Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
ničeho se neboj. Je to docela příjemné. Já se cévkuju dost často sám nebo mě cévkuje přítel. Je to nádherné. Však to zjistíš sám
28. Červen 2008 - 20:24
Pavel (anonym)
rád bych se od tebe nechal cévkovat. Jsem poslušný
28. Červen 2008 - 20:33
Návštěvník (anonym)
jak dlouha je ta cevka
7. Červenec 2008 - 13:47
Návštěvník (anonym)
mate nekdo video jak se zavadi cevka.chci to vizkouset
7. Červenec 2008 - 13:53
Alexandr (anonym)
tak si pošli e-mail na vit20"seznam.cz, nějaké ti vyhotovím....
21. Červenec 2008 - 15:00
Kají (anonym)
Dnes mě u doktora cévkovali, první zkušenost moje. Nijak připravit jsem se nemohla, ani jsem nevěděla jak, byla to nečekaná věc a sestra taky nic neřekla. Teď mám pocit, jako bych rodila ježky jak mě bolí při močení, až k breku. Samotná akce taky nebyla nijak příjemná. Ach jo, příště se budu bát.
28. Červenec 2008 - 18:13
Jana (anonym)
Přečetla jsem si celou diskusi, ale nikde jsem nenašla, jak probíhá cevkování u ženy, půjdu teď na operaci a čeká mě to, můžete mi prosím napsat průběh a zda to skutěčně bolí? Nebo snad nějakou radu jak bolest zmírnit? A dělá to doktorka nebo sestřička?
19. Srpen 2008 - 17:14
Paja (anonym)
cevkovani u zen je fakt brutalni zazitek :-D je to neprijemne a dost to boli, :-D ono je to tak trochu i nepopsatelne ...me se to desne libilo a urcite bych to chtela znovu...chudaci doktori nez mi ji zavedli byli cely pochcani
19. Srpen 2008 - 17:20
Paja (anonym)
cevkovani u zen je fakt brutalni zazitek :-D je to neprijemne a dost to boli, :-D ono je to tak trochu i nepopsatelne ...me se to desne libilo a urcite bych to chtela znovu...chudaci doktori nez mi ji zavedli byli cely pochcani
19. Srpen 2008 - 17:21
Jaja (anonym)
fakt to musí být šileně vzrušující...-
19. Srpen 2008 - 18:50
Felicitas (anonym)
Jano, kromě pár úchylů ti tu asi nikdo neporadí, je mi líto.
19. Srpen 2008 - 20:34
JatakyJ (anonym)
Museli mě cévkovat po operaci páteře, když jsem nebyla schopna jít na mísu (na záchod jsem nesměla),chtělo se mi strašně na malou.
Tehdy mi sestra na pooperačním značně vynadala, že co jako otravuju, když jsem od večera nic nepila. Asi zapomněla na ty kapačky, které do mě během 3 hodin na sále lily tekutiny. Pak to dobře dopadlo, nic nebolelo, jen nastala obrovská úleva. Nic jiného jsem z toho neměla. Tak nevím ...
20. Srpen 2008 - 9:02
Návštěvník (anonym)
paja je asi trochu mimo, nevidel jsem doktora ktery cevkuje je to snad zalezitost sester!
29. Srpen 2008 - 22:51
Terezka (anonym)
ženu cévkuje sestra a muže doktor!!! nebolí to! jen trochu štípne při zavedení a vyndání.
8. Říjen 2008 - 17:12
Jarda (anonym)
Terezko a co bolí při tom vyndání? Z kalhot?
30. Prosinec 2008 - 8:47
martin (anonym)
zítra jdu na rtg moč.měchýře,čeká mě cévkování?
8. Únor 2009 - 8:53
Jindra. (anonym)
Z toho právě mám hrůzu že se studem propadnu až bude přítomná sestřička a navíc bude to cévkování provádět ona.Myslím že bychom měli mít právo na výběr.Jinak sestřičky jsou úžasné ženy a moc se nadřou ata jejich práce by měla být lépé ohodnocena.Co se týče mého studu,já jsem už takový stydlivka a věřte mi sestřičky že kdyby se některá měla svlékat před pacientem asi by vám to taky vadilo.A nebo snad pletu anebo je to jinak.V tom případě bych před Vámi hluboce smekl.
24. Únor 2009 - 13:27
Petra (anonym)
Ahoj.Jelikož jsem zdravotní sestra,tak ti musím napsat,že co se týče cévkování,tak to pro muže moc příjemné není.No.bolí to.Ale chvíli,pak je vnímán tlak.D
25. Únor 2009 - 16:01
Lékař (anonym)
Muže by měl cévkovat výhradně lékař.
27. Únor 2009 - 19:58
Veronika (anonym)
Tak jsem dneska byla na cévkování.Myslela jsem si,že to bude bolet ale nic jen to trošku štíplo a pohoda.Tak se nebojte
17. Březen 2009 - 18:18
... (anonym)
mel jsem poranenou pater a cefkovali mne asi mesic v nemocnici nic na tom neni a kluci co jsou na vozejku si to obcas delaj samy zubar je mnohem horsi :D
26. Duben 2009 - 16:37
Návštěvník (anonym)
Ty seš debil cévkování s f může napsat jen debil jako ty radši sem nepíš když seš tak blbej
27. Duben 2009 - 12:21
Mirek (anonym)
Před operací mě chtěli na sále zacévkovat.Když jsem procitl na pokoji bylo podemnou hodně mokra.Byla to krev, vytékající z močové trubice.Sestra mi sdělila,že kolem půlnoci přijde urolog mě zacévkovat,protože se jim to na sále nepovedlo.Když přišel,větší strach jsem nezažil.Byl to profík,slovy mě uklidnil,bez problému zavedl cévku.Nevim ,kdo to na sále takhle zprasil.Další horor byl s vyndáním.Sestra při denní mi sdělila,že zítra bude sloužit ta a ta,která to umí,dělala na urologii.Přišel druhý den a vyndání.Sestra mi chvíli něco dělala s cévkou,pak asi po půl metru ji vzala a táhla.Já šel za ní ,jinak mi ho vytrhla.Zřejmě málo splaskla balonek,či co,dělala na urologii.
27. Duben 2009 - 15:34
Raduška (anonym)
lidi, bolí to asi co? myslite ze vas muzou cevkovat v narkoze??
25. Srpen 2009 - 11:27
Raduška (anonym)
Fakt to nebolí? já když na to pomyslim, strasně se mi udělá blbě, musí to strašně bolet ne?????já teda nikdy nebyla a doufám, že nikdy nepujdu!!
25. Srpen 2009 - 11:28
Pavel (anonym)
Vida, vida. Už jsem to tu psal, u mne při zavádění cévky dojde pravidelně k erekci a po několika opakovaných pohybech cévky v prostatě k silné ejakulaci. Je to docela příjemné, ale doporučuji tenčí měkkou cévku CH12 až 16 latex nebo silikon Thiemann (se zahnutým hrotem). Je to taky účinný cvik, jak se naučit oddálit a ovládat ejakulační reflex pro ty, kterým se ejakulace dostavuje příliš rychle.
25. Srpen 2009 - 11:40
Marťas (anonym)
K týhle praktice jsem se dostal náhodou. Moje holka studuje zdravku a jednou jsme byli mírně přiopilí,při jedný sázce slovo dalo slovo a já se s ní vsadil, že když prohraju, nechám se od ní vycévkovat. Prohrál jsem a ona mně to provedla při maximální erekci. I když jsem měl napřed strach, byl jsem překvapenej, jak to bylo příjemný. Když cévku vytahovala, normálně jsem při tom vystřík. Od tý doby to čas od času praktikujem a vždycky je to maximální vzrůšo. Pro informaci, je mně bylo 18 a jí 17.
25. Srpen 2009 - 11:43
melounovaj (anonym)
K týhle praktice jsem se...při erekci ti to určitě nedělala,jedině v klidovém stadiu,
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář