Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
Z velkokapitalisty táta pracujících nikdy nebude
Jiří Dolejš
27. Leden 2023 - 19:03
Návštěvník (anonym)
Otázka je koho volí socky, když asi ne tátu pracujících...
27. Leden 2023 - 19:03
Návštěvník (anonym)
9.01.2021 Byty OKD kupují Švédové. Bydlí v nich 90 tisíc lidí, cena ...
27. Leden 2023 - 19:04
Návštěvník (anonym)
(Rok2015)
"Více než 43.000 bývalých hornických bytů OKD v Moravskoslezském kraji od firmy RPG Byty, která je největším soukromým poskytovatelem nájemního bydlení v ČR a Bakala ji spoluvlastní, odkoupila mezinárodní investiční společnost Round Hill Capital."
NĚCO JAKO MORÁLNÍ SELHÁNÍ KAPITALISMU...ha ha ha,,,ale to je normální, že si fond z Baham či odkud koupí třeba Historické centrum Prahy, Křivoklátské hvozdy nebo mateřinky, co je divného na tom??!
CHTĚLI JSME KAPITALISMUS?! Tak ho máme!
Bakala Philanthropy, já si myslím, že za Pavlem tentokrát je zase Bakala, protože Kellner patrně sice Koláře zaměstnával, ale neangažoval se naprosto do politiky, kdežto BAKALA se zásadně angažuje tam , kde lze něco sebrat lidem. BYTY, nebo DOLY, nebo TOUR DE FRANCE.
27. Leden 2023 - 19:08
Návštěvník (anonym)
Opravdu se to podařilo totálně otočit. Dezinformace, běžný přeřek, nedorozumění či nejasnost , která přeci vždy přirozeně vznikla při lidské domluvě, se stala NĚČÍM OBLUDNÝM.., nějak zapomínáme na EVROPSKÉ PRÁVO a otáčíme k USA právu. TAM LZE KOHOKOLIV NAŘKNOUT Z ČEHOKOLIV a ten když nemá na právníka JE ZNIČEN.
Ano - Nerik. Chybu uznal jen jednou, pokud dobře pamatuji. A proč? Protože je konzerva - hromádka zafixovaných sebestředných pocitů. A už se o tom nedohaduj, je to objektivní posudek.
Když tě nepochválí jiní, musíš se pochválit sám. Co na té volební agitaci pořád nechápeš? Kdyby uměl přebíračku, určitě by se pochlubil i tím. https://www.prozeny.cz/clanek/retro-hra-nejen-pro-deti-naucte-je-prebiracku-77363
27. Leden 2023 - 19:27
Návštěvník (anonym)
Social distancing...a svolení k sexu na USA univeristách...pane Generále...vy s tím ale souhlaíste, viz. debata novinek...
Neřekl bych, že lidé v bývalých Bakalových bytech trpí (nadměrným nájmem, nedostatečnými opravami apod.). Ječí proto, že Bakala jim slíbil odkup, a nesplnil. A když chtěli odkup po Švédech, byl už tržní. No a co? Máš pocit, že komunisté ti něco dávali zdarma? A když nějakou drobnost, tak to bylo z tvých daní. Jsou jen ekonomické embryo.
27. Leden 2023 - 19:31
Návštěvník (anonym)
Tady je to někdy jako v mateřské školce, někdy jako v bordelu, jindy zase jako v polepšovně. To mám z toho, že sem chodím. Na druhou stranu - když si tady někdy někdo šlehne, je tu i sranda. I Nona je zábavnější, když si dá skleničku kontušovky (nebo co pije).
Vždy, když mne někdo chválí, napřímo, tak za tím bývá něco nepoctivého a zištného. Kritika mne naopak upozorňuje na chyby a nedostatky, kterých bych se měl vyvarovat. Je celkem snadné poznat je-li míněna upřímně a přátelsky, či nikoli. Více si vážím toho, že mne někdo pochválí někomu jinému a je jich dost. Názor na věc, reakce, či odpověď, není sebechvála. Pokud to někomu vadí, tak se omlouvám, ale nemohu za vaše nenávistné nastavení. To je vyloženě váš problém a lituji, že jste nešťastní. Já ne.
Svolení k sexu se dá ještě vylepšit. Co takhle uzákonit, že je třeba udělat je u notáře? Samozřejmě by bylo nutné specifikovat časové rozpětí, kdy souhlas platí. Např. od 19 do 20 hod. A že sis zapomněl koupit viagru? Žena není tvůj sluha, aby se ti přizpůsobovala. Když ji naštveš, koupí si kvalitní sperma z Dánska, abys viděl, jak je emancipovaná.
27. Leden 2023 - 19:40
Návštěvník (anonym)
Psychopati v naší společnosti patrně nabyli vrchu mají napojení na miliardáře a mají nejlepší schopnosti pro miliardáře něco dokázat. Tudíž ač věc je raného traumatu jako v případě krutého otce pana Pavla, který měl "medicínu" na něj připravenou a tou jej mlátil a asi jeho emocionální výrazivo bylo velmi pokřivené otcovou profesí, takže ho zlomil a šel dělat kariéru vojáka taky. Nebo tu máme psychopaty vrozené, tam bude jistě vysokým skórem lobysta za trh s rychlopůjčkami v číně a Asii(velmi morální pan Kolář).
Kdybys byl můj zaměstnanec a na kritiku mi řekl, že nemůžeš za mé nenávistné nastavení, tak bych tě vykopl z práce (samozřejmě po třetí písemné výtce, abych to ustál u soudu). A pak bych se ožral z pocitu štěstí.
27. Leden 2023 - 19:45
Návštěvník (anonym)
Eufemistická amerika. Tak třeba euthanásie se nazývá produkt Deep Narcosis-hluboká narkóza...
Na misích možná to kněz, nazval osloveními od Boha, kdy On na člověka ,,promlouvá" různými událostmi, informacemi apod. ,které u citlivějších duší působí to, co je tu nazváno jako květ v zahradě ,,Bílí Oleandr", tedy takový nadhled a touha vědět Pravdu.
„Kdo šetří hůl, nenávidí svého syna, kdežto kdo jej miluje, trestá ho včas.“ (Přísloví 13:24). Takže Pavlovi se dostalo té nejlepší výchovy, a proto se tak úspěšně socializoval a měl pěknou kariéru. Dneska si na dítě z obavy před sociálkou málokterý informovaný rodič dovolí vztáhnout ruku, a tak máme potetovanou anarchistickou problémovou a nesnášenlivou mládež s piersingem v nose, která se sdružuje do smeček pod vlajou Miliónu chvilek, nedemokraticky demonstruje za odvolání vlády a presidenta, a nasírá všechny starší generace příklonem k patologické filosofii korektnosti ze Západu. První vlna této nepodařené mládeže už dospěla a hned založila stranu pirátů, když si ve své hlouposti neuvědomila, že se tak hlásí k odkazu námořních hrdlořezů a lupičů.
Nevolit Babiše by byli zklamání že sebe, dám si pár facek, kafe a jdu to dovolit, je to Čechoslovák a umí politiku., premiér. Nejsem vůl, ne nadělám si na hlavu abakalovou Kolářem vedenou loukou skrz Klvaňa a spol..
Legrační představa. Moji zaměstnavatelé měli opačný problém, ale to se nehodí, protože.... No, s pracovním právem jsem měl dlouho co do činění. To, že jsem pomáhal druhým, neznamená, že bych nedokázal pomoci sobě a oni to věděli. Krom toho mne moc potřebovali, protože za ně někdo dělat musel, když chtěli odměny.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář