Pravidelný klystýr je prevencí rakoviny střev
První příspěvky v diskuzi
reagovat 4.2.2014 13:24 - Pelán Jiří
Je dobré vědět, že rakovině střev se dá zabránit prevencí. Klystýr určitě zpomaluje stárnutí, například Dr.Kellog absolvoval klystýr denně a dožil se velmi vysokého věku.
reagovat 4.2.2014 13:56 - MUDr. Komárek
Klystýr je jistě velmi dobrá prevence rakoviny tlustého střeva, ale abychom měli jistotu, že se této nemoci vyhneme, je dobrá současně i bezlepková strava. Lepek je totiž jedna z nejhlavnějších příčin karcinomu tlustého střeva. Obecný názor nás sice přesvědčuje, že Češi drží prvenství v onemocnění na rakovinu tlustého střeva kvůli spotřebě červeného masa, ale to není pravda! Dle statistiky si můžete ověřit, že například v USA nebo Kanadě mají spotřebu masa zhruba dvojnásobnou oproti ČR a přitom rakoviny výskyt rakoviny tlustého střeva mají výrazně nižší, než my. Pravda je taková, že skutečná příčina rakoviny tlustého střeva je LEPEK. Ono když se na věc podíváte z hlediska statistických dat, tak zjistíte, že to do sebe zapadá: Češi mají největší spotřebu pečiva na světě a současně největší výskyt rakoviny tlustého střeva na světě. A co se týče klystýru, zde jsme na tom bídně, pravidelně ho v ČR používá jen asi 8 procent lidí, ale například v sousedním Německu ho pravidelně aplikuje zhruba 35 procent lidí a v USA dokonce 72 procent.
reagovat 4.2.2014 15:11 - Adam
Paní Marie, to gratuluji k rekordní délce používání klystýru. Já donedávna myslel, že rekord držím já, protože klystýr používám už 27 let dlouho, ale kam se hrabu na vašich 65 let. :-) Musím potvrdit jen pozitivní účinky pravidelného klystýrování. Nemoci se mi zatím vyhýbají a za celých 27 let jsem nebyl vážně nemocen.
reagovat 5.2.2014 14:10 - Josef
Úplně souhlasím s uvedenými příspěvky.Matka měla rakovinu před 27 lety.Změnila stravu , pečivo u ní nenajdete, často užívá klystýry a v 83 letech má objednán pobyt u moře v Africe.Užívá si života.Já důchodce postupuji stejně.Nejsme vegetariány, ale pečivo v podstatě nejíme.Současná mladá generace jí hlavně pečivo, takže se očekává další nárůst rakovin až o 70%.Preventivní prohlídky nejsou řešením, jak je lidem doporučováno.
reagovat 5.2.2014 16:25 - Jana
Začla jsem s klystýrem ve 21 letech teď je mi 36let a už si si bez něj nedovedu představit život,na dovolenou všude semnou jezdí láhev s hadičkou.
Poslední příspěvky v diskuzi
reagovat 9.5.2016 00:43 - Kateřina
Lepší než klystír je indická metoda pití slané vody spojené s cviky, jak jí dostat do střev.
To se pročistí celý trakt, nejen tlusté a část tenkého střeva.
Nebo klystír urinou, to má i další positivní efekty.
reagovat 14.5.2016 11:28 - Jaruna
Lepší než klystír je...
Pití slané vody ničí ledviny. Klystýr je šetrnější.
reagovat 31.7.2016 11:44 - Korbelková
Klystýr je prevence nejen rakoviny, ale i zánětu slepého střeva.
reagovat 2.10.2016 11:21 - Ocean4
Pravidelný klystýr je dobrá prevence proti všem autoimunitním chorobám jako například: alzeimerova choroba, roztroušená skleróza, revmatoidní artritida, parkinsonova choroba atd. Všechny autoimunitní choroby totiž vznikají ve znečištěném střevě.
reagovat 2.10.2016 16:47 - Daniela
Pití slané vody ničí...
Je to samozřejmě zcela naopak. Indická, jogýnská metoda pročištění střev propláchnutím slanou vodou využívá přirozené funkce a pobyby organismu. Nejde o nic násilného.
linkuj | google | facebook | vybrali SME tisknout | doporučit