Maso ovlivňuje riziko rakoviny tlustého střeva - komentáře

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 22.9.2005 09:13 - coroner

Poněkud se pozapomnělo na tuhé a slané sýry, které jsou koncentrovanou bílkovinou.
O jejich rakovinotvornosti v souvislosti s tlustým střevem a rektem si maso může nechat jen zdát....

Kdyby vědci jen nebádali a občas si přečetli, co už vybádal někdo jiný, mohli si výzkum ušetřit, protože "Ameriku" objevili tak zhruba po 40.létech, co je tato informace známa.

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 22.9.2005 09:13 - coroner

Poněkud se pozapomnělo na tuhé a slané sýry, které jsou koncentrovanou bílkovinou.
O jejich rakovinotvornosti v souvislosti s tlustým střevem a rektem si maso může nechat jen zdát....

Kdyby vědci jen nebádali a občas si přečetli, co už vybádal někdo jiný, mohli si výzkum ušetřit, protože "Ameriku" objevili tak zhruba po 40.létech, co je tato informace známa.

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *