Jak zlepšit narušené zažívání? - komentáře

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 2.12.2014 19:32 - Erika

Musím říct, že čím jsem starší, tím trávím některá jídla hůře...ideální je hlídat si stravu...ale na Vánoce, na návštěvách - člověk chce ochutnat a pak se dostaví těžko kolem žaludku...někdy zabere mátový čaj s kmínem, jindy musím sáhnout po Pangrolu, který doplní trávicí enzymy a pomůže jídlo strávit - s ním jsem opravdu spokojená.

reagovat 22.3.2016 11:08 - draha

mne nejvice pomohly kapky-kapou se pod jazyk od cbdex- jsou z konopi, presneji z konopneho vytazku a opravdu to pomaha během 14ti dni se zazivani ustalilo a problemy presly. Ted je uz pouzivam i preventivne.

reagovat 29.7.2016 14:02 - Vevi

Jaké probiotika byste doporučili? Chtěla bych něco přírodního a hlavně aby byly kvalitní.

reagovat 21.10.2016 22:53 - Sika

Kup si probiotika Colon Dophilus. Jsou kvalitní a přírodní.

reagovat 25.10.2016 22:56 - Marek

Colon dophilus beru taky, prý jsou dobré i jako prevence rakoviny tlustého střeva, dají se brát dlouhodobě

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 4.12.2017 09:12 - Vanesa

Nejlepší je jíst všechno...

Tohle je rada tak z minulého století, kdy si lidi dali chleba s domácím sádlem, pak jablko utržené ze stromu, v létě se nacpali borůvkama, chleba se pekl z mouky, kdy obilí nebylo ještě stříkáno roundupem, maso (většinou domácí) bylo o víkendu... Dnes je bohužel vše jinak a tahle rada by znamenala - dát si chemický mléčný výrobek, dát si chemickou šunku, dát si chemické rostlinné máslo, dát si ovoce nastříkané pesticidy... Bohužel dnes ať si dáte cokoliv, tak dostáváte do těla směs soli, cukru, chemických konzervantů, barviv, stabilizátorů a pesticidů. Ta rada všchno s mírou je správná pouze za předpokladu, že jíte skutečné chemicky neošetřované potraviny. Ale kdo to dnes má či si to může dovolit koupit?

reagovat 5.12.2017 10:43 - Alena

Já na trávení a na podporu tlustého střeva beru tohle https://www.fitness4u.cz/garden-of-life-dr-formulated-probiotika-pro-zeny-30-kapsli/ schválila mi to i doktorka

reagovat 6.12.2017 18:42 - Jitka

K nim chodím v Hodoníně na pobočku kupovat chlapovi Proteiny a sobě jsem tam brala spalovače tuků

reagovat 6.12.2017 19:47 - Vaneso

Tak napiš co jíš ty však ani voda není dobá a bio potraviny neexistují. Člověk který nemá potvrzenou diagnózu že nesmí lepek, tak právě v pečivu ta vláknina je.

reagovat 8.12.2017 13:16 - Vanesa

Tak napiš co jíš ty však...

Já se snažím jíst hodně toho, co si sama vypěstuji a co vím, že není chemicky ošetřeno - pěstuji si brambory (v trávě), rakytník, maliny, jablka, rybíz, justu, okurky, rajčata a ředkvičky. Od tří slepic máme většinu roku 3 vajíčka denně. I když máme malou zahradu 350 m čtverečních, tak rajčat jsem měla tolik, že je jíme ještě nyní (pěstováno v nádobách). Rakytník je též ještě na stromě a můžeme zobat. Jablka nám vydrží k uskladnění do jara. Jinak se snažim vařit z potravin, které jsou zdrojem výživných látek a neobsahují žádné přidané látky - luštěniny, obiloviny, ořechy, semínka. Maso se snažímě kupovat tam, kde mají zvířata volný chov. Samozřejmě, že některé potraviny budou asi obsahovat nějaká rezidua pesticidů či jiných nevhodných látek, ale někde jsem četla, že když má člověk dostatek vitamínů, minerálů, enzymů, tak se s určitým množstvím škodlivin snadno vyrovná. Též to chce omezit vyložené zloděje minerálů a vitamínů jako jsou například bílá mouka,cukr, uzeniny.Pokud bych neměla žádný přísun vitamínů z přírodních zdrojů, tak bych si asi kupovala nějaké superpotraviny, které jsou pěstované ve zdravém prostředí a mají certifikaci. Já si takto kupuji například kvalitní kakao a kokosový cukr. Pak ještě hymalájsou sůl.

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *