0 příspěvků / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
David Gabriš (anonym)
Vážená paní doktorko musím se vás opět obrátit.Na některé otázky jste mi neodpověděla, proto si dovoluji je položit znovu.1.Jaká je specificita a senzitivita HIV-testů?2.Kdo a na základě kterých klinických zkoušek rozhodl o užívání AZT jako léku HIV-pozitivním lidem?3.Dále by mě zajímalo proč WHO(World Health Organization) tvoří definice AIDS pro Afriku, definuje AIDS pro USA a Evropu? Všechny tyto definice se liší, což je ve vědě naprosto nestandartní. Takové Newtonovy zákony platí všude stejně ať už v Africe nebo v Evropě. Jakákoli jiná vědecká definice platí také stejně. Proč tomu tak není v případě AIDS?4.Proč se statiatiky HIV pozitivních lidí v Africe vykazují kumulativně? Tzn. že když WHO vykáže např. 0,62 milionů ohlášených případů HIV v Africe k listopadu 1997, jsou v tom zahrnuti i ti, co již zemřeli. Navíc tento počet se násobí multiplikačním faktorem, který je rok od roku vyšší, aby se oficiálně prohlašovalo, že k listopadu 1997 bylo v Africe 10,4 milionů případů HIV. Nezdá se vám to jako manipulace se statistikou? Straší se tím zbytečně lidi.5.Existuje také nějaký jiný retrovir než HIV?6.Jaký je rozdíl mezi HIV1 a HIV2?7.Všude se tvrdí, že kondomy jsou neprostupné pro HIV. Já se tedy musím ptát, kdo, kdy prováděl testy s kondomy a na základě jakých experimentálních výsledků se došlo k závěru, že kondomy jsou pro HIV neprostupné?8.Robert Gallo prezentoval jen to, co mu Montaigner zaslal k přezkoumání. Sám Montaigner uznává, že v roce 1983 zaslal Gallovi substanci k přezkoumání. Tou substancí rozhodně nebyl izolovaný virus. Gallo tuto substanci prezentoval jako svůj objev.Izolace viru a jeho vyfotografování v elektronovém mikroskopu je nutnou a nezbytnou podmínkou důkazu existence nového viru. V případě HIV tak nikdo nikdy neučinil. Existence např. adenovirů se dá doložit takovou fotografií, ale existence viru HIV nebyla dosud dokázána. Co na to říkáte? Položil jsem Vám osm otázek očekávám tedy osm odpovědí. Děkuji.
23. Listopad 2004 - 16:15
Obrázek uživatele Návštěvník
Eris (anonym)
Dobrý večer,chci se zeptat jestli je možný přenos HIV,jsou-li ve styku sliny s krví.DěkujiE.
8. Prosinec 2004 - 18:32
Obrázek uživatele Návštěvník
michal (anonym)
Podle vás tedy virus HIV neexistuje?Pro začatek zkuste nahlédnout do Wikipedie ( http://en.wikipedia.org/wiki/HIV ), kde naleznete i odkazy na odbornejší zdroje.Paranoii zdar!
12. Prosinec 2004 - 16:23
Obrázek uživatele Návštěvník
michal (anonym)
.. mimochodem, nalezl jsem tam i odpověď na otázku, jak je to s tou "imunitou" časti evropské populace vůči HIV viru.
12. Prosinec 2004 - 16:26
Obrázek uživatele Návštěvník
David Gabriš (anonym)
Na Vámi uvedenou internetovou stránku jsem se podíval, avšak důkaz o existenci viru HIV(tedy fotografii izolovaného viru z elektronového mikroskopu)stále nenalézám. Já bych bych vám také doporučil stránku www.virusmyth.com, kde se dovíte o nesmyslnosti celé HIV/AIDS teorie. Popřípadě si prostudujte publikaci Fehldiagnose AIDS od Štefana Lanky nebo si přečtěte knihu Virus HIV? Lež, které uvěřil celý svět. Chtěl bych vás požádat o věcnou argumentaci s cílem vyhnout se sarkastických, cynických a jinak zesměšňujících poznámek, takže k tomu pozdravu Paranoii zdar budu zpočátku schovívavý.
15. Prosinec 2004 - 14:56
Obrázek uživatele Návštěvník
pavel (anonym)
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Dá se z kompletního krevního obrazu zjistit, zda je daný člověk nakažen virem HIV? děkuji
27. Prosinec 2004 - 11:18
Obrázek uživatele Návštěvník
mirek (anonym)
to Pavel: Nedá. Zjistíš to pouze speciálním testem na HIV.
27. Prosinec 2004 - 13:29
Obrázek uživatele Návštěvník
Michal (anonym)
Musím uznat, že virusmyth.net je velice zajímavé a poučné čtení. Opravdu to vypadá tak, že zatím není opravdu dokázáno, že by (jedinou) příčinou onemocnění AIDS byl virus HIV. Ale o existenci tohoto viru pravděpodobně není pochyb, přestože možná zatím nebylo možné ho izolovat v čisté formě a vyfotit ho. To máte podobné jako s atomy. O existenci částic hmoty - atomů a molekul se vědělo několik století, ne-li tisíciletí. Ale až s nástupem rentgenové difrakce a STM a AFM mikroskopie bylo možné si je opravdu prohlédnout a ohmatat.
1. Leden 2005 - 15:07
Obrázek uživatele Návštěvník
David Gabriš (anonym)
Vaše přirovnání s atomy není adekvátní. Virus jako takový je infekční nukleová kyselina a ta se skládá z mnoha bazí spojených v jedno dlouhé vlákno. Ty báze jsou velké organické molekuly. Když tedy sám tvrdíte, že pomocí RTG difrakce můžeme vidět malé atomy, tak proč nemůžeme pomocí elektronového mikroskopu vidět daleko větší útvar než je atom a to virus HIV. Znovu opakuji jakýkoli jiný virus byl dokázán fotografií z elektronového mikroskopu, virus HIV nikoliv. Kolik lidí si např. ve středověku myslelo, že země je placatá, než se přišlo na to, že tomu tak není. S HIV/AIDS teorií je to podobné.Mám pro Vás návrh. Zkuste si najít nějakou stanici, kde odebírají krev, kde dárcové krve vyplňují dotazník, a kde se provádí HIV testy. Ten dotazník vyplňte tak, že tam napíšete, že jste homosexuál, pícháte si nitrožilně drogy, často střídáte partnery i partnerky, že jste měl nechráněný pohlavní styk s osobou, která je HIV pozitivní, provozujete anální sex atd. Pokud takto zalžete, uvidíte, že Vy sám budete HIV pozitivní.
3. Leden 2005 - 12:56
Obrázek uživatele Návštěvník
Eris (anonym)
Dobrý večer,chci se zeptat jestli je možný přenos HIV,jsou-li ve styku sliny s krví.Děkuji vám.Eris
3. Leden 2005 - 18:11
Obrázek uživatele Návštěvník
Michal (anonym)
Asi jste mne nepochopil. Chtěl jsem tím říci, že ten virus zatím nebyl (kdoví, - vy sledujete virologické žurnály?) izolován, jsou nějaké potíže, ale to neznamená, že ten virus neexistuje. Asi to nebyl vhodný příklad.To co píšete o vyšetření přítomnosti viru HIV nemůže být pravda. A přítomnost viru HIV se zjišťuje na základě přítomnosti protilátek nebo určitých virových částic.
5. Leden 2005 - 21:51
Obrázek uživatele Návštěvník
Kamila (anonym)
Měla jsem angínu a byl mi nalezen v krku spálový bacil, měla jsem dost nateklé uzliny a od té doby mně bolí čelist a dělají se mi různé boláčky v puse a žilky jsou trochu rudší než normálně. Před 3 měsíci jsem měla styk s mužem který sice říká, že je zdravý ale kdo ví. Měla jsem jen orální sex a ještě jsem ho odbyla, co může být příčinou těch změn v ústech??? Mám si nechat udělat test Hiv a po jak dlouhé době???
7. Leden 2005 - 18:02
Obrázek uživatele Návštěvník
Jakub Slabecius (anonym)
Dobrý denZajmalo by me, jak je to s predoperacnimi testy na HIV...delaji se???Moc dekuju za odpoved!!!
9. Leden 2005 - 19:32
Obrázek uživatele Návštěvník
Gyorn (anonym)
Chtel bych se zeptat zda lékař odhalí infekci Hiv při rozsáhlejším odběru krve , i když po infekci nepátrá? Děkuji za odpověd
30. Leden 2005 - 1:15
Obrázek uživatele Návštěvník
mirek (anonym)
to Gyorn: O tom pochybuju. Běžné, ani rozsáhlejší odběry krve testy na HIV nezahrnují, musel by se lékař na tento vir cíleně zaměřit.
30. Leden 2005 - 10:48
Obrázek uživatele Návštěvník
Lola (anonym)
V předoperačnim ano a těhotnym take automaticky
30. Leden 2005 - 13:21
Obrázek uživatele Návštěvník
Lola (anonym)
Zajímalo by me,jaka je nakažlivost HIV.Tedy,každá nemoc je nakažlivá více,některá méně.Třeba-celá rodina má chřipku jako trám a stejně ji třeba nechytíte,protože máte dobrou imunitu.Takže pokud bude mít někdo nechráněny styk s nakaženym-zatim jen HIV,který o tom neví,jaká je pravděpodobnost nakazy?třeba-styk jen jeden,náhodný a praktikovana přeruš.soulož.Je spousta případu,kdy se stalo,že člověk to nechytí-jaká je vlastne nase evropska odolnost vůči HIV-víte to někdo?Myslím,že toto zajímá hodně lidí.
30. Leden 2005 - 13:33
Obrázek uživatele Návštěvník
Karolína (anonym)
Dobrý den,chtěla bych se nechat udělat krevní testy na HIV. Nejraději asi anonymně. Mohu Vás poprosit o radu, kam zajít a jak vše probíhá? Jsem z Prahy. Předem díky. Karolína
31. Leden 2005 - 8:28
Obrázek uživatele Návštěvník
Lola (anonym)
Ditrichova ulice-hygiena.
31. Leden 2005 - 15:50
Obrázek uživatele Návštěvník
Luci (anonym)
Bulovka - AIDS centrum. Je to tam zdarma a anonymně. Odeberou krev a za týden až 14 dní je výsledek.
15. Únor 2005 - 13:13
Obrázek uživatele Návštěvník
Kopretina (anonym)
Provádí se test na HIV u vsech tehotnych zen, dekuji.
17. Únor 2005 - 16:11
Obrázek uživatele Návštěvník
Eva (anonym)
htela bych se zeptat, jestli je mozne, ze jsem nakazena virem hiv, i kdyz nemam zadne priznaky a rizikovy sex jsem mela pred 2 lety. Od te doby jsem mela akorat asi 2 anginy, jinak jsem zdrava
6. Březen 2005 - 20:19
Obrázek uživatele Návštěvník
Robert (anonym)
Dobrý den,chtěl bych se zeptat, jestli můžu být nakažený virem HIV, když se u měprojevují tyto příznaky:- 1 aft v dutině ústní + jedna bolestivá levá krční uzlina (nijak nezduřelá)- odeznívající vyrážka na tříslech, svědící.Horečku ani nic podobného nemám, pouze mě také ještě bolí v krku.Děkuji za odpověď.
9. Březen 2005 - 14:05
Obrázek uživatele Návštěvník
webmaster (anonym)
Předmět: HIV? Autor: Petr Datum: 16.3. 2005 19:41:55 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak velké je riziko přenosu HIV. Měl jsem před 5 týdny pasivní nechráněný orální styk až do konce se silně promiskuitní ženou (felovala mě) a teď se strašně bojím. Vše proběhlo normálně, žádná krev, atd. Na testy samozřejmě půjdu, a taky vím, že již nikdy v životě nic takového nepodniknu. Hlavně se bojím, abych taky příp. nenakazil někoho v svém okolí. Četl jsem někde o příznacích. Pozoruji na sobě, že se mi udělaly asi 2 afty v ústech, a mám ztuhlý krk. Vše ale asi může být psychického rázu, že se moc pozoruji. Nedokážu totiž od té doby myslet na nic jiného. Poraďte prosím. Též jak se mám chovat, abych nikoho nenakazil? Samozřejmostí je úplná sex. abstinence do testů. Díky moc. Předmět: HIV? Autor: k. Datum: 16.3. 2005 19:57:29 Myslím,že můžeš být celkem v klidu-HIV patří k těm méně nakažlivým chorobám.Několikrát jsem četla,že chytit to není až tak lehké.A ze slin je to riziko téměř nulové.Tím nechci říct,že bychom měli být méně opatrní!Musela by jí téct třeba krev z dásní a ty bys ho musel mít odřeného-mikroskopické trhlinky prý na HIV nestačí-na žloutenku ovšem prý ano..Nejsem lékař,ale čerpám z informace z literatury-jsou to časopisy odborné,kde píší různé novinky a objevy v medicíně.Tak snad jsem Tě trochu uklidnila.Ovšem, je třeba se mít na pozoru.. Předmět: HIV? Autor: Petr Datum: 16.3. 2005 20:06:19 Dík za odpověď. To víš, že se budu mít do budouucna na pozoru. Jsem psychicky úplně vyřízenej, pozoruji se, atd. Je to nejhorší období mýho života. Jinka ještě k přenosu. Žádný rány jsem na něm nezpozoroval. Myslíš, že kdyby tam byly mikrotrhlinky, tak se to nepřenese?
17. Březen 2005 - 12:07
Obrázek uživatele Návštěvník
k. (anonym)
Já Ti říkám co jsem o tom četla-nejsem lékař-ale myslím,že se bojíš zbytečně.Taky znám tvůj strach-velmi dobře.proto mám info-to jsou noci strávené na netu a četbou literatury za důvodem toho,aby měla dušička klid.
17. Březen 2005 - 15:22
Obrázek uživatele Návštěvník
Verča (anonym)
Taky jsem se jednou bála.Dělala jsem pár lidem piercing-obočí,ret,pupík....tak třeba jestli jsem to nemohla chytit.Tou jehlou-vydezinfikovanou a vyvařenou jsem si pak propíchla pupík.Měla jsem období,kdy se mi udělala v puse spousta aftů,mívala jsem zvětšené uzliny,teploty kolem 37?,časté respirační nemoci.Pak jsem zjistila,že HIV na vzduchu umírá a že se nelze nakazit zaschlou krví.Mělo mi to dojít.Mé choroby jsem si také vysvětlila-byla to aklimatizace nemocničnímu prostředí.Testy si pro klid udělat nech a pak si dávej pozor.Nebo můžeš jít dát krev a oni by ti HIV zjistili tam...
17. Březen 2005 - 16:27
Obrázek uživatele Návštěvník
Jirina Spurna (anonym)
Postup je takovy Za 3 mesice po styku lze s testu b¨vyloucit, ze ses nenakazil, pokud ale ches mit uplnou jistotu mam dojem ze se dela dalsi test pul roku od styku a pak jeste jeden za rok. Ale falesne negativni vysledky jsou velika vyjimka, (falesne pozitivni zas az tak ne). Dal to, ze by to muz chytil od zeny je mene caste zvlast pokud nedoslok primemu styku, takze i kdyby byla nakazena je dost velka nedeje ze budes O.K. Hlavne nepanikar. Je pitome, ze spolecnost udelala z tehle nemoci takoveho strasaka, znam horsi nemoci a nikdo o nich nevi. Pokus se vydrzet ty tri mesice a pokud bude vysledek negativni (tj. zadne protilatky nebyly nalezeny), zopakuj ho pro jistotu za ctvrt roku a je to jiste, ze ses nenakazil. Nama cenu ted o tom kazat, ale znas to , trocha opatrnosti by nezaskodila. Jinak pokud sve spoluobcany zrovna nekouses, tak je ani nemas sanci nakazit, pokud dodrzis do vysledku sexualni abstinenci.
21. Březen 2005 - 17:01
Obrázek uživatele Návštěvník
Pavlína (anonym)
Dobrý den, mé téma je o celosvětovém problému a začínám se bát, že se týká i mě.A proto Vás žádám o pomoc, anebo alespoň o informace.Byla jsem v srpnu na dovolené v Řecku a vyspala jsem se tam s místním klukem. Od malička jsem měla atopický ekzém, který jsem vyléčila. Tento ekzém se mi však vrátil a k těmto problémům přibyl jeden. Na nohou se mi asi od prosince objevili pupínky, které mě neskutečně svědí. Pořád mám tendenci to škrábat, zmizelé pupínky špatně mizí, mám po nich červenou tečku na těle a proto se ptám, je i toto průběh nemoci? A jestli ne, nevíte co by to mohlo být? Jsem čím dál tím víc zoufalá, protože mám strach a na testy se bojím jít. Navíc nevím kam bych na ně mohla jít. Když už bych na ně šla, chtěla bych jít na anonymní. Bydlím v Teplicích. Je mi teprve 16.. Prosím Vás tedy, pomocte mi co nejrychleji... Můj e-mail je: aids.pavlina"seznam.czPředem Vám mnohokrát děkuji.Pavlína
22. Březen 2005 - 16:03
Obrázek uživatele Návštěvník
Anastazie (anonym)
Obyčejná plísen,neboj
22. Březen 2005 - 18:19
Obrázek uživatele Návštěvník
E. (anonym)
Asi před rokem a půl jsem chodila nějakou dobu s klukem, s kterého se nakonec vyklubal strašný děvkař. Rozhodně si nikdy pozor nedával a mě také nenapadlo po něm vyžadovat kondom. Vždy jsem měla strašně špatnou imunitu, jsem několikrát ročně nemocná, ale to je u mě celkem normální. Teď se mi udělal na malých stydkých p. takový malý puchýřek. Mám docela velké obavy, jestli jsem nechytla nějakou pohlavní chorobu.
11. Duben 2005 - 10:31

Stránky

Přidat komentář