Potraviny podporující váhový přírůstek
Potraviny podporující váhový přírůstek u lidí s krevní skupinou 0
Pšeničný lepek - porušuje účinnost inzulínu, zpomaluje metabolismus
Kukuřice - porušuje účinnost inzulínu, zpomaluje metabolismus
Fazol obecný - porušuje využití kalorií
Modré fazole - porušují využití kalorií
Čočka - potlačuje správný metabolismus živin
Zelí - potlačuje tvorbu hormonů štítné žlázy
Růžičková kapusto - potlačuje tvorbu hormonů štítné žlázy
Květák - potlačuje tvorbu hormonů štítné žlázy
Hořčice - potlačuje tvorbu hormonů štítné žlázy
Potraviny podporující váhový přírůstek u lidí s krevní skupinou A
Maso - špatně stravitelné, skladuje se ve formě tuku, zvyšuje množství toxinů vzniklých při trávení
Mléčné výrobky - narušují metabolismus živin
Fazol obecný - snižuje účinnost trávicích enzymů, zpomaluje metabolický obrat
Fazol měsíční - snižuje účinnost trávicích enzymů, zpomaluje metabolický obrat
Pšenice (v nadbytečném množství) - narušuje využití kalorií
Potraviny podporující váhový přírůstek u lidí s krevní skupinou B
Kukuřice - snižuje účinnost inzulínu, snižuje metabolický obrat, je příčinou hypoglykémie
Čočka - brání správnému využití živin, snižuje metabolickou účinnost, je příčinou hypoglykémie
Arašídy - snižují metabolickou účinnost, jsou příčinou hypoglykémie, potlačují funkce jater
Sezamové semínko - snižují metabolickou účinnost, jsou příčinou hypoglykémie
Pohanko - zpomaluje trávení, snižuje metabolickou účinnost, je příčinou hypoglykémie
Pšenice - zpomaluje trávení i metabolické procesy, je příčinou skladování živin ve formě tuku a brání jejich využití jako paliva, snižuje účinnost inzulínu
Potraviny podporující váhový přírůstek u lidí s krevní skupinou AB
Červené maso - je špatně stravitelné, skladuje se ve formě tuku, zaplavuje trávicí trakt toxickými látkami
Fazol obecný - snižuje účinnost inzulínu, je příčinou hypoglykémie, zpomaluje metabolický obrat
Fazol měsíční - snižuje účinnost inzulínu, je příčinou hypoglykémie, zpomaluje metabolický obrat
Semínka - způsobují hypoglykémii
Kukuřice - snižuje účinnost inzulínu
Pohanka - způsobuje hypoglykémii
Pšenice - snižuje účinnost metabolického využití kalorií, snižuje účinnost inzulínu
Zdroj:Dr. Peter J. D´Adamo, Catherine Whitney - Výživa a krevní skupiny, nakladatelství Pragma
Komentáře
cihakova.m"seznam.cz
- Odpovědět
Pošli odkaz