Jojo máme společný pokojík, jako neříkala nic, ale tvářila se ráno pobaveně a trošičku povýšeně... Nějaké jednorázovky, uvidím co mamka sežene, zrovna šla nakupovat.
Tak drzim palce, at ti neporidi nejaky laciny nepohodlny :D Spolecny pokoj se segrou musi byt na nic, tak snad netusi, ze sis k tem plinkam trochu pomohla.
Tak mám pampersky, jakože ty úplně dětské.
Mamka přišla jak jsem se koupala a že je mám hned zkusit, kdyby mi byly malé, tak ať to nějak do večera vymyslí.. Jak jsem ještě pár minut předtím byla celkem odhodlaná, tak najednou jsem věděla, že je nechcu a prosila mamku ať to odložíme... Mamka byla ale neoblomná, tak jsme si trošku vyměnili názory... No ukončila to tím, že neví jestli jsem malá holka, ale že se počurávám jako malá holka a proto budu jako malá holka nosit plenky. Pak mě vzala za ruku, přivedla do pokoje a do té plínky přebalila se vším co k tomu patří... Brrr.. Pak se mi omlouvala, že to tak nemyslela, ale že ty plenky budou teď lepší a ať mě ani nenapadne si ji sundat, že mě příjde zkontrolovat.. Chvilku jsem si pak i pobrečela a cítila se dost neschopně , ale už to pomalu ve mně uleželo a zpětně se mi to vlastně asi líbilo. :)) No bude to zajímavé a zajímavá noc
Co na to segra?Ví o tom?Plánuješ se do té pampersky počůrat?To chápu že si připadáš jako malá holka,ale třeba se ti to nakonec zalíbí a mamka ti časem pořídí plínky pro dospělé.Dej vědět co mamka ráno.Spíš v noční košili nebo máš tu pampersku pod pyžamem?
jo ségra měla celkem vánoce, :) pobaveně to celé sledovala, na přebalení ji teda mamka naštěstí poslala pryč. Plínku viděla až teď, jak mě mamka přišla zkontrolovat jestli ji mám a taky jestli je suchá, :) pak mě poslala ještě vyčůrat a o půl desáté mám večerku. Na plínce mám normalně pyžamo. S tím počůráním ráno uvidím, jak se budu cítit, teď si ani moc nedovedu představit, že s tím mezi nohama usnu, i když je docela tenká... Ségra jenom řekla, že doufá, že kadit budu chodit normálně na záchod a popřála suchou noc :) Tak jo dobrou noc
Tak v případě nutnosti se můžeš do plínky i vykadit. Není to žádná katastrofa plenka to udrží konec konců je k tomu určená pak si akorát musíš umýt zadek a pohoda :) Tohle mi připomíná moje začátky. Byla jsem teda o něco mladší a počůravat jsem se začala když se naši rozváděli. Nakonec jsem měla plenky skoro až do svých osmnácti nosila jsem je i ve škole. Jednou se mi stalo, že jsem včas nedošla ze školy domů a pokadila jsem se a zjistila jsem, že je to docela osvobozující pocit. Vrátila jsem se k plenkám poté co jsem dostudovala a osamostatnila jsem se a teď si to docela užívám :-) Tak zkus svoje limity a napiš jak jsi pokročila.
15. Březen 2023 - 22:49
Kája (anonym)
Kdysi jsem četla článek o nošení plen v dospělosti. Dost mne to zaujalo. Od té doby jsem to nedostala z hlavy. Jednou jsem pak neodolala a koupila si je. Zkusila jsem to v ní doma chodit, tedy když nebyl doma přítel. Bylo to super osvobozující. Úžasné bylo když jsem se do ni poprvé počurala. Pak jsem je občas vzala ven, pak víc a víc. Jednou jsem potřebovala na velkou a tak jsem se s velkym vzrušenim rozhodla zkusit i to. Po čase už to nešlo před přítelem tutlat. Nelíbilo se mu to, ale já už nechtěla přestat. Vedlo to k rozchodu. Když se odstěhoval, tak to bylo smutné, ale i úžasné. Od té doby nosím pleny stále. Používám je naplno. Nový kluk to bude muset akceptovat.
Verčo, jak se ti spalo s plínkou? Líbilo se ti to? Byla jsi mokrá?
16. Březen 2023 - 8:23
Martin (anonym)
Ahoj...jsem Martin..je mi 12 a hrozně rád bych zkusil jaký to je mít plinku..povedlo se mi už jednu sehnat . Jmenuje se collor. Nevím ještě jestli mi bude a hlavně pořádně nevím jestli ji fakt chci zkusit. Jaký je to pocit ji mít na sobě .a hlavně ji zkusit počurat
Ahoj, bylo to strašně vzrušující. Jak jsem si to měsíce představovala, jaké by to asi bylo, tak to najednou bylo tady... Plínku jsem pořád cítila mezi nohama a strašně dlouho jsem nemohla usnout a i potom jsem se několikrát probudila a nad ránem se mi už začalo chtít čůrat... Ne nijak moc, ale musela jsem na to pořád myslet a tak jsem to pustila do plínky. :) To bylo taky zvláštní, nebyla jsem si úplně jistá jestli fakt čůrám až podle toho, jak se plínka trošku nafoukla. Pak jsem ještě usnula a vzbudila mě až mamka, jak mě přišla zkontrolovat. Ani nebyla moc překvapená nebo naštvaná jenom říkala, že štěstí že už mám ty plínky. Vyznělo to, jako bych je od teďka měla nosit až do maturity... Mám dva velké balíky těch pampersek a ještě mamka objednala na internetu drynites, ale ty budu mít asi spíš na nějaké přespávačky nebo do auta. Protože jsem se dozvěděla, že když malá Verunka čůrá do plínek v noci, tak může i v autě a nemusí se vymetat všechny benzínky po cestě :)))
Tak kadění do plínek mě teda vůbec neláká, pak to všechno čistit a tak no fujj. :)
Počůrávala jsi se schválně nebo nevědomky a od kolika? Jako do školy bych je asi moc nosit nechtěla, tělák a tak.. A pak jsi už taky to mimino 24/7, což taky nevím jestli bych chtěla.
Co na to segra ráno, nesmála se ti že jsi mokrá?Jak mamka přišla na to, že budeš v autě nosit ty drynites?Opravdu se vejdeš do dětských pampersek?Myslíš že tě mamka přijde večer přebalit,nebo ti bude věřit a dáš si plenku sama?Takže se ti to líbí že jsi jak malá holka nebo ne?
Ségra neříkala nic, jen to se zájmem sledovala. Dneska odpoledne se mě akorát zeptala jestli jsem nepřemýšlela nad plínkami i přes, že by měla nerada loužičky na koberci... Ono delší cesty autem jsem kvůli tomu hyperaktivnímu močáku problém už dlouho, jak se mi začne chtít, tak musím co nejrychleji. Normálně když jdu ven, tak se vyčůrám předem a pak jsem hoďku v klidu, ale problém je to právě v tom autě, když jezdíme někam dál. To je většinou k babičce tak jednou za měsíc za dva. Už teďkom vozím s sebou náhradní kalhotky a kalhoty, protože už jsem se takhle trošku připočurla.. Ono jak to bylo jenom občas, tak to nikdo moc neřešil, ale teď jak budu nosit plínky v noci, tak není důvod abych je neměla i v autě, tak mi to bylo řečeno... Ono stejně s náma většinou nikdo cizí nejezdí, tak to nebude tak hrozné, akorát potom jak přijedeme, tak sestřenky, ale tomu se nevyhnu ani večer... A jo do pampersek se vlezu alespoň do velikosti 7, taky jsem byla překvapená, když tam píšou 15+ kg, ale jsem celkem hubená a malinkatá. Ale pravda, že je vcelku uplá a ty lepící pásky jsou hodně napnuté. A jestli se mi to líbí? Jsou chvíle, kdy chci být normální gymplačka a ne malé děcko čůrající do plínek - hlavně jsem měla ze začátku opravdové nehody tak nemůžu ani říkat že je to jenom jako.... Ale dohromady se mi to prostě líbí takže teď s tím budu nějak pokračovat, ale zítra ráno chci být suchá :))
Tak snad to ségra nikomu neřekne.Jak a kdy jsi začala mít problémy s hyperaktivním močákem?Co ti řekla mamka když ses připočurla v autě?Třeba to setřenky nezjistí že nosíš na noc plínky.Ale vlastně nevíš, jestli se probudíš ráno suchá, protože můžeš mít opravdu nehodu, nebo to pustit sama.Tak ti přeju suchou noc a dej vědět jak jsi ráno dopadla.
Podobné problémy mám také, když se napiju a nezajim to musim po chvilce najit nejaké místečko, v přírodě neni problém, horši je to ve městě nebo v buse. Proto jsem začal před lety nosit pliny a je problém částečně vyřeseny.
Ahooj, tak mám za sebou dvě suchý noci :), mamka mě vždycky ráno kontroluje a dneska mě pochválila, ale asi se přes noc na zítra počůrám... Hyperaktivní močál mi zjistili, když mi bylo 12, problémy jsem právě měla už předtím. Tak to připočurnutí v autě nebylo, tak hrozný, hlavně ať si to příště pohlídám... Bojim se, že to sestřenkam řekne ségra, ale tak asi mi to až tak nevadí. Moc se jinak nevídáme a zpetně je ta ostuda vlastně jednou z věcí co mě lákají.
Tak jaká byla noc? Suchá nebo mokrá.
Holky by neměly nosit kalhotky, plínky jsou hezčí a praktičtější. Gratuluji že jsi sebrala odvahu a nosíš je. S úsměvem ignoruj zdejšího trola a piš nám dál své pokroky.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář