Čerstvé bylinky v kuchyni - koment·¯e

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 12.4.2018 15:17 - katerina15

Vyskoušejte přírodní obsah vitamínů, proteinů a minerálů činí z této rostliny úžasný antioxidant. Listy Moringy obsahují vitamíny: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, také vitaminy A, C, D, E a K, dále obsahuje přes 46 antioxidantů a 92 různých druhů živin jakož i 26 protizánětlivě působících látek a přes 20 aminokyselin.

reagovat 12.4.2018 15:22 - a

To je čerstvá bylinka do kuchyně? Dává se do polívky, nebo pod maso?

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 12.4.2018 15:17 - katerina15

Vyskoušejte přírodní obsah vitamínů, proteinů a minerálů činí z této rostliny úžasný antioxidant. Listy Moringy obsahují vitamíny: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, také vitaminy A, C, D, E a K, dále obsahuje přes 46 antioxidantů a 92 různých druhů živin jakož i 26 protizánětlivě působících látek a přes 20 aminokyselin.

reagovat 12.4.2018 15:22 - a

To je čerstvá bylinka do kuchyně? Dává se do polívky, nebo pod maso?

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *