Domácí pekárna

První příspěvky v diskuzi

reagovat 29.5.2007 22:02 - Vladka

Zvažuji koupi domácí pekárny, ale je jich na trhu takové množství, že se nemůžu rozhodnout. A navíc stále váhám, zda to bude taková úžasná věc do domácnosti. Můžete mi napsat svoje zkušenosti? Pro i proti. Případně doporučit typ. Díky moc všem.'

reagovat 30.5.2007 11:06 - Magrathea

..my pekárnu zakoupili už asi před rokem, využíváme jí v chalupě na horách, kde nemáme snadný přístup k obchodům..jsme s ní spokojeni, i když přesnou značku si teď bohužel nepamatuju, ale můžu zjistit..využíváme předem koupené směsi v obchodě, protože namíchat si směs samostatně dá práci a není to ono..spíše doporučuji pekárnu, která upeče obdélník než čtverec, s tím se lépe manipuluje..snad jediné to proti je, že cena chleba vyjde dráž než normálně kupovaný..v pekárně dají dělat i třeba marmelády, ale to jsme ještě nezkoušeli..čerstvě vytažený horký chléb je úžasná pochoutka, myslím, že koupí pekárny určitě neprohloupíš..:)'

reagovat 30.5.2007 12:18 -

domácí pekárna je super - máme doma Bifinett (kdysi byla nějaká akce v Lidlu) a nedám na ni dopustit, peče skvěle, peču chleba obden. Kupuju si už hotové směsi (z Lidlu).'

reagovat 30.5.2007 12:25 - Tony

Domácí pekárna je dobrá pro toho, kdo třeba má boudu v divočině a chce se mu tahat s moukou:)A má tam elektřinu:)Těm ostatním stačí klasická trouba , nebo nejbližší obchod:)Žena má tu moderní nezbytnost doma už čtyři roky a pekla v ní snad dvakrát, jenom to zabírá místo vedle čokoládovníku, expressa, robota, oximatu a dalších civilizačních vymožeností:) No, když na to přijde, pečení z hotových směsí taky není dvakrát levný.

Ale jestli má někdo pocit, že musí být "moderně nezávislý" aby za chvilku neskončil u rozdělávání ohně vlastním křesadlem:)'

reagovat 30.5.2007 12:40 - Malenka

Mám domácí pekárnu Eta a jsem s ní spokojena. Peču tak 2x týdně, protože jsme jen dva. Kupovala jsem jí protože jsem nechtěla jíst chléb se všemi těmi Éčky, který se všude prodává. V žádném případě nepeču z kupovaných směsí, protože to je jako z obchodu. Kupuji si speciální mouku a směsi si míchám sama. Prostě si upeču chleba jaký chci, na jaký mám chuť. Pekárna je naprosto nedostižná v přípravě těsta třeba na buchty. Manžel má rád kynutá těsta a pekárna je umí nepřekonatelně. To samé na pizzu, langoše, knedlíky....

Mohu jen doporučit. Ve své podstatě tam nasypete ingredience a ona si vše obstará. Na internetu je o tom mnoho informací.'

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 28.1.2015 19:27 - Pamětník

Sana byla kdysi vlastní sestra másla, jak tvrdila komunistická reklama.

reagovat 29.1.2015 13:47 - jarka

prosim vas nemate některá dobry recept na vicezrný chleba do domaci pekárny ty kupovane směsi nechci kupovat diky

reagovat 29.1.2015 15:25 - jiřinka

Pekárnu bych nechtěla ani...

Neslouží jen na pečení chleba,míchám v ní všechna kynutá těsta(na buchty,mazance,vánočky,rohlíky,veky aj.)

reagovat 29.1.2015 19:43 - Aleš

Já v tom peču i menší sekanou, klobásky, kuřecí stehna..,protože se mi nechce, kvůli malému kousku "něčeho".. žhavit velký prostor ve velké troubě, která má o hodně větší spotřebu proudu a déle trvá, než se prohřeje..Tímto si upeču klidně i v garáži či v dílně při práci na "svačinku" k chlebu s použitím, jako "Remoska"

reagovat 29.3.2017 21:10 - Anička4444

Zvažuji koupi domácí...

Já si pořídila pekárnu moulinex. Konkrétně tuhle - http://www.nejlepsi-spotrebice.cz/domaci-pekarna-moulinex-ow-611831/. A jsem s ní moc spokojená.

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *