Orientální diagnostici poznají nemoc podle čichu - komentáře

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 25.2.2001 00:06 - Michal Rybka

Co to je? "Žerme orchideje a naše hovno bude vonné"? "Žerme jalovec a aromatizujme si toalety bez voňavek"? To snad ne, relativně nejhorších výsledků se smradem lze dosáhnout kombinačí fazolí, třešní a vody. Vegetariáni, dejte si radši pořádnou baštu, z té jednostranné stravy začínáte fajnově blbnout.

reagovat 13.3.2001 23:08 - Fifi

Teď už vím, že se lidé dají "rozeznat" i podle "prdů". Je to silně zjednodušené, ale i v tomto se odráží jejich zdravotní stav.

reagovat 14.5.2001 23:16 - Libor Votocek

Zdravím pana Rybku. Kdybyste si raději přečetl něco více o procesech trávení ! - a kdybyste si také vyzkoušel jiný typ stravy, než 95% (?) živočišných produktů a nehodnotil "z patra", udělal byste pro sebe (i pro ostatní) velkou službu.
Nepochopil jste totiž jednu zásadní věc.Smrad můžete dosáhnout zmíněnou kombinací fazolí, třešní a vody - opomenul jste však dodat,že tento zápach se (v případě makrobioticky či vegetariánsky stravujícího se člověka - který nemá odpady zanešené střevní stěny) projevuje jako důsledek nevhodné kombinace potravin. Zápach v tomto případě nezpůsobují produkty hnilobných baktérií, nýbrž kvasné produkty - tato kombinace se ve střevech netráví, ale kvasí působením žaludečních kyselin - uvolňují se voda, CO2 a alkohol atd. Tyhle potraviny najednou sní jen opravdový amatér. Pokud máte po požití (nepochybně mluvíte z vlastní zkušenosti) zmíněné kombinace problémy s nadýmáním a následným zápachem, pak vezte, že onen zápach je ve vašem případě způsoben právě hnijícími zbytky živočišné potravy, kterými máte zanešená střeva.
Takže si můžete zase klidně dát "pořádnou baštu", abyste náhodou nezblbnul. :-)

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 25.2.2001 00:06 - Michal Rybka

Co to je? "Žerme orchideje a naše hovno bude vonné"? "Žerme jalovec a aromatizujme si toalety bez voňavek"? To snad ne, relativně nejhorších výsledků se smradem lze dosáhnout kombinačí fazolí, třešní a vody. Vegetariáni, dejte si radši pořádnou baštu, z té jednostranné stravy začínáte fajnově blbnout.

reagovat 13.3.2001 23:08 - Fifi

Teď už vím, že se lidé dají "rozeznat" i podle "prdů". Je to silně zjednodušené, ale i v tomto se odráží jejich zdravotní stav.

reagovat 14.5.2001 23:16 - Libor Votocek

Zdravím pana Rybku. Kdybyste si raději přečetl něco více o procesech trávení ! - a kdybyste si také vyzkoušel jiný typ stravy, než 95% (?) živočišných produktů a nehodnotil "z patra", udělal byste pro sebe (i pro ostatní) velkou službu.
Nepochopil jste totiž jednu zásadní věc.Smrad můžete dosáhnout zmíněnou kombinací fazolí, třešní a vody - opomenul jste však dodat,že tento zápach se (v případě makrobioticky či vegetariánsky stravujícího se člověka - který nemá odpady zanešené střevní stěny) projevuje jako důsledek nevhodné kombinace potravin. Zápach v tomto případě nezpůsobují produkty hnilobných baktérií, nýbrž kvasné produkty - tato kombinace se ve střevech netráví, ale kvasí působením žaludečních kyselin - uvolňují se voda, CO2 a alkohol atd. Tyhle potraviny najednou sní jen opravdový amatér. Pokud máte po požití (nepochybně mluvíte z vlastní zkušenosti) zmíněné kombinace problémy s nadýmáním a následným zápachem, pak vezte, že onen zápach je ve vašem případě způsoben právě hnijícími zbytky živočišné potravy, kterými máte zanešená střeva.
Takže si můžete zase klidně dát "pořádnou baštu", abyste náhodou nezblbnul. :-)

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *