Kyseliny a zásady vytvořené stravou - komentáře

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 23.9.2010 07:57 - Petr

Moc by mě zajímalo, kdo takové bláboly vymýšlí a za jakým účelem.

reagovat 23.9.2010 09:58 - Tom

Petře, je zřejmé, že tvé myšlení je ovlivněno přemírou kyselinotvorné stravy, jinak by si si povšiml autorů na konci článku, vygoogloval si informace o nich a zjistil by si, za jakým účelem takto lidem radí - za účelem zdraví. I foto autorů často napoví, jaké výsledky daná teorie přináší v praxi.

reagovat 23.9.2010 10:02 - No tak

něco se sem musí napsat, aby to vypadalo jako neustále aktuální živý server. Když se nenajde nic rozumného, tak aspoň tohle. Navíc je to dobré krmivo pro blbce, co mají přímočaré úvahy typu - překyselení - rakovina - osladit javorovým sirupem :-).

reagovat 23.9.2010 10:07 - Tom

Tak si to ty chytráku vyzkoušej, udělej si doma vlastní vědecké zkoumání. Jez týden pouze kyselinotvorné potraviny a pij kafe a limonády, měř si ph moči, aby si měl vědeckou jistotu, že došlo k překyselení organismu a uvidíš, jak se budeš cítit. Vydržíš-li pár měsíců, tak zřejmě přijdeme o tvé skeptické komentáře.

reagovat 23.9.2010 10:18 - Ježíšikriste

Tak si to ty chytráku...

proč bych to dělal? Copak jsem blbej? Jíst rozumně, tedy úplně normálně, to umí snad každej, na to nepotřebuje stupidní rozumy z Doktorky ani speciální knihu. A kdo je až TAK blbej, že by se cpal jenom kyselinama, tak tomu nepomůže stejně nic, rozumy na Doktorce už vůbec ne.

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 27.9.2010 09:16 - Lada

Takže vlastně se nedá nic jíst,proč se vlastně vyrábí tolik potravin,když se ví jak jsou škodlivé,podle všech výzkumů bych strávila polovinu života jen hledáním a nakupováním zdravých potravin.Pak se za rok dozvím,že jsou zase špatné.proto jím vše co mi chutná,nejsem obézní,nepřejídám se ,ale dávám si velký pozor na dovozové potraviny.

reagovat 27.9.2010 18:22 - Mary

Takže vlastně se nedá nic...

Lado, nemusíš objevovat Ameriku, za tebe to udělala makrobiotika,a výsledky má úžasné. To, že se objeví čas od času nějaká zprávička typu "Rostlina budoucnosti!" nebo "Protirakovinné účinky té a té rostliny" opravdu vypadá jako objevení Ameriky. Přitom je to jen malilinký kousíček z celku,zvaného makrobiotika.

reagovat 30.9.2010 09:23 - hanik80

vyskoušejte tohle je to i pro muže
http://chlorellamrmia.blogspot.com/

reagovat 6.1.2011 15:05 - Anonym

Chci se zastat názoru Toma, že kyseliny a zásady v potravě nejsou žádným výmyslem, ale opravdu to funguje a mám to na sobě bohužel a TEĎ bohudík odzkoušené. Měl jsem problémy se zuby, s kazivostí a paradentózou, únavou, stresem a někdy bolestmi hlavy. Od doby, kdy jsem si zakoupil knížku : Pryč s kyselostí mi problémy ustávají. Není to žádná věda. Pouze stačí držet zásady a kyseliny v rovnováze. Já jsem dělal závodně kulturistiku, tak jsem bohužel spořádal hodně masa, rýže, které jsou silně kyselitvorné. Nezařazoval jsem do jídelníčku mnoho jogurtů, ovoce či zeleniny. Jedl jsem prakticky i tuňáka v konzervě dvakrát denně - opět kyselina a navíc konzervy už tak nejsou vůbec zdravé ať je v nich cokoliv. Všeho s mírou!

reagovat 16.2.2011 13:01 - Kai

Článek je dobrej,komentáře ubohé,jak se dalo čekat,každý kdo má do pr.... díru to musí okomentovat a ví to tom úplný houby.Ono neuškodí se občas zamyslet nad tím,co do těla cpeme a že máme ve 30ti infarkt,se pak není čemu divit.!!!!

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *