Lékaři, stravování a životospráva pacientů - komentáře

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 30.6.2001 20:27 - Lenka

Nikdy v životě mi lékař neřekl, že při chřipce bych měla jíst, co nejméně, aby se organismus pročistil a měl dostatek energie na uzdravení. Řekla mi to až má sousedka - masérka a léčitelka. Do té doby jsem do sebe vždy i přes celkové nechutenství natlačila to, co máma uvařila (obvykle maso, knedlíky a omáčka), spolkla acylpirin, popř. lékařem předepsaná antibiotika i když ty prý na virovou chřipku vůbec nezabírají a léčila se dva týdny. Poté, co jsem přešla při chřipce na půst, popř. jen trochu zeleninové polévky či dušené zeleniny a dostatek tekutin, tak se mé chřipky zkrátily až na neuvěřitelných pět dní, popř. pokud jsem zachytila úplný začátek, tak na dva dny.

reagovat 1.7.2001 16:28 - Vilík

Tělo potřebuje energii na popasování se s infekcí a trávení, zvláště nedobře nakombinované stravy, je velice energeticky náročnou činností. Jak se tělo rozhodne, kam svou energii má vrhnout? Plný žaludek má přednost! Proto půst nebo minimální příjem stravy je to nejlepší řešení! A když tělo signalizuje problém, chce to jen dopřát mu klid a ono si poradí.

reagovat 20.8.2001 15:12 - Lenoch Anna

Ahojky,
tenhle příspěvek je spíš vlastně inzerát - neznáte někoho, kdo by se zabýval sestavováním jídelníčku ? Přišla jsem s rodinou na to, že největší problém není uvařit, ale vymyslet, co se má vařit. Za jakýkoli typ na někoho, kdo má tohle jako koníčka, na mailadresu předem děkuji.

reagovat 17.11.2007 14:25 - ivana

nejzdravější jsou štávy z ovoce i zeleniny je to lék na vše

reagovat 17.11.2007 14:28 - jarcek

souložit a souložit

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 30.6.2001 20:27 - Lenka

Nikdy v životě mi lékař neřekl, že při chřipce bych měla jíst, co nejméně, aby se organismus pročistil a měl dostatek energie na uzdravení. Řekla mi to až má sousedka - masérka a léčitelka. Do té doby jsem do sebe vždy i přes celkové nechutenství natlačila to, co máma uvařila (obvykle maso, knedlíky a omáčka), spolkla acylpirin, popř. lékařem předepsaná antibiotika i když ty prý na virovou chřipku vůbec nezabírají a léčila se dva týdny. Poté, co jsem přešla při chřipce na půst, popř. jen trochu zeleninové polévky či dušené zeleniny a dostatek tekutin, tak se mé chřipky zkrátily až na neuvěřitelných pět dní, popř. pokud jsem zachytila úplný začátek, tak na dva dny.

reagovat 1.7.2001 16:28 - Vilík

Tělo potřebuje energii na popasování se s infekcí a trávení, zvláště nedobře nakombinované stravy, je velice energeticky náročnou činností. Jak se tělo rozhodne, kam svou energii má vrhnout? Plný žaludek má přednost! Proto půst nebo minimální příjem stravy je to nejlepší řešení! A když tělo signalizuje problém, chce to jen dopřát mu klid a ono si poradí.

reagovat 20.8.2001 15:12 - Lenoch Anna

Ahojky,
tenhle příspěvek je spíš vlastně inzerát - neznáte někoho, kdo by se zabýval sestavováním jídelníčku ? Přišla jsem s rodinou na to, že největší problém není uvařit, ale vymyslet, co se má vařit. Za jakýkoli typ na někoho, kdo má tohle jako koníčka, na mailadresu předem děkuji.

reagovat 17.11.2007 14:25 - ivana

nejzdravější jsou štávy z ovoce i zeleniny je to lék na vše

reagovat 17.11.2007 14:28 - jarcek

souložit a souložit

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *