Jak špatně jíme - komentáře

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 20.2.2002 20:58 - Lucie Dršatová

Vážená redakce!
Autor článku se sám příliš nepoučil o vlivu výživy na duševní zdraví, neboť výkony by mohly být vyšší, nikoliv mohli být vyšší. Nic ve zlém! Vaše stránky se mi velmi líbí!
Dršatová

reagovat 28.3.2002 21:20 - Adela Frankova

Myslim, ze pojem "pouhych 10 000 let" je ponekud zcestny. Podle me je to dost dlouha doba na to, aby se telo adaptovalo na jiny druh stravy. Muzeme take rict, ze telo "zapomnelo" na prirozeny zpusob zpracovani potravy. V dobe, kdy uz kojenci nedokazi stravit materske mleko, by bylo velice nebezpecne vracet se zpet o 10 000 let. Myslim, ze by to byl pro telo vetsi sok nez jist tzv. zdravou stravu prapredku.

reagovat 15.4.2002 12:49 - Venda

...aha takze kostry nevykazovaly, že by jim cokoliv chybělo. To pravděpodobně znamená, že pravěcí lidé umírali na přehnané zdraví? Jaká asi byla tehdejší průměrná délka života? Stihli se jim vůbe c nějaké zuby zkazit?

reagovat 15.6.2002 11:45 - honza

Musím souhlasit - vždycky mě iritovalo, jak někdo sebevědomě tvrdí, že prehistorický člověk sedělu ohně a opékal si kus masa. To možná keslil Burian... Konečně to taky prohlásil někdo, kdo se tím zabývá a má titul.

Honza

reagovat 21.10.2009 10:10 - bajaja

Koloidní stříbro a zapping.Pomáhá to hodně ale vrací se to.Když si ten organizmus dáte trochu do pořádku KS a zappingem tak Vás ta mizerie z jídla čeká na novo.V pečivu enzymatické urychlovače z Francie,skladování v obilných silech a permanentí ozařování obilí´´boj proti škůdcům moučnému červu´´alfa částice v obilném prachu´´Crohnona n. a ještě k tomu slabomyslné nařízení prasat z EU aby se pečivo balilo do umělé hmoty aby plísně pod igelitem mohli lépe dozrávat díky i urychlovacím enzymům .To co vyroste je ve své podstatě zdravé,až pak lidskou činností se z toho stává docela nebezpečný precedens.Kdyby jsme náš moderní potravinářský průmysl dostali na předválečnou úroveň,alespoň v hygienických limitech.Jo ,lidská činnost jaksi potravinám moc neprospívá.Kdo je zodpovědný ,no přeci hygienická služba a potravinářská inspekce.Je z toho 70% všech nemocí.TO chce televizní hvězdu Mudr Šmatláka nebo Mudr Šmuclera aby se přitočili k televizní hvězdě Vítovi hlavnímu hygienikovi vzali jeho hlavu do rukou a zatřásli s ní.I v lékarnách je na lahvičkách napsáno PŘED UPOTŘEBENÍM ZATŘEPTE.

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 28.3.2002 21:20 - Adela Frankova

Myslim, ze pojem "pouhych 10 000 let" je ponekud zcestny. Podle me je to dost dlouha doba na to, aby se telo adaptovalo na jiny druh stravy. Muzeme take rict, ze telo "zapomnelo" na prirozeny zpusob zpracovani potravy. V dobe, kdy uz kojenci nedokazi stravit materske mleko, by bylo velice nebezpecne vracet se zpet o 10 000 let. Myslim, ze by to byl pro telo vetsi sok nez jist tzv. zdravou stravu prapredku.

reagovat 15.4.2002 12:49 - Venda

...aha takze kostry nevykazovaly, že by jim cokoliv chybělo. To pravděpodobně znamená, že pravěcí lidé umírali na přehnané zdraví? Jaká asi byla tehdejší průměrná délka života? Stihli se jim vůbe c nějaké zuby zkazit?

reagovat 15.6.2002 11:45 - honza

Musím souhlasit - vždycky mě iritovalo, jak někdo sebevědomě tvrdí, že prehistorický člověk sedělu ohně a opékal si kus masa. To možná keslil Burian... Konečně to taky prohlásil někdo, kdo se tím zabývá a má titul.

Honza

reagovat 21.10.2009 10:10 - bajaja

Koloidní stříbro a zapping.Pomáhá to hodně ale vrací se to.Když si ten organizmus dáte trochu do pořádku KS a zappingem tak Vás ta mizerie z jídla čeká na novo.V pečivu enzymatické urychlovače z Francie,skladování v obilných silech a permanentí ozařování obilí´´boj proti škůdcům moučnému červu´´alfa částice v obilném prachu´´Crohnona n. a ještě k tomu slabomyslné nařízení prasat z EU aby se pečivo balilo do umělé hmoty aby plísně pod igelitem mohli lépe dozrávat díky i urychlovacím enzymům .To co vyroste je ve své podstatě zdravé,až pak lidskou činností se z toho stává docela nebezpečný precedens.Kdyby jsme náš moderní potravinářský průmysl dostali na předválečnou úroveň,alespoň v hygienických limitech.Jo ,lidská činnost jaksi potravinám moc neprospívá.Kdo je zodpovědný ,no přeci hygienická služba a potravinářská inspekce.Je z toho 70% všech nemocí.TO chce televizní hvězdu Mudr Šmatláka nebo Mudr Šmuclera aby se přitočili k televizní hvězdě Vítovi hlavnímu hygienikovi vzali jeho hlavu do rukou a zatřásli s ní.I v lékarnách je na lahvičkách napsáno PŘED UPOTŘEBENÍM ZATŘEPTE.

reagovat 21.10.2009 21:49 - bajaja

Koloidní stříbro a...

Musím se touto cestou omluvit prasatům z EU a našemu skvělému hygienikovi Vítovi.
Hygienické limity je ale ALIBISMUS na rakovinu,Crohnovu n.,schizofrenii,kriminální násilí vyvolané obilnými plísněmi,shigelly sonnei způsobující kriminální zkratové jednání,a spousty nemocí z povrchové pasterizace mléka atd.Na vše z toho je hygienický limit.Nač?Jednoduše to ve stravě nemá co pohledávat.Nebo se krimi hoši a dámi mají obhajovat tím,že ve stravě měli měchovce,shigelu sonnei.Vždyť to s celým systémem přípravy zdravé stravy CHCE řádně zatřepat.Jsou to právě lékaři kdo by měli řádně praštit do stolu a hodně ZAŘVAT tak tkhle NE , NE.

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *