Co jedí lidé, kteří nedostanou rakovinu - komentáře

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 14.6.2001 00:21 - Aleš Horák

Zatím jsem se setkal pouze se dvěma způsoby, která dokážou léčit rakovinu. Důsledně dodržovaná makrobiotika a dobře složená syrová strava vetšinou doplňovaná syrovými zeleninovými šťávami. Rakovina je nemoc celého těla a požívání jednotlivých potravin, které NĚCO obsahují nic neřeší. Je třeba systémový přístup a vyřadit z jídelníčku všechny potraviny ,které nemoc způsobily /i celozrný chléb i úhoře/. Na stavbu zdravého lidského těla úplně stačí obiloviny, luštěniny, olejnatá semena /máčené, klíčené / a zelenina. Ovoce nemohu doporučit pro léčbu, pouze zdravým a v rozumné míře/do 10% denní kalorické dávky. Velice důležité jsou také:-
-pohyb na čerstvém vzduchu -nejraděj práce
-dokonalé kousání nebo proslinění potravy
-původ použitých potravin /pouze z organického zemědělství
-čisté svědomí/i to ekologické/
A pak je velká naděje i u velmi zanedbaných případů. Děkuji

reagovat 26.3.2002 10:18 - Marek Fukala

Dobry den,
Zajimalo by mne, kdo je autorem tohoto clanku (i jinych).
Je to docela podivny pocit cist rady o tom, jak zdrave zit a co konzumovat, pokud nevite kdo vam takto ve skutecnosti radi.

Diky.

reagovat 28.7.2002 12:48 - Jirina Spurna

Vzhledem k tomu, kde zijeme, co dychame, co pijeme a cim se byt sebedietnije zivime, si neumim predstavit dietu, ktera by mohla spolehlive chranit pred rakovinou. Zdravim lidem bych navrhovala zbavit se strachu z nemoci a normalne zit. Je to to nejlepsi, co se se zivotem da delat. Snazit se ho prozit bezestrachu a naplno. Zdravi Jirina - onkologicka pacientka

reagovat 19.11.2002 10:26 - JIPE

Na prahu třetího tisíciletí je téměř neuvěřitelné, jaké základní neznalosti v oblasti dietetiky autor článku prezentuje. Některé z uvedených potravin se na vzniku rakoviny při pravidelné konzumaci přímo podílejí, další jsou pro mírné klimatické pásmo rizikové a těmi ostatními toho již moc nezachráníme. Jak je všeobecně známo, rakovina vzniká ze tří příčin nevyváženosti jídelníčku z hlediska energií JIN a JANG. Při prevenci rakoviny je tedy nutné sestavování "protirakovinových" diet řešit právě s ohledem na tuto skutečnost. Jak správně uvedl Aleš Horák, tuto problematiku postihuje bez kompromisů právě makrobiotika. V tomto kontextu bych byl proto velice opatrný při doporučování syrové stravy a zeleninových šťáv, které naopak u rakovin typu JIN způsobují jejich neléčitelnost, popřípadě je přímo způsobují. Důkazem toho jsou v poslední době úmrtí na rakovinu typu JIN u řady vegetariánů. jp

reagovat 20.2.2004 22:00 - Ayla

hmmm, moje teta se podobně stravovala - byla blázen do zdravé výživy - a pak umřela na leukémii :(

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 13.11.2014 08:20 - ha

Ono taky dost záleží na...

Zdravý znamená zdravý. Nedělej tu z lidí blbce.

reagovat 31.3.2015 11:02 - lucid

Zdravím všechny s přáním...

zdravim vsechny, ja se zabyvam prirodni lecbou, doporucuji pro lid I s rakovinou inhalovat Peroxyd Vodiku, ale ten ktery se muze pouzit me konzumaci, koupite online, musi se naredit destilovanou vodou, ne silane jsi nez 3% a najit do sprejove flagsticky, 3x denne inhalovat do plic po 4ech sprejich. Muze te si o Tom precise vice na Google strankach, ja ziji v Anglii, delay to kazdy den, news em cubed nemocna, citim se skvele. Mirical of Hydrogen Peroxyde. Ctete a udelejte si vlast I orazek. Preji brzske zdraveni a stesti. Lucie xxx

reagovat 31.3.2015 21:24 - Rajčata

ale neznamená to,že jí nemůžeme dostat.

reagovat 31.3.2015 21:34 - brutus

ale neznamená to,že jí...

Celé dilema té choroby tkví v životosprávě člověka,zejména v konzumaci chemie,místo zdravé potraviny,také ve stresu,neustálé honbě za penězi,atd.atd..Jen si pořádně přečíst složení výrobků z masa.To by se mělo prodávat spíš v drogeriích,nebo rovnou před krematorii.

reagovat 1.9.2015 21:14 - radka

mohla bych na Tebe ziskat kontakt?

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *