Dlouhá polévka - komentáře

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 4.7.2007 06:31 - Marcela

Úplně souhlasím,

vždycky když jsem nějak oslabená nebo vyčerpaná, moje tělo si samo řekne, co potřebuje - silný vývar - buď slepičí nebo alespoň hovězí. Jen se musíme naučit poslouchat signály svého těla.

reagovat 4.7.2007 07:32 -

jako tim chceš říct co?

reagovat 4.7.2007 08:14 -

Co to tady řešíš za kravinu?

reagovat 4.7.2007 10:09 -

Už to vím,přečetla si to na hlavní stránce.

reagovat 4.7.2007 10:24 - H.

Polévka je grunt-kdo ji nejí ten je špunt.

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 8.8.2008 13:03 - Kraťas

Když polévku,tak rákosnickou,je to rychlý a když do toho vysype ty záhadné ingredience,tak vnitřně vyhoří....to by mne zajímalo jestli mají ocelový žaludky a játra...,to má děsný volty....SÍLA :-(

reagovat 8.8.2008 13:03 - Kraťas

Když polévku,tak rákosnickou,je to rychlý a když do toho vysype ty záhadné ingredience,tak vnitřně vyhoří....to by mne zajímalo jestli mají ocelový žaludky a játra...,to má děsný volty....SÍLA :-(

reagovat 8.8.2008 13:11 - Tonda

Mně taky chutnají rákosnický polívky, ale je to ukrutná žíravina.

reagovat 8.8.2008 13:12 - Vysvětlení

Dlouhá polévka je fenoménem známým pod různými názvy po celém světě. Naši předkové pro ni měli velmi poetický název - "polévka do kouta", velmi silný vývar ze slepice. Podávala se rodičkám, aby rychle načerpaly sílu, nutnou pro normální chod domácnosti.

reagovat 3.1.2014 20:42 - Líba

Jak mám doma v paneláku vařit na ohništi?

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *