Návod na správné zacházení s ovocem a zeleninou - komentáře

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 7.10.2005 16:57 - ing. Petr Kamenik

Trochu bych upřesnil ty brambory-právě pod slupkou jsou ty nejdulezitejsi latky, No nevím jak autor prisel na to ze tam nejsou :-((

Dale pak varenim bez slupky se strati vetsina toho co tam po oloupani zbylo :-((((

reagovat 5.11.2007 19:13 - Katerina

Kvuli solannu take radsi oloupat, ale pak cele varit v pare, tim tam snad neco zbyde.A obcas ve slupce . . .

reagovat 23.8.2008 13:01 - rewt

Ano. Súhlasím s ing. Kameníkem. Ja varím brambori vzdy celé a len po uvarení odstraňujem "sloupku". Jednoznače cítiť, že sú bohatšie a sýtejšie.

Zásadne vždy varit v celosti - aj na zemiakovú kašu!

reagovat 13.1.2016 10:19 - Romana

Páni tak já děkuji za článek ale především přispivatelům do diskuze za informace ohledně vaření brambor. Vzdy jsem byla zvyklá bramboryvařit už předkrájené na požadované kouskya nikdy mě nenapadlo, že by kvůli tomu mohla brambora přijít o nějaké své živiny nebo vitamíny. Brambory vařím ve slupce když je potřebuji na bramborový salát. Jinak co se týká uskladŇování, tak skladuju v bedýnkách od obalových materiálů, kde jsem je nakoupila asi před 2 lety za poměrně dobré ceny. Především jablka abrambory vydrží dlouho a poměrně čerstvé.

reagovat 13.1.2016 11:36 - barculik

Nevěřila jsem tomu, ale je to doopravdy tak. Brambory by se měly vařit ve slupce. Píšou to i na mé oblíbené stránce v tomto článku: http://www.vimcojim.cz/cs/spotrebitel/zdrava-vyziva/tipy-zdrave-vyzivy/Brambory---zazrak,-ktery-nam-zevsednel__s639x7690.html. Tady se dozvíte o bramborách i více dalších zajímavých věcí.

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 5.11.2007 19:13 - Katerina

Kvuli solannu take radsi oloupat, ale pak cele varit v pare, tim tam snad neco zbyde.A obcas ve slupce . . .

reagovat 23.8.2008 13:01 - rewt

Ano. Súhlasím s ing. Kameníkem. Ja varím brambori vzdy celé a len po uvarení odstraňujem "sloupku". Jednoznače cítiť, že sú bohatšie a sýtejšie.

Zásadne vždy varit v celosti - aj na zemiakovú kašu!

reagovat 13.1.2016 10:19 - Romana

Páni tak já děkuji za článek ale především přispivatelům do diskuze za informace ohledně vaření brambor. Vzdy jsem byla zvyklá bramboryvařit už předkrájené na požadované kouskya nikdy mě nenapadlo, že by kvůli tomu mohla brambora přijít o nějaké své živiny nebo vitamíny. Brambory vařím ve slupce když je potřebuji na bramborový salát. Jinak co se týká uskladŇování, tak skladuju v bedýnkách od obalových materiálů, kde jsem je nakoupila asi před 2 lety za poměrně dobré ceny. Především jablka abrambory vydrží dlouho a poměrně čerstvé.

reagovat 13.1.2016 11:36 - barculik

Nevěřila jsem tomu, ale je to doopravdy tak. Brambory by se měly vařit ve slupce. Píšou to i na mé oblíbené stránce v tomto článku: http://www.vimcojim.cz/cs/spotrebitel/zdrava-vyziva/tipy-zdrave-vyzivy/Brambory---zazrak,-ktery-nam-zevsednel__s639x7690.html. Tady se dozvíte o bramborách i více dalších zajímavých věcí.

reagovat 14.5.2017 12:37 - Fromol

Brambory jsou v Česku GMO. Způsobují nádory a sterilitu, viz test Mika Adamse. Bureš nás tráví a dělá kliniky pro asistovanou reprodukci, protože kombinace GMO a očkování způsobuje zřejmě naprostou sterilitu.

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *