Mořské řasy v kuchyni - komentáře

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 3.11.2011 14:46 - kuchar

Proboha, co to je za clanek? To asi psal clovek, ktery o tom moc nevi. Vypada to jako opsane z encyklopedie. A "Noři"???

reagovat 3.11.2011 15:00 - Helmut

Mořské řasy jsou velmi chutné.

reagovat 7.11.2011 19:00 - Granvin

Tak ono se neni čemu divit, většina článků tady je od někud obšlehnutá.

reagovat 8.11.2011 07:56 - Petr

Nejen obšlehnutá, ale zhusta i špatně přeložená, ať už po stránce gramatiky nebo obsahu. Nedávno jsem kdesi četl "kyselina hydrochloridová" místo kyselina chlorovodíková.

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 3.11.2011 14:46 - kuchar

Proboha, co to je za clanek? To asi psal clovek, ktery o tom moc nevi. Vypada to jako opsane z encyklopedie. A "Noři"???

reagovat 3.11.2011 15:00 - Helmut

Mořské řasy jsou velmi chutné.

reagovat 7.11.2011 19:00 - Granvin

Tak ono se neni čemu divit, většina článků tady je od někud obšlehnutá.

reagovat 8.11.2011 07:56 - Petr

Nejen obšlehnutá, ale zhusta i špatně přeložená, ať už po stránce gramatiky nebo obsahu. Nedávno jsem kdesi četl "kyselina hydrochloridová" místo kyselina chlorovodíková.

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *