Seznamka - klystýrová erotika

Archiv příspěvků

reagovat 13.2.2010 20:54 - Pacient

Rád bych se svěřil do...

Čte tyto řádky zdravotní sestřička, pro kterou je dávání klystýrů nejen pracovní povinností, ale i zálibou? Která si i doma jako prevenci a pro zdravou pleť občas sama očistné klysma aplikuje a případně ji to i eroticky vzrušuje? Nebo lékařka, která by mi moc ráda diskrétně udělala pořádný klystýr i řádnou preventivní prohlídku? klinicke_vysetreni@centrum.cz

reagovat 30.3.2010 14:56 - Honza

"Přilétlo jaro z daleka, a všude plno touhy...", napsal básník. Je tu nějaká žena/dívka, která touží po odborně provedeném (důkladném "jarním") očistném klysmatu? Tak už neváhej a napiš mi přímo na dr.klyzma@centrum.cz

reagovat 30.3.2010 19:17 - _

Je jaro, všechno se nalívá a pučí. Jen mně nikdo nenalije ani nepučí.

Vše pro lepší sex.

• Naleznete zde preparáty na erekci, prostatu...
  • Jsme tu pro Vás již více jak 10 let.
  • Všechny přípravky jsou 100% přírodní.
  • Kamenný obchod: celý sortiment můžete přímo nakoupit v naší prodejně - 001shop, Krakovská 22, Praha 1.

www.001shop.cz

reklama

reagovat 6.5.2010 16:28 - Pacient

Čte tyto řádky zdravotní...

**** Velmi mě vzrušuje ***** lékařSKÉ VYŠETŘENÍ ***** v roli PACIENTA. Hledám proto * LÉKAŘKU * nebo sestřičku libovolného oboru (např.urologie, chirurgie, gynekologie, prakt. lékařka, apod.) ,...........................Takto slibně začala diskuse "clinicsex" zde na doktorka.cz v září 2001 a už máme květen 2010 a celkem nic moc... Napíše mi, sem, nebo raději přímo na email, lékařka, sestřička či jiná žena/dívka s vážným zájmem o klinické hrátky a/nebo taková, která moc ráda chodí na gynekologické preventivní prohlídky a nemá námitek proti tvrzení, že užitečnou přípravou na řádné gynekologické vyšetření je očistný klystýr. Více si můžeme povědět na nezávazné procházce jarní Prahou. klinicke_vysetreni@centrum.cz

reagovat 8.5.2010 06:59 - KLYSTYR

Jen si dejte poradnej klystyr, at se poserete. Budete mit prdel roztřápenou jako pampelisku. A ten smrad, prisernej puch, To vam nevadi?? Hlavne si tu posranou prdel smradlavou poradne umyjte a vyvetrejte na zachode, at se nekdo nepoblije smrady kdo tam po vas pujde. Vase heslo: HOVNUM ZDAR

reagovat 8.5.2010 12:00 - pro KLYSTYR

Jseš vůl jak anděl.

reagovat 8.5.2010 12:17 - Dobrá koupě

Tohle si kupte: http://cgi.ebay.de/YAL-67-5-ml-Klistiere-10ST-TROMMSDORFF-/350121716187?cmd=ViewItem&pt=Haus_Garten_Medikamente_von_Apothekern_Medikamente_von_Apothekern&hash=item5184e169db

reagovat 20.6.2010 13:45 - Dany

Hledám (ne) poslušnou subinku, která by chtěla dostat klystýr a vyzkoušet i jiné praktiky. Respektuji předem dohodnutá pravidla. Já 29 / 180 / 70.

Bližší informace - http://klystyr.awardspace.com/

reagovat 22.6.2010 07:35 - jirka

rad bych zkusil jake to je dostavat klystyr od zeny je mi 54l jsem od uh ale rad prijedu

reagovat 16.11.2010 18:06 - Michal

Rád bych se seznámil se sympatickou slečnou, která by se mnou sdílela zálibu v hrátkách s klystýrem - já jí nebo ona mě, na tom nezáleží, chtěl bych zkusit oboje. Zkušenosti mám, ale pouze sám, proto bych se chtěl seznámit s někým, s kým bych si mohl plnit své erotické sny. Rád tě zaučim, pokud jsi klystýr třeba nikdy neměla a chtěla bys to zkusit, stejně tak bych ale nepohrdl třeba starší pohlednou dámou, která by si ráda pohrála s mladym zajíčkem. Je mi 23, střední sportovní postavy, studuji VŠ a jsem z Prahy, ale klidně bych někam přijel, kdyby jsi měla zájem. Kdyžtak se ozvi na marklys@seznam.cz

Přidat příspěvek

Reaguji na komentář - nereagovat

* *

Posílání novinek

Nechte si posílat novinky o dění na našem serveru.

Kyselina hyaluronová

Kde jste: Hlavní stránka > Diskuze > Sex a vztahy > Seznamka - klystýrová erotika

registrace | přihlásit se