reagovat 22.6.2009 10:02 - david
Třeba jen tak. Ten duch, to může být podobně jako poltergeist taková rozvernější energie, mnohé pověsti říkají, že duchové si libují v zlomyslnostech.A spuštění požárního poplachu, proč ne? Kdybyste chtěli někoho naštvat, ale nechtěli mu nějak zásadně ublížit, možná b by jste udělali totéž
reagovat 26.6.2009 02:27 -
Vojto,nemůže,je to jiná struktura,no i když je fakt,že za mnou chodí Vesmířan a ten má sakra páru,potýká se s pozemskou gravitací a když se mě doktne rukama,je to jako by se na mne navalila skála,ale duch je něco jiného,myslím,že silové úkony nezvládají,mají jiné skvělé schopnosti,jestli ho může sepnout silou myšlenky také netuším,protože jejich myšlenky zřejmě operují v jiném systému přenosu i když jsme schopni je zachytávat a možná i komunikovat,nejsem s to dojít k závěru,jestli na jejich myšlenky mohou reagovat elektronická nemyšlenková zařízení,to by stálo za prozkoumání!
reagovat 26.6.2009 07:08 -
Protože duchové existují pouze ve fantazii některých lidí, tak požární poplach spostit nemůžou.
reagovat 3.7.2009 02:33 - Míla
Duchové jsou Vesmířani,záleží na vás jak se k vám budou chovat.
reagovat 25.8.2009 17:34 - Luky
Kolik je tvé dceři? Já když mi bylo asi taky tak, teda 5 - viděl jsem to také - bytost stála na místě, měla obličej bez pusy oči a nosu a jen tak stála na místě - byla noc a já se zrovna probudil. Dodnes si to pamatuju tak jasně. A už je to tolik let
reagovat 26.8.2009 10:35 - Grenzer
PRIBEHY,KTERE SE STALY:
http://pohranicnik.bloguje.cz/775723-pribehy-z-e-mailove-posty-2.php
http://pohranicnik.bloguje.cz/775561-povidka-z-cyklu-pohranicarske-akta-x.php
http://pohranicnik.bloguje.cz/774255-ufo-versus-pohranicni-straz.php
reagovat 26.8.2009 13:28 - Luky
Taky jsem ho viděl. popiš mi přesně jak vypadají a co dělají, jak jsou velký třeba i něco víc na grebena"email.cz
reagovat 26.8.2009 14:24 - ForBio
Také patříte k lidem, kteří začínají "řešit" svůj zdravotní stav až ve chvíli, kdy se projeví příznaky onemocnění? Také přehlížíte rodinnou anamnézu, tzn. vrozené dispozice a "čekáte" až na období, kdy se "něco" objeví? V takové situaci je základním předpokladem úspěšné léčby, ale také prevence, včasná a co nejpřesnější diagnóza.
Je mnoho způsobů, jak najít řešení a pomoc. Jedním z nejefektivnějších je využítí nabídky Studia ForBio, nově zřízeného pracoviště v Plzni s možností špičkové diagnostiky přístrojem METATRON 4025GR Hunter. Tato NLS diagnostika nabízí velmi přesnou metodou komplexní vyšetření Vašeho organismu s vysokou mírou přesnosti. Je to jediná NLS diagnostika s certifikací pro lékařské účely. Metoda je schopna odhalit i nádorová onemocnění v jejich raném stadiu, stejně jako odhalit skrytá stadia různých onemocnění ještě před projevem jejich vnějších příznaků. Tímto neinvazivním a pro člověka bezpečným vyšetřením zjistíte, jaký je skutečný stav Vašeho organismu a účinným způsobem předejdete onemocnění a zdravotním komplikacím. V převážné většině to má zásadní význam pro rychlou prognózu a následnou volbu léčby. Můžete tak rychle a efektivně provést zásadní rozhodnutí směřující k Vašemu zdraví a dobré kondici. Více na www.forbio.cz
reagovat 27.8.2009 02:49 -
Jdi do pr..le s tou vtíravou reklamou,za..reš s tím celé téma!
reagovat 3.1.2010 12:03 - Ela
Nikdy jsem sice ducha neviděla - nebo si to aspoň nepamatuji, ale zase se mi občas stávalo aněkdy i stává, že se mi zdály sny a potom se opravdu staly...A byly opravdu velmi shodné s realitou...
12.3.2010 00:00 | Zdraví
11.3.2010 00:00 | Zdravá výživa
9.3.2010 00:00 | Zdraví
8.3.2010 00:00 | Bylinky
5.3.2010 00:00 | Zdraví
ISSN 1213-1903 | © 1999-2009 Vitamins Cosmetics s.r.o. | Kontakt | Reklama | RSS | Právní doložka
Realizace PragueBest | Redakční systém