Celozrnné obiloviny - ideální zdroj vaší energie - komentáře

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 24.5.2001 21:40 - Maximiq

Pšenici, žito a oves vaříme v obyčejném hrci 15 hodin? To si autor trochu ulít ne?

reagovat 28.5.2001 23:54 - Bob

Není to nic vážného, jen tam chybí desetinná čárka, mrška jedna.

reagovat 7.12.2007 12:13 - p

zrno bylo zrnem...

reagovat 8.11.2012 18:02 - alena

Zajímalo by mě,jakou hodnotu má asi instantní pohanka,kterou občas jím jako kaši. Je moc dobrá.

reagovat 8.11.2012 19:55 - !!!

Copak jsem nějaká slepice nebo co, abych žral nějaký zrní? Když jste tak pitomý a chcete si zničit zdraví jednostranou ztravou tak si je zničte ale nenuťte do toho jiné!

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 8.11.2012 18:02 - alena

Zajímalo by mě,jakou hodnotu má asi instantní pohanka,kterou občas jím jako kaši. Je moc dobrá.

reagovat 8.11.2012 19:55 - !!!

Copak jsem nějaká slepice nebo co, abych žral nějaký zrní? Když jste tak pitomý a chcete si zničit zdraví jednostranou ztravou tak si je zničte ale nenuťte do toho jiné!

reagovat 30.12.2012 12:54 - dietolog

Celozrnné obiloviny obsahují lepek, stejně jako výrobky z bílé mouky. Lepek je přitom nejzhoubnější složka potravy.

reagovat 1.1.2013 18:33 - Koler

Celozrnné cereálie obsahují taky velmi mnoho plísní! Jsou tedy ve skutečnosti škodlivější, než bílé pečivo.

reagovat 11.11.2013 10:55 - Jan

Celozrnné obiloviny...

Pohanka, jáhly a amarant neobsahují.

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *