Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

sardanapal (Út, 13. 7. 2021 - 16:07)

OH , ano pravda , Jůlínek ... Pamatuji si dobře ? Tupá hlava bez vlasů , velká síla v ocasu ?

13.7. (Út, 13. 7. 2021 - 18:07)

Voliči asi netušli co je Kozel zač,viď.

aladin (Út, 13. 7. 2021 - 16:07)

"Stačilo osm nakažených a bytové domy skončily ve speciálním lockdownu"...Proč se už nemluví o promořování ??? Nebo platí, co se nehodí, škrtněte ??? Nikde jsem neobjevil informaci, kolik lidí má dostatečnou imunitu proti Covidu a jeho, doufejme přírodním mutacím ??? Předpokládám, že to je 70% lidí !!! Takže, zjišťováním testy a následným očkováním těch, ce nemají žádnou a nebo dostatečnou imunitu nepřipadá v úvahu neboť majitelé - Sionisté, těchto výroben "vakcín" by měli malé výdělky a vlastně by ani nestály za tu námahu a nezaplatil by se vývoj Covidu !!!

"Nejvyšší žalobce o Čapím hnízdě: Jsem připraven udělat závažné rozhodnutí"..Čapí hnízdo je uměle vytvořená Causa zloději, které Babišova vláda odstavila o zlědějen !!!

Volte popřevratové zloděje a ukradnou nám i naši Českou zem !!!

Návštěvník (Út, 13. 7. 2021 - 16:07)

Každý chvilku tahá pilku...No, ale to platí pro ty nahoře...

"Spolu vjelo do kampaně „pozitivním” autobusem"...Tihle na fotu, to je opravdu pozitivum o naši demokracii !!! Škoda, že tu není jiný režim, dostali by lopatu a šli do pískovny nakládat písek a každou směnu na koci bych jim kontroloval kapsy !!! Nic jiného bych jim nedal dělat !!!

"Americká inflace je nejvyšší od srpna 2008"...Přestaňte si půjčovat od MMF a Amerika půjde do hajzlu ještě rychleji !!!

aladin (Út, 13. 7. 2021 - 17:07)

"Přítelkyni na procházce ubodal. Žárlivý senior z Ostravy dostal 15 let"...Tak málo ??? Nebyl to nějaký protekční zmetek ???

sardanapal (Út, 13. 7. 2021 - 17:07)

Kolik měl ten senior . Ono se jinak hodnotí náhlý hnutí mysli a úkladná vražda . Ty si s nima béval ? Třeba bys ji zabil ještě dřív ... A otázka trvá , kolik je seniorovi 80 ? To je pak doživotí ...

13.7. (Út, 13. 7. 2021 - 18:07)

Nikdo nikomu u toho nesvítí. Nevíš,co mezi nimi bylo.

"Za brutální vraždu ženy v Ostravě si muž odpyká 16 let"...Zase tak málo, "naše" soudnictví musí být všem pro srandu !!! Cizinci budou vylákávat své přítelkyně k nám !!! V Americe by dostali křeslo !!! Kolik by dostal, kdyby vykradl banku, třeba 100 milionů Kč ???

Taky . On třeba i soudce s pachatelem soucítil , ale míň mu už prostě dát nemůže ..

" Směnárník nanosil do banky 90 miliard v kufříku, praní špinavých peněz se neprokázalo"...A nepatřil směnárník k nadlidem ???

Kurva už zas . Tak asi ušetřil za ochranku a podobný píčoviny , ne . Ty víš jestli to bylo z jedné , nebo více směnáren . Za , jakou dobu to bylo ? Co já vím tak ve směnárnach měnily love i firmy dík lepšímu kursu a bez poplatků zavedených finn. ústavů .

Někdo nosí love , někdo zase šváby ...

"Smejkal: Neočkované v Česku si virus najde"...Smejkale, je na čase, aby si našel tebe !!!

Cynik - realista (Út, 13. 7. 2021 - 20:07)

Jahodo, ty jsi sice na Aeronetu pečený - vařený, ale pro případ, že by ti něco uniklo, tady máš zkopírován perex k poslednímu článku, počti si: "Kulhánek si spletl funkci ministra zamini s Úřadem Protektora a komunikuje jako za okupace, nejprve cize a teprve pod tím česky! Američané po zpackaném atentátu na Haiti spustili operaci na Kubě na odvedení pozornosti od svého mezinárodního terorismu, kterého se dopustila na Haiti skupina žoldáků vycvičených v USA a pod vedením dvou Američanů s napojením na CIA! Známe podrobnosti skandálu, který nebere konce! Když se Washingtonu někdo znelíbí (nejen) v Latinské Americe, najme žoldáky, k nim přidá naturalizované americké poradce a prezident banánové republiky je sprovozen ze světa!" (https://aeronet.cz/news/kulhanek-si-spletl-funkci-ministra-zamini-s-uradem-protektora-a-komunikuje-jako-za-okupace-nejprve-cize-a-teprve-pod-tim-cesky-americane-po-zpackanem-atentatu-na-haiti-spustili-operaci-na-kube/)

Návštěvník (St, 14. 7. 2021 - 00:07)

Ono to bylo oboustrané. Ruský předchůdce SSSR přeci ovlivňoval levicové režimy v latinské americe a podporoval je, a také způsobil Karibskou krizi.

Shabbatot-Jahoda (St, 14. 7. 2021 - 02:07)

Co mě je do akci CIA ve světě? Mě zajímají akce Ruska v Česku.To co se děje na nějakému Haiti mě nezajímá,koupil jsem 10 kg masa a naložil to,v týdnu budu troubit na funusu a beru si dovolenou.A TY se radši podívej na Sýrii a chemického Bašára a kdo ho tam drzí u moci.To je vše hra velmocí co se děje ve světě, já to mám na salámu.

Reklama

Přidat komentář