Alkohol je falešný společník při depresi - koment·¯e

přejít na článek

První příspěvky v diskuzi

reagovat 5.12.2014 06:59 - Jna

Alkohol chvilku pomůže, uspí, ale pak je hůř, kocovina a deprese ještě větší.

reagovat 5.12.2014 11:53 - !

Dosud se neví, zda má člověk depresi z pití alkoholu, nebo pije kvůli depresi.

reagovat 6.12.2014 15:28 - Jna

Po alkoholu ty depky jistě jsou.

reagovat 6.12.2014 18:49 - Luděk

Já jsem začal pít kvůli depresím, ale deprese už naštěstí většinou nemívám. Ovšem piju stále, zrovna si vychutnávám Božkov special s kávovou příchutí, mňam!

reagovat 8.12.2014 16:08 - pro Jna

Otázka je, zda ty depky jsou i před alkoholem nebo jen po alkoholu. U mě to fuguje tak, že depka po alkoholu nezmizí, pouze přestane vadit.

Pokračovat na prvních deset příspěvků v diskusi

Poslední příspěvky v diskuzi

reagovat 25.12.2016 07:04 - Tony

To je jako jít chytat ryby...

Tím zkvašeným cukrovým patokem myslíš excelentní burčák, nebo kvak. Ten kvak jsem lepal naposledy tak přes 30 lety.

reagovat 25.12.2016 07:17 - Tony

Tu jenom kopčím, wo co go:

Ve vězení je tradičně usrkáván nápoj, kterýžto je nazýván KVAK. Samozřejmě je připravován v rozporu s vězeňským řádem a aktérům, jeho přípravy, hrozí několika denní odloučení od kolegáčků, navíc s velmi přísným režimem – na díře. Jeho příprava není nijak složitá – chleba, kvasnice, cukr, hrozinky pro lahodnou chuť a už jen kvašení. Tato část, je však poněkud složitější, protože to obnáší 14 dnů kvašení a v přísném režimu mírovského vězení, to byla loterie. Stačil jeden sváteční filcunk a průser byl na světě. Když jsme přitopili žárovkou, stáhlo se kvašení tak na 10 dnů. Výsledek naší snahy byl kvak, obsahující něco málo alkoholu, který však stačil v „dehydrovaném“ organizmu, vyvolat skutečný stav opilosti. Občas docházelo k prudkým výměnám názorů, protože v opilosti padají obvyklé morální bariéry. Takže silvestrovské i příležitostné oslavy končily i s modřinami, ale to je vězeňský život.

My to dělali dovstavši původní původní recept, dělali jinak, náš kvak, který nemusel být dělán tajně jako ten v base, měl lepší ingredience a v létě na rozpálené palubě kvasil bouřlivěji. Dal se chlastat už za tři dny po naložení.

reagovat 20.5.2017 16:57 - Steve

Tím zkvašeným cukrovým...

Pravej čerstvej nešizenej burčáček .... Jo, to je něco! Bašta! Sakra, dal bych si. :-)

reagovat 19.3.2018 14:35 - Ivoš

Pravej čerstvej nešizenej...

Život prchá - přijde smrt,
dopřejme si piva hlt!!!

reagovat 19.3.2018 14:42 - Ivoš

Než vymastit sobě kundu,
dej si dívko piva rundu!

Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi

Přidat příspěvek

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *