Mražená zelenina z obchodu

První příspěvky v diskuzi

reagovat 26.11.2003 21:48 - Waliz

Jen bych se chtel zeptat, jestli je koupena mrazena zelenina z hlediska zrave vyzivy vhodna ci nikoli. Muzu verit tomu, ze se jedna o syrovou, nijak neupravovanou (myslim tim chemicky - aby se nemusela tak dlouha varit) zeleninu? Diky za odpoved.

reagovat 26.11.2003 22:13 - kapka

pokud vim, kazda zelenina se pred mrazenim rochu povari ci podusi,ale nejlepsi je kontaktovat vyrobce

reagovat 23.10.2004 01:12 - Holcina

Pokud ten vyrobce ovsem rekne zakaznikovi pravdu,ze ano...
Podle me cerstvou(a nejlepe bio) zeleninu nemuze nic vynahradit

reagovat 11.6.2006 22:29 - Helena

Byla jsem pred par lety v mrazirnach na navsteve.Zelenina se tam vozila rovnou z pole,tentyz den zpracovavala blansirovanim/lehke povareni / a sup s ni do -60-ti st.Bylo to na vesnici u Znojma.Odtud to vozili do mraziren po cele republice.Ja si tedy od te doby mraz.zeleninu kupuji ve velkem i konzumuji.Nekdy ji jen sparim varici vodou a po vychlazeni pridam drezink.Pojidam v zime jako salat.

reagovat 11.4.2009 11:37 - adriena

S tím souhlasím, mraženou zeleninu si dělám jen tak na olivovém oleji s kořením dle chuti a je to OK.'

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 26.11.2003 21:48 - Waliz

Jen bych se chtel zeptat, jestli je koupena mrazena zelenina z hlediska zrave vyzivy vhodna ci nikoli. Muzu verit tomu, ze se jedna o syrovou, nijak neupravovanou (myslim tim chemicky - aby se nemusela tak dlouha varit) zeleninu? Diky za odpoved.

reagovat 26.11.2003 22:13 - kapka

pokud vim, kazda zelenina se pred mrazenim rochu povari ci podusi,ale nejlepsi je kontaktovat vyrobce

reagovat 23.10.2004 01:12 - Holcina

Pokud ten vyrobce ovsem rekne zakaznikovi pravdu,ze ano...
Podle me cerstvou(a nejlepe bio) zeleninu nemuze nic vynahradit

reagovat 11.6.2006 22:29 - Helena

Byla jsem pred par lety v mrazirnach na navsteve.Zelenina se tam vozila rovnou z pole,tentyz den zpracovavala blansirovanim/lehke povareni / a sup s ni do -60-ti st.Bylo to na vesnici u Znojma.Odtud to vozili do mraziren po cele republice.Ja si tedy od te doby mraz.zeleninu kupuji ve velkem i konzumuji.Nekdy ji jen sparim varici vodou a po vychlazeni pridam drezink.Pojidam v zime jako salat.

reagovat 11.4.2009 11:37 - adriena

S tím souhlasím, mraženou zeleninu si dělám jen tak na olivovém oleji s kořením dle chuti a je to OK.'

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *