Mary Kay

První příspěvky v diskuzi

reagovat 18.8.2005 16:32 - Linda

Můžu se zeptat, zda máte někdo zkušenost s touto kosmetikou ať už jako její spotřebitel nebo prodejce? Děkuji moc.

reagovat 18.8.2005 17:23 - katka

ja pouzivam odlicovac na oci MK a jsem s nim spokojena, nic vic neznam...

reagovat 18.8.2005 19:35 - Linda

a můžu se zeptat, kde jsi přišla na dealerku?

Vše pro Vaše zdraví - přírodní vitamíny, kosmetika.

• Naleznete zde vitamíny, potravinové doplňky, kosmetiku.
  • Jsme tu pro Vás již více jak 10 let.
  • Všechny přípravky jsou 100% přírodní.
  • Kamenný obchod: celý sortiment můžete přímo nakoupit v naší prodejně - 001shop, Krakovská 22, Praha 1.

www.001shop.cz

reklama

reagovat 19.8.2005 09:15 - katka

zacala to delat moje kamaradka

reagovat 19.8.2005 19:06 - Linda

A má kamarádka hodně zákaznic? Dá se s tím něco vydělat? Díky.

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 5.8.2008 14:25 - Jana

MK kosmetiku jsem si v základní řadě pořídila asi před měsícem. Je pravda,že opravdu krásně dokáže vyčistit pleť. Nicméně si myslím, že je to příšerně předražené. Když teď čtu, jak je to vynikající přivýddělek 400 Kč/hod, tak jsem se jen ujistila, jak jsem hloupá, že jsem si raděj nekoupila levnější kosmetiku. Myslím, že je spousta kvalitní kosmetiky jiné. Jana

reagovat 5.8.2008 16:01 - Anna

Hezký den,

zdravím všechny uživatelky kosmetiky MK. Kosmetiku používám již dlouho a stejně tak i moje máma. Dokonce když byla u kosmetičky, tak jí říkala, že je znát, že se o pleť stará a že je to kvalitní kosmetika. Dekorativka je bezva, mají plno barev (oční stíny), pěkné tvářenky a oční stíny jsou kvalitní, které dlouho drží. Příjemné jsou i lesky na rty a hydratační řasenky. U očních stínů je bezva, že si je můžete naskládat do kazetky a podle potřeby dokupovat. Od MK používám hydratační krémy ze základní řady, čističe i odličovač očí a nikdy jsem neměla problém. Kosmetika je hypoalergenní ale samozřejmě najdou se i uživatelky, kterým vyvolá alergii.

Co se týká ceny, tak balení opravdu vydrží dlouho, nicméně věřte, že společnost má obrovskou marži (pracovala jsem na centrále, tak vím o čem mluvím). Ale která kosmetická společnost toto nedělá? I Lavera, Dr. Hauschka a podobní musí z něčeho žít! Každopádně MK mohu jen doporučit.

reagovat 5.8.2008 16:02 - Anna

pardon, ne hydratační řasenky a hydratační rtěnky :-o

reagovat 26.9.2008 00:27 - Markéta

Jak můžu nakoupit kosmetiku MK se slevou? Nechci se nikde registrovat, ani kupovat startovací balíčky za několik tisíc...

reagovat 10.2.2012 20:16 - mary

pokud mate zajem o kosmetiku mary kay se slevou napiste na mail just.pro.vas@seznam.cz

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

Reaguji na komentář - nereagovat

* *

Posílání novinek

Nechte si posílat novinky o dění na našem serveru.

Kyselina hyaluronová

Kde jste: Hlavní stránka > Diskuze > Nezařazené > Mary Kay

registrace | přihlásit se