Jaké potraviny vyvolávají tyto potíže? - koment??e

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 27.1.2012 16:53 - pepa1

Kdyby jsme měli čisté tělo tak poznáte na co jste citlivý. Po té co jsem zhubnul 10Kg tak mám problém s bílou moukou, cukrem.

Ahoj, četl jsem Vaši diskuzi na snížení váhy. Mám něco vyzkoušeno a dalších cca 500 lidí v ČR. Technologie z Holandska, která je na světe přes 8 let a dělá divy v Německu, Holandsku, Rakousku a u nás taky. Já sám jsme za 42 dnů zahodil z 88Kg na 78Kg (1.9.2005) dnes mám 80-82Kg. Manželka z 60Kg na 54Kg. Známí z 114Kg na 82Kg. Bez JOJO. Nejde o Herbalife. Když Vás to bude zajímat. Tak napište odkud jste není to na mail ani na telefon. Jde o systém stravování, potr. doplňků, atd…… Pošlu Vám základní informace: mail: disc@wo.cz pepa1

reagovat 28.1.2012 00:15 - Mary

Dobrá cesta je vyhýbat se polotovarům a vařit ze surovin, i když to trvá víc času.

reagovat 31.1.2012 13:50 - Renata Šimíčková

Velký nárůst různých alergií je prokazatelně také dán dlouhodobým používáním chemických přídatných látek do potravin. Více na http://www.prirodni-strava.cz/. Pokud se můžeme alespoň trochu vyvyrovat všudypřítomné chemii, je to v jídle. Biopotraviny jsou šetrně pěstovány, zpracovávány a tudíž šetrné k našemu tělu.

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 27.1.2012 16:53 - pepa1

Kdyby jsme měli čisté tělo tak poznáte na co jste citlivý. Po té co jsem zhubnul 10Kg tak mám problém s bílou moukou, cukrem.

Ahoj, četl jsem Vaši diskuzi na snížení váhy. Mám něco vyzkoušeno a dalších cca 500 lidí v ČR. Technologie z Holandska, která je na světe přes 8 let a dělá divy v Německu, Holandsku, Rakousku a u nás taky. Já sám jsme za 42 dnů zahodil z 88Kg na 78Kg (1.9.2005) dnes mám 80-82Kg. Manželka z 60Kg na 54Kg. Známí z 114Kg na 82Kg. Bez JOJO. Nejde o Herbalife. Když Vás to bude zajímat. Tak napište odkud jste není to na mail ani na telefon. Jde o systém stravování, potr. doplňků, atd…… Pošlu Vám základní informace: mail: disc@wo.cz pepa1

reagovat 28.1.2012 00:15 - Mary

Dobrá cesta je vyhýbat se polotovarům a vařit ze surovin, i když to trvá víc času.

reagovat 31.1.2012 13:50 - Renata Šimíčková

Velký nárůst různých alergií je prokazatelně také dán dlouhodobým používáním chemických přídatných látek do potravin. Více na http://www.prirodni-strava.cz/. Pokud se můžeme alespoň trochu vyvyrovat všudypřítomné chemii, je to v jídle. Biopotraviny jsou šetrně pěstovány, zpracovávány a tudíž šetrné k našemu tělu.

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *