MISO - pro ochucení polévek, omáček a pomazánek - komentáře

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 14.1.2013 21:13 - Lucie Tomášková

miso se v lednici uchovávat nemusí, je fermentované tudíž v něm stále probíhá proces kvašení. Lednice jej zastaví. Není to koření..je to prostě potravina používaná jak k běžnému vaření tak k léčebným účelům..bílé miso je spíše na občasné použití a spíše na jaře,ne v zimě. Hacho miso je také pro občasné použití a spíše v jídlech pro muže. V podstatě je to tak, že je miso - shiro miso - mladé bílé ,sladké. Rýžové, ječmenné a sójové. Rýžové je mix sója, rýže. Ječmenné je sója a ječmen a sójové je pouze soja. Pak je ještě jarní záležitost natto miso, která obsahuje celé "krupky" sójy. Více informací na www.restaurace-zahrada.cz Lucie Tomášková, výživový poradce - makrobiotika.

reagovat 20.1.2014 15:14 - !

No děkuji již jsem zvracel !!!

reagovat 20.1.2014 17:32 - ...

Já taky!

reagovat 10.3.2014 11:09 - Filip


Děkuji pánům za jejich příspěvek o zvracení, ale příště běžte raději zvracet jinam a ne na internetová fóra, protože to tady nikoho nezajímá...článek je o misu, nikoli o obsahu vašich žaludků. Děkuji.
Jinak děkuji za příspěvek Lucii

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 14.1.2013 21:13 - Lucie Tomášková

miso se v lednici uchovávat nemusí, je fermentované tudíž v něm stále probíhá proces kvašení. Lednice jej zastaví. Není to koření..je to prostě potravina používaná jak k běžnému vaření tak k léčebným účelům..bílé miso je spíše na občasné použití a spíše na jaře,ne v zimě. Hacho miso je také pro občasné použití a spíše v jídlech pro muže. V podstatě je to tak, že je miso - shiro miso - mladé bílé ,sladké. Rýžové, ječmenné a sójové. Rýžové je mix sója, rýže. Ječmenné je sója a ječmen a sójové je pouze soja. Pak je ještě jarní záležitost natto miso, která obsahuje celé "krupky" sójy. Více informací na www.restaurace-zahrada.cz Lucie Tomášková, výživový poradce - makrobiotika.

reagovat 20.1.2014 15:14 - !

No děkuji již jsem zvracel !!!

reagovat 20.1.2014 17:32 - ...

Já taky!

reagovat 10.3.2014 11:09 - Filip


Děkuji pánům za jejich příspěvek o zvracení, ale příště běžte raději zvracet jinam a ne na internetová fóra, protože to tady nikoho nezajímá...článek je o misu, nikoli o obsahu vašich žaludků. Děkuji.
Jinak děkuji za příspěvek Lucii

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *