Cukr je rostlinného původu, proč je špatný? - komentáře

První příspěvky v diskuzi

reagovat 12.3.2007 16:28 -

Pane Šácho Vy jste takový odborník, že na svých stránkách o celostní medicině nerozeznáváte inulin a insulin. Nejde o prepis, mate to tam 3 krat. Tak se asi jdete vycpat, celostni odborniku....

reagovat 23.4.2008 20:26 - Jaruš

inulin = rostlinný inzulin

reagovat 11.5.2008 23:01 - Toto

Uvědomte si ale,prosím,že to varování platí jen a pouze na nadužívání cukru! Kdo sladí rozumně,tomu nic nehrozí.Nenechte se vyděsit!Ti "odborníci" si prostě potřebují vydělat,tak straší a slabé povahy tomu podléhají.

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 12.3.2007 16:28 -

Pane Šácho Vy jste takový odborník, že na svých stránkách o celostní medicině nerozeznáváte inulin a insulin. Nejde o prepis, mate to tam 3 krat. Tak se asi jdete vycpat, celostni odborniku....

reagovat 23.4.2008 20:26 - Jaruš

inulin = rostlinný inzulin

reagovat 11.5.2008 23:01 - Toto

Uvědomte si ale,prosím,že to varování platí jen a pouze na nadužívání cukru! Kdo sladí rozumně,tomu nic nehrozí.Nenechte se vyděsit!Ti "odborníci" si prostě potřebují vydělat,tak straší a slabé povahy tomu podléhají.

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *