Zvýšená srážlivost krve a antikoncepce

První příspěvky v diskuzi

reagovat 6.12.2008 16:51 - Tomáš

Dobry den, pritelkyni je 17let, je stale jeste panna. Trpi sklonem k nadmernemu srazeni krve, bohuzel v homozygotni forme, takze v budoucnu nebude moci uzivat hormonalni antikoncepci. Chtel bych se zeptat, zda je nejaka specialni HA pro lidi s touto nemoci, nebo jestli se budeme muset spolehat na kondomy + phartmatex. Dekuji za odpovedi

reagovat 6.12.2008 22:09 -

Zklamu te ale kazda antikoncepce je nebezpecna a muze zpusobit zdravotni problemy a pokud uz problemy ma tak je jeste zhorsi!! Mozna by bylo lepsi nemyslet jen na sebe a na sex se vykaslat!!! A kondomy mohou skodit samozrejme taky!

reagovat 8.12.2008 08:31 - Eva

Pokud můžu uvést svůj názor-kondomy, jako forma bariérové antikoncepce, se vyznačují nejméně výraznými vedlejšími účinky na zdraví (možné nežádoucí účinky jsou: alergie na latex, spermicidy nebo lubrikanty a zvýšený výskyt těhotenské hypertenze - vysoký krevní tlak v následujícím těhotenství z důvodu znemožnění kontaktu imunitního systému ženy se spermiemi otce dítěte).

Bariérové prostředky obsahující látku nonoxynol-9 negativně ovlivňují poševní flóru a podporují častý vznik infekcí močových cest.

Takže u používání kondomu se vyskytuje nejméně nežádoucích účinků.A rada typu: vykašlat se na sex, není zrovna nejlepší řešení.

reagovat 8.12.2008 08:44 -

Ale je! Prijde mi zbytecny kolik kravin a ohrozeni clovek podstupuje kvuli sexu! To opravdu nestoji za to!

reagovat 8.6.2009 15:47 - Radka

Co se týče vykašlání se na sex, myslím, že v tom případě by byl šťastný leda impotent nebo frigidní žena. Doporučovala bych kondom a poptat se doktora na vaginální kroužek.



Mám Leidenovu mutaci krve, takže taky nemůžu mít HA. Nemám zatím děti. Doporučili mi vaginální kroužek, kondom nebo nitroděložní tělísko. Na kondomy spoléhat nechci, vag. kroužek mi neseděl, takže mám poslední možnost. Hodně štěstí a dejte vědět, jak to dopadlo.

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 21.8.2010 20:36 - Jana

Před rokem jsem prodelala plicní embolii a trombozu

reagovat 21.8.2010 20:42 - Jana

Před rokem jsem prodělala plicní embolii a trombózu. Zjistili mi tuto mutaci a zakázali užívat antikoncepci. Na základě toho že jsem je přestala užívat, mi spadli prsa o dvě čísla. Chtěla jsem se zeptat jaký hormon je v antikoncepci nejnebezpečnější právě k této mutaci. A jestli je možné,aby mi můj gynekolog předepsal nějaké hormony na růst prsou aniž by to bylo rizikové na mém zdraví.

reagovat 22.8.2010 10:51 - .

Bude to rizikové vždy, to ti při léčení trombozy neřekli??
Buď ráda, že žiješ a velikost prsou se vyprdni

reagovat 23.4.2012 19:24 - Radka - mám heteroz.formu

Dobry den, pritelkyni je...

Ahoj,

doporučuju Nuvaring. Sama ho mám. Akorát je to drahá záležitost (cca 1200 Kč/3 měsíce.) Ale zase pocit jistoty k nezaplacení.

Taky teď uvažuju sama o nitroděložním tělísku GyneFix, který je i pro slečny, co ještě nerodily. Jenže tady může nastat problém "vypuzení" toho tělíska.

reagovat 25.2.2013 10:26 - Mirka

Před rokem jsem prodělala...

Dobrý den,
také mám Leidenskou mutaci, zjistili mi to díky mé sestře, která prodělala žilní trombozu, tak jsem šla na vyšetření. V těhotenství jsem byla sledovaná na hematologii, v posledním trimestru jsem si píchala heparin, právě kvůli srážlivosti krve. Braní hormonu při této nemoci je hazard se životem!

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *