Cinkali byste znovu klíčema?
"Není ta ochrana mladistvých , ale i dospělých lumpů někdy až moc ochranářská ?" ----- Jasně, že je, a nevidím pro ni sebemenší důvod. Předpokládám, že v zemi, kde se mohou nezletilí přihlásit k očkování i bez souhlasu rodičů, či od dvanácti let řeší přešití holčiček na chlapečky a naopak, by měla být omladina natolik inteligentní, že se vyhne páchání úmyslných přestupků, či trestných činů... A pokud už je spáchají, žádnou ochranu, která může v provinilci vyvolat dojem, že zase tak o moc nejde...
no a co se týče té Ameriky,tak ta její zahraniční politika se začíná pěkně čupčit vůči Israeli.Asi to bude těma demokratama ...oni jsou prostě tací.Ale on se Israel a Amerika stejně domluvěj,tam jsou společné zájmy na SV.Jen se podívej na Israel,jak se zastal Ameriky když USA poukazovala na miliony čínských muslimů v čínských táborech.Jo a co se týče Afganistanu,tak se moc neraduj ty rudá máčo,protože ten teror do světa nyní příjde a může to být i další 11 září.Dokud byla Amerika v první linii ,tak byl poměrně klid.....to se asi rychle změní.Tak,aby ti terorista vbrzku nenatrhnul tvou českou ataistickou prdel a to od ucha až k uchu,ty české ataistické hovado,bude ti to patřit!Jako nevěřící pes máš nálepku nečistého zvířete a pes je v muslimké kultuře nečisté zvíře.
"...no a co se týče té Ameriky,tak ta její zahraniční politika se začíná pěkně čupčit vůči Israeli.Asi to bude těma demokratama ...oni jsou prostě tací." ----- A co bys tak od vykurveného běloptáka čekal? Panská láska po zajících skáče... Kurdové by mohli vyprávět. ----- A jak se teď díváš na doby nedávno minulé, kdy jsi urážel atehdejšího amerického prezidenta Trumpa a slintal blahem nad vidinou, že se prezidentem stane demokrat Biden? ----- ".Jo a co se týče Afganistanu,tak se moc neraduj ty rudá máčo,protože ten teror do světa nyní příjde a může to být i další 11 září." To jistě nelze vyloučit, černoprdelnický šašku, vždyť mezi teroristy je dostatek zbraní, dodávaných jim běloptákem... Jakže to bylo s organizací Al Káida? Nevyzbrojoval ji snad bělopták v naději a víře, že Al Káida bude bojovat výlučně s ruskými vojáky? A vida, překvápko... běloptákem napáchané zlo se obrátilo proti tomu, kdo je zasil...
Přesně tak , tady se kopíruje výhradně s kremelských dezinformačních webů.
I kdepak, to jsem já nepsal, ale nyní píšu , že píšeš jak typický Cynik-realista s hlavou v Okamaďourově latrýně a přejmenuj se na FRIENDLY LOVING GUNS FASCIST! FLGF!
Muž, který si ušetřil mnoho diskutování zde na internetu. Zachoval se totiž zcela spontálně a napropsto bez znalosti korektnosti a při průjezdu amerického konvoje (Dragon ride) vystrčil Vystrčil na Jedoucího draka prdel!
Socdem je nejlešpší recept na idnividualistický marasmus a nesmyslnou nenávist-nepochopení i mezi dříve spoložijícími obyvateli, natož mezi cizinci. Vše je samozřejmě z neznalosti a jako každý nenávist,z nepochopení. Navíc naše preference se blíží dvojciferné hranici. Bylo na čase.Logicky ANO podvedení voliči se musí logicky vzato k ČSSD vrátit, protože ANO vyrostlo na voličích ČSSD. Přeci v r. 2013 měla ČSSD o 3 poslance více poslanců než ANO, tedy rovných 50 poslanců.Tehdy ještě fašista Okamura nemaskoval svojí stranu a byl ryzím fašistou v tzv. ÚSVITU.
No, amerika není NY, to by si každý kdo tam měl uvědomit z Kocábů a muzikantů jezdí za žrádlem, muzikantskými holkami a fanynkami a entouraží muzikantů. Jistě lidi si tam nejlíp řeknou tvrdě do očí co si myslí. S cizími lidmi se nebaví a holky co chtěj tak nejlíp p..caj! Nicméně amerika to je i Oklahoma nebo právě bezdomovecké východní pobřeží.
O: L.A. tedy jižní část západního pobřeží
Jako sociální demokrat bych do N.Y. samozřejmě nejel, já jezdím do slumů Ria a zvláště Sao-paula v přestrojení za pologramotného aboridgince, celý rok si dělám přestrojení a cvičím altruismus a snažím se zapadnout mezi nejhorší místní spodinu a zažít jejich život, to je mým cílem a pak jim při odjezdu dát pod hrníček stodolarovku.
Jo a tu si vyděláš za dobu pobytu jako zájmovou činost kouření pér na wc za dolar?!
To jsem nepsal já, ale podlé a záludné NI, co píše v přestrojení za Cynik-realista mé příspěvky bez podpisu jako návštěvník!
JÁ tu nepíšu, já si tu medituju.
JÁ tu nepíšu, já si tu medituju.
Já tu nepíšu, já si tu masturbuju.
Já nechlašču, já koštuju. Já nesexuju já prubuju.
Kromě toho Jahody a jeho psaní o Israeli, jsou to tu fakt asi chcánky. No a co se týče toho psaní o Israeli. Snad si Jahodu kup to tričko Mossad, jestli tě to neukojí víc a spoustu lidem klesne naběhlá žíla na čele co to tu čtou. Opravdu konflikt v Israele mezi jedněmi a druhými a mezi židy navzájem, totiž i v okolních zemích patrně jsou u moci židovské klany a královské rodiny, ten nikdy neustane, je to národ bojovný a smlouvavý.
Kdo chce provokovat a vytvářet nesmyslné teorie o spiknutí kohokoliv proti čemukoliv a skrytým úkladům v tváři dobráctví skrývající nenasytnou chtivost a ziskuchtivost, tak by se měl podívat sám na sebe. Tyhle nenávistné komentáře jsou z neznalosti, nevědomosti. Vůbec komentovat na internetu tragické události je pokleslá aktivita, která nectí sebeúctu vyjádřenou úctu k druhému a jeho osudu. Tudíž v případě atentátu jakéhosi maniaka a zabití syna , řekl pozůstalý otec, že nenávist se jim nepodaří u něj vzbudit. A o to bezohledným trolům přeci jde. Je to bezostyšná rusko-mongolská propaganda!Jak píše Cibulka-jde o způsoby dobyvačné KGB-STB-Mongoslko Čingischánských hord jak dobýt nepřítele dřív, než přijdou vojskem, rozšířením nálad mezi lidem, nedůvěry, sporů a pak přijdou jako osvoboditelé.
Líbezné chcánky, vychcané Hankou, škubánky se strouhankou...
Nechápu . Včera ještě blbečka z Karlova mostu ukazovali a dnes mu už rozmazávají xicht . Jako mladistvý mi teda nepřipadal . A jestli už ho mají , protože se přihlásil , tak je to stejně nesmysl . Už tak jej vidělo statisíce tv diváků a přihlásil se jen díky zveřejnění záběrů . Aha , teď sem to přerušil podíval se na Seznam a sou teda mladiství blboun i jeho dívka . Ale stejně , řeší to něco ? A jaký je Váš názor ? Není ta ochrana mladistvých , ale i dospělých lumpů někdy až moc ochranářská ?
- Odpovědět
Zobrazit poslední komentář z 21.09.23 21:19
Pošli odkaz