase prostě maras, touha se jej zbavit a ono to nejde… Jinak děkuji za komentář!

Michal (Čt, 12. 1. 2012 - 08:01)

Ahoj Ivo, říkala jsem o...Ahoj Markéto, myslíš, že existuje nějaký pás, který by žena mohla nosit déle. Píšeš, že tvůj pás není nejspíš vhodný na delší nošení. Mám mladou milenku, kterou bych rád měl v bezpečí chráněnou pásem cudnosti, ale občas se s ní nevidím třeba i dva týdny – poradíš nějaký model?

Markéta (St, 11. 1. 2012 - 17:01)

Ahoj Ivo, říkala jsem o nutné změně šatníku, bez toho se asi neobejdeš :( Manžel to bral jako nutný doplněk vztahu už od doby, co spolu bydlíme. Nějak to už beru jako samozřejmost, ale ta touha, když je pryč a jsem zamčená asi nepomine. Začíná tě taky někdy po delším nošení brnět klitoris?

Markéta (St, 11. 1. 2012 - 17:01)

Ahoj Martine, posílala jsem tam odkaz na pás co nosím a ten je zcela spolehlivý. Ale zvážila bych, jestli to partnerka vydrží delší dobu. Já toho mívám někdy dost jako třeba teď, když je manžel už 3. den pryč. Vypadá to vždycky jako vzrušující odemykání ale nikoho už nenapadá, že je vykoupené několika dny nesvobody. Nemůžu se na nic soustředit a nevím co bych dala za páteční odemčení.

Markéta (St, 11. 1. 2012 - 16:01)

Ahoj XT, já sportuju spíš příležitostně, na procházkách a o házené mi pás moc nevadí. Dostala jsem Komfort system, tady se můžeš podívat http://www.bondagecastel.com/contents/cs/d56_pasy_cudnosti_pro_muze_i_zeny.html

Iva (St, 11. 1. 2012 - 16:01)

Ahoj Ivo, já nosím pás...Ahoj Markéto, jak tě manžel přiměl se nechat zamknout. U mne se to stalo hledáním nového. Co třeba lékař. Teď jsem zamčená a madam mi dala listek na ples, Na otásku co s pásem řekla nic, že pudu snim. Mam ale problém mé saty jsou vcelku přilehavé poraď co stim.

9424 (Út, 10. 1. 2012 - 20:01)

Ahoj, já řeším podobný...Jo, mám Neosteel system sport a na kole občas jedu. Dokáži i s pásem zvládnout výletík 40-60 km, ale mám širší měkčí sedlo. Žádná skořepinka, kolo žádná silnička, nebo horák v těžším terénu. Tedy - jízda na kole možná je, ale není to žádná extra slast.

M. (Út, 10. 1. 2012 - 17:01)

díky, podívám se na...Ahoj, já řeším podobný problém. Jsem vášnivý cyklista a to taky nejde s PC dohromady :( Teď přes zimu by to tak nevadilo, ale v létě ano. Má tu někdo zkušenosti s jízdou na kole? Rád se nechám poučit. A Eriku, nevěš hlavu. Nejsi jediný, kdo nemá klíčnici. V jihočeské metropili je také problém jí najít.......

Martin (Út, 10. 1. 2012 - 14:01)

Ahoj Ivo, já nosím pás...Ahoj Markéto, poprosím Tě o radu, chtěl bych přítelkyni pořídit pás cudnosti ale takový jaký by mohla běžně, denně nosit a ne jen na večerní postelové hrátky. Můžeš mi nějaký doporučit ?

Reklama

Přidat komentář