Masné výrobky oficiálně zařazeny mezi karcinogeny - koment·¯e

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 4.11.2015 08:07 - !

Ve článku se tvrdí, že "nejsou důkazy", zda masné výrobky způsobují rakovinu. Nadpis článku je proto přinejmenším neseriózní. A jak přišli "vědci" na to, že konzumace 2 plátků slaniny zvyšuje riziko kolorektálního karcinomu právě o 18 procent? To krmili pokusné lidi slaninou a zjišťovali, co to s nimi udělá? Pravděpodobnější je, že o tom rozhodla nějaká komise u zeleného stolu.

reagovat 4.11.2015 20:53 - Milan

No to je zase pěkná broskvovina

reagovat 5.11.2015 17:56 - pepouš

Uzeniny se již neudí, máčí se vláku a maso ani neobsahují, pouye chemii. Asi nejzdravější bude hambáčpodle tzv neúplatných vědátorů. Gothaj za komančů byl vysoce kvalitní, také špekáčky a jiné. Platily normy, které se musely dodržovat. Jedli jsme kvalitu nyní jíme šunt. Sám si upeču libový bok a vím co mám.

reagovat 5.11.2015 18:41 - (_!_)

Z jakého důvodu byly zrušeny oborové normy? Jenom proto aby ti šmejdi nás mohly krmit kdejakými sr.č...i! To co vše do uzenim míchají by jste nedali ani psovi.Ale prachy nesmrdí a výrobci se ničeho neštítí a vše jím to prochází! Jak dlouho si to necháme líbit a neutlučeme je těmi jejich výrobky?

reagovat 6.11.2015 12:24 - !

U nás se může cokoliv, i to, co je zakázané. Smutné je, že výrobky stejné značky mají např. v Německu daleko vyšší kvalitu než výrobky určené pro ČR. Dobré prase všechno spase a hlavně když se ušetří.

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 9.11.2015 15:51 - pro zato

Jakýkoliv výzkum prováděný v dostatečném rozsahu bude vždy směřovat k podpoře vaší teorie.

reagovat 10.11.2015 00:21 - mamut

Včera v TV varovali před chemicky ošetřeným ovocem a zeleninou. To by jeden musel zdechnout hladem. Faktem je, že toho svinstva je všude čím dál víc. Z toho pak plynou různé alergie, rakoviny, problémy s potencí atd. Ono také hodně záleží na tom, kdo, jak a pro koho ty výzkumy dělá a kdo ho za to platí.

reagovat 10.11.2015 00:36 - Mirka

Včera v TV varovali před...

Já bych to právě moc nehrotila.
Když si vezmu, že k snídani jsem měla celozrnný rohlík se sýrem (špatně) a jablko (dobře, z vlastní zahrady, žádný postřik, jen déšť), k svačině bílý jogurt (asi špatně), k obědu krůtí plátek na houbách s rýží (špatně), k večeři lososa se zeleninou (zase špatně),....tak si myslím, že můžu klidně dlabat bůček a slaninu a je to úplně jedno.

reagovat 10.11.2015 07:00 - jj

Já bych to právě moc...

Když sem někdo napíše co snědl včera, tak také zjistí, že je vlastně vše špatně. Asi až na to jablko. Tak hurá na jablka :)))

reagovat 10.11.2015 08:34 - Monika

Jablka jsem jedla celé dětství - ze zahrádky od babičky. V dopsělosti, kdy jsem začala kupovat jablka v obchodech, se mi projevila alergie - vždy mne po konzumaci jablka začaly silně svědit oči. Nyní, kdy žiji na vesnici mohu opět konzumovat jablka různých druhů utržená ze stromů bez jakýchkoliv problémů - alergie zmizla. Kupovaná jablka raději již nezkouším.

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *