Zdravá lehká letní jídla: Letní zeleninové brambory
Připravíme si:
750 g brambor
6 lžic olivového oleje
2 cibule
1 cuketu
200 g malých rajčat
svazek čerstvého tymiánu
100 g černých oliv
sůl, pepř
Brambory oloupeme, nakrájíme na malé kousky a opékáme je v pánvi na olivovém oleji asi 25 minut. Občas promícháme. Cibuli nakrájíme nadrobno a přidáme k bramborám. Opékáme dalších 5 minut. Pak přidáme na kousky nakrájenou cuketu a rajčata a natrhané nebo nasekané lístky tymiánu a opékáme dalších 5 minut. Na závěr vše osolíme a opepříme.
Zdroj: Blanka Neoralová - Zdravá strava pro diabetiky a nejen pro ně, nakladatelství CPress
Komentáře
Děkuju za tip na zdravé a lehké jídlo. Zeleninku miluju. Taky jsem našla hodně dobrých tipů na YesNeYes, jsou tam i rady lékařů a tipy jak zatočit s kily a jíst zdravě :)
- Odpovědět
Pošli odkaz