Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

sardanapal (Ne, 11. 7. 2021 - 08:07)

Nechápu . Včera ještě blbečka z Karlova mostu ukazovali a dnes mu už rozmazávají xicht . Jako mladistvý mi teda nepřipadal . A jestli už ho mají , protože se přihlásil , tak je to stejně nesmysl . Už tak jej vidělo statisíce tv diváků a přihlásil se jen díky zveřejnění záběrů . Aha , teď sem to přerušil podíval se na Seznam a sou teda mladiství blboun i jeho dívka . Ale stejně , řeší to něco ? A jaký je Váš názor ? Není ta ochrana mladistvých , ale i dospělých lumpů někdy až moc ochranářská ?

Cynik - realista (Ne, 11. 7. 2021 - 09:07)

"Není ta ochrana mladistvých , ale i dospělých lumpů někdy až moc ochranářská ?" ----- Jasně, že je, a nevidím pro ni sebemenší důvod. Předpokládám, že v zemi, kde se mohou nezletilí přihlásit k očkování i bez souhlasu rodičů, či od dvanácti let řeší přešití holčiček na chlapečky a naopak, by měla být omladina natolik inteligentní, že se vyhne páchání úmyslných přestupků, či trestných činů... A pokud už je spáchají, žádnou ochranu, která může v provinilci vyvolat dojem, že zase tak o moc nejde...

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 11. 7. 2021 - 09:07)

no a co se týče té Ameriky,tak ta její zahraniční politika se začíná pěkně čupčit vůči Israeli.Asi to bude těma demokratama ...oni jsou prostě tací.Ale on se Israel a Amerika stejně domluvěj,tam jsou společné zájmy na SV.Jen se podívej na Israel,jak se zastal Ameriky když USA poukazovala na miliony čínských muslimů v čínských táborech.Jo a co se týče Afganistanu,tak se moc neraduj ty rudá máčo,protože ten teror do světa nyní příjde a může to být i další 11 září.Dokud byla Amerika v první linii ,tak byl poměrně klid.....to se asi rychle změní.Tak,aby ti terorista vbrzku nenatrhnul tvou českou ataistickou prdel a to od ucha až k uchu,ty české ataistické hovado,bude ti to patřit!Jako nevěřící pes máš nálepku nečistého zvířete a pes je v muslimké kultuře nečisté zvíře.

Cynik - realista (Ne, 11. 7. 2021 - 10:07)

"...no a co se týče té Ameriky,tak ta její zahraniční politika se začíná pěkně čupčit vůči Israeli.Asi to bude těma demokratama ...oni jsou prostě tací." ----- A co bys tak od vykurveného běloptáka čekal? Panská láska po zajících skáče... Kurdové by mohli vyprávět. ----- A jak se teď díváš na doby nedávno minulé, kdy jsi urážel atehdejšího amerického prezidenta Trumpa a slintal blahem nad vidinou, že se prezidentem stane demokrat Biden? ----- ".Jo a co se týče Afganistanu,tak se moc neraduj ty rudá máčo,protože ten teror do světa nyní příjde a může to být i další 11 září." To jistě nelze vyloučit, černoprdelnický šašku, vždyť mezi teroristy je dostatek zbraní, dodávaných jim běloptákem... Jakže to bylo s organizací Al Káida? Nevyzbrojoval ji snad bělopták v naději a víře, že Al Káida bude bojovat výlučně s ruskými vojáky? A vida, překvápko... běloptákem napáchané zlo se obrátilo proti tomu, kdo je zasil...

Návštěvník (Ne, 11. 7. 2021 - 09:07)

Přesně tak , tady se kopíruje výhradně s kremelských dezinformačních webů.

I kdepak, to jsem já nepsal, ale nyní píšu , že píšeš jak typický Cynik-realista s hlavou v Okamaďourově latrýně a přejmenuj se na FRIENDLY LOVING GUNS FASCIST! FLGF!

Muž, který si ušetřil mnoho diskutování zde na internetu. Zachoval se totiž zcela spontálně a napropsto bez znalosti korektnosti a při průjezdu amerického konvoje (Dragon ride) vystrčil Vystrčil na Jedoucího draka prdel!

Návštěvník (Ne, 11. 7. 2021 - 10:07)

Socdem je nejlešpší recept na idnividualistický marasmus a nesmyslnou nenávist-nepochopení i mezi dříve spoložijícími obyvateli, natož mezi cizinci. Vše je samozřejmě z neznalosti a jako každý nenávist,z nepochopení. Navíc naše preference se blíží dvojciferné hranici. Bylo na čase.Logicky ANO podvedení voliči se musí logicky vzato k ČSSD vrátit, protože ANO vyrostlo na voličích ČSSD. Přeci v r. 2013 měla ČSSD o 3 poslance více poslanců než ANO, tedy rovných 50 poslanců.Tehdy ještě fašista Okamura nemaskoval svojí stranu a byl ryzím fašistou v tzv. ÚSVITU.

No, amerika není NY, to by si každý kdo tam měl uvědomit z Kocábů a muzikantů jezdí za žrádlem, muzikantskými holkami a fanynkami a entouraží muzikantů. Jistě lidi si tam nejlíp řeknou tvrdě do očí co si myslí. S cizími lidmi se nebaví a holky co chtěj tak nejlíp p..caj! Nicméně amerika to je i Oklahoma nebo právě bezdomovecké východní pobřeží.

O: L.A. tedy jižní část západního pobřeží

Jako sociální demokrat bych do N.Y. samozřejmě nejel, já jezdím do slumů Ria a zvláště Sao-paula v přestrojení za pologramotného aboridgince, celý rok si dělám přestrojení a cvičím altruismus a snažím se zapadnout mezi nejhorší místní spodinu a zažít jejich život, to je mým cílem a pak jim při odjezdu dát pod hrníček stodolarovku.

Jo a tu si vyděláš za dobu pobytu jako zájmovou činost kouření pér na wc za dolar?!

To jsem nepsal já, ale podlé a záludné NI, co píše v přestrojení za Cynik-realista mé příspěvky bez podpisu jako návštěvník!

RealSDFG ni FLGF (Ne, 11. 7. 2021 - 10:07)

JÁ tu nepíšu, já si tu medituju.

JÁ tu nepíšu, já si tu medituju.

Já tu nepíšu, já si tu masturbuju.

Návštěvník (Ne, 11. 7. 2021 - 11:07)

Já nechlašču, já koštuju. Já nesexuju já prubuju.

Kromě toho Jahody a jeho psaní o Israeli, jsou to tu fakt asi chcánky. No a co se týče toho psaní o Israeli. Snad si Jahodu kup to tričko Mossad, jestli tě to neukojí víc a spoustu lidem klesne naběhlá žíla na čele co to tu čtou. Opravdu konflikt v Israele mezi jedněmi a druhými a mezi židy navzájem, totiž i v okolních zemích patrně jsou u moci židovské klany a královské rodiny, ten nikdy neustane, je to národ bojovný a smlouvavý.

Kdo chce provokovat a vytvářet nesmyslné teorie o spiknutí kohokoliv proti čemukoliv a skrytým úkladům v tváři dobráctví skrývající nenasytnou chtivost a ziskuchtivost, tak by se měl podívat sám na sebe. Tyhle nenávistné komentáře jsou z neznalosti, nevědomosti. Vůbec komentovat na internetu tragické události je pokleslá aktivita, která nectí sebeúctu vyjádřenou úctu k druhému a jeho osudu. Tudíž v případě atentátu jakéhosi maniaka a zabití syna , řekl pozůstalý otec, že nenávist se jim nepodaří u něj vzbudit. A o to bezohledným trolům přeci jde. Je to bezostyšná rusko-mongolská propaganda!Jak píše Cibulka-jde o způsoby dobyvačné KGB-STB-Mongoslko Čingischánských hord jak dobýt nepřítele dřív, než přijdou vojskem, rozšířením nálad mezi lidem, nedůvěry, sporů a pak přijdou jako osvoboditelé.

Líbezné chcánky, vychcané Hankou, škubánky se strouhankou...

Reklama

Přidat komentář