Jaterní testy.

První příspěvky v diskuzi

reagovat 5.3.2015 20:10 - Pavel Řezáč

Dobrý den,byl jsem si pro předoperační.vyš a paní doktorka mě upozornila na zvýšenou hodnoto jaterních testů.Jedná se o ALT-1.35 a AST-0.91 jeto vážné ? Je mi 20 let alkohol i bez míry ale ne často 1-2x za měsíc.Musím dodat že cca mezi 20-21 hodinou večer jsem vypil 3 decy červeného vína a odběry krvě jsem měl ráno v 8:45. Děkuju za rady.

reagovat 10.3.2015 08:47 - Klára

Dobrý den,byl jsem si pro...

Tyto hodnoty jsou minimálně zvýšené, vůbec se neboj, nic Ti nehrozí.

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 5.3.2015 20:10 - Pavel Řezáč

Dobrý den,byl jsem si pro předoperační.vyš a paní doktorka mě upozornila na zvýšenou hodnoto jaterních testů.Jedná se o ALT-1.35 a AST-0.91 jeto vážné ? Je mi 20 let alkohol i bez míry ale ne často 1-2x za měsíc.Musím dodat že cca mezi 20-21 hodinou večer jsem vypil 3 decy červeného vína a odběry krvě jsem měl ráno v 8:45. Děkuju za rady.

reagovat 10.3.2015 08:47 - Klára

Dobrý den,byl jsem si pro...

Tyto hodnoty jsou minimálně zvýšené, vůbec se neboj, nic Ti nehrozí.

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *