reagovat 19.2.2001 10:05 - Michaela
Ahoj všichni, rada bych kontaktovala někoho, kdo má zkušenosti s léčení (vyléčením!) agorafobie. Touto fobií trpím již víc jak 5 měsíců a přestože jsem hned po 2 měsících od prvních příznaků navštívila psychologa, a docházím za ním stále, zlepšení se nedostavuje. Tedy, zlepšení nastalo hned v začátcích, ale pak se to zaseklo a už se to vůbec nelepší. Budu vděčná za jakoukoli radu. Dík
reagovat 26.2.2001 07:40 - Natálie
Možná bys mohla říci, co to vlastně ta agorafobie je.
reagovat 28.2.2001 08:20 - Michaela
Agorafobie je strach napr. z cestovani dopravnimi prostedky, stani ve fronte, nakupovani v obchode kde je hodne lidi atd. Ja uz jsem zvladla obchody, ale auto, vlak, metro to mi proste nejde.
reagovat 1.3.2001 20:44 - Tomáš Isák
můžete mi poradit jaká je nejlepší metoda pro zvládnutí panického strachu z MHD,především metra,ale i výtahy/zděděná klaustrofobie/,problémy nastali po velmi bolestném rozchodu s partnerkou...předem moc děkuji.
reagovat 2.3.2001 16:28 - Jana
Ahoj Michaelo, mam stejny problém jako ty, ale trápí mě o mnoho déle. Už jsou to skoro 4 roky.. Snažím se s tím vyrovnat sama, bez pomoci psychologa nebo psychoterapeuta. Ze začátku byl pro mne nepřekonatelný problém i vystát frontu na košík v obchodě nebo vydržet v autobuse do další zastávky :-) Teď je mnohem lepší - každý den jsem o kousek dál, ale asi jsem nezvolila nejlepší cestu. Rozhodně není krátká a rozhodně nejsem na jejím konci... Ráda si popovídám s kýmkoliv, kdo mám stejný problém.
reagovat 9.9.2009 18:21 - Hanka1
Jani ,tak to jsi šikula a co bereš za léky?Tam bylo asi hodně důležité,že jsi to chytla včas,vid?Moc ti přeju at to vše zvládneš a dostuduješ.
reagovat 12.9.2009 20:21 - Jana M.
Jani ,tak to jsi šikula a co...
Hani1 pravě že jsem to v čas nechytla, protože kdyby to tak bylo tak to tak nemuselo dopadnout. Začalo to v mých 21 letech a než jsem se dostala k doktorovi tak to trvalo 4 roky. Já si jenom říkám, že to tak asi mělo být, že všechno zlé je kněčemu dobré. Jinak si chodím ke cvokařce pro Reemud ten je vpohodě a pro 1mg Neurol, ale ten používám jenom při cestování do školy a to si dám jenom1/4. Jinak samozřejmě musím mít všechny svoje sociální potřeby jako je pití, jídlo , mobil a musím být vyčuraná, ale to asi znáš. Napiš mě něco o sobě nebo mě tu nechej kontakt, aby jsme si mohly pokecat. Měj se.
reagovat 12.9.2009 21:00 - Hanka1
Jani hanyjanurova@ seznam.cz
reagovat 16.10.2009 22:32 - novynka
Ahoj manžel mě vozí do práce...
Ahoj, já mám hrůzu z autobusů, kde nejsou toalety. Ale přesto, když musím jet busem, zaháním špatné myšlenky počítáním do desíti a vždycky si v duchu představuju obrys těch čísel ;)
linkuj | google | facebook | vybrali SME tisknout | doporučit
3.9.2010 00:00 | Zdraví
2.9.2010 00:00 | Sex a vztahy
1.9.2010 00:00 | Zdraví
31.8.2010 00:00 | Zdraví
31.8.2010 00:00 | Zdravá výživa
| Doktorka.cz | Databáze | Diskuze | Nákupy |
|---|---|---|---|
ISSN 1213-1903 | © 1999-2010 Vitamins Cosmetics s.r.o. | Kontakt | Reklama | RSS | Právní doložka
Realizace PragueBest | Redakční systém